Stäng

Har miljöpartiet rekord i dubbelmoral?

MILJÖN. Hanna Lidström är språkrör för grön ungdom. Damen tillhör dem som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra och har varit med på bloggen tidigare för att hon flygpendlar, åker på semester med flyg och påstår att de ensamkommande ljugande männen är barn m.m.

Kort sagt Hanna Lidström är ännu en hycklande miljöpartist, och själv tror den 24-årige kvinnan att hon är ett ansvarsbefriat barn och skyller på det vita manliga patriarkatet.

– Nåväl, Pettersson säger att litar ni på att Miljöpartiet är framtiden, rösta på dem…

Videokälla… 

14 reaktioner på “Har miljöpartiet rekord i dubbelmoral?

 1. Det som är grunden i den sk växthuseffekten är mest länderna i Mellanöstern och deras oljeförsäljning. Därifrån kommer även de flesta flyktingar. Om det finns någon rättvisa i världen, Miljöpartiet, beskatta länderna i Mellanöstern.
  Jag är svensk gammal man. Är inte orsak till att någon är flykting. Cyklar på elcyklar, väldigt lite utsläpp. Va, faan ska jag betala miljöskatt för. Beskatta araberna istället. De är orsak till mycket djävelskap på vår jord.

 2. De har väl slutat tro på sitt eget budskap: man åker flyg istället för miljövänligare alternativ, köra ”skitigaste dieselbilen” eller måla båten med förbjuden giftfärg går bra.
  Om mijlön inte längre är viktig för MP, vad är det då för mening med detta parti?
  Rösta bort!

 3. Tittar aldrig på Opinion live länge men kikade på klippet här ovanför. Det säger allt om hur en miljöpartist ser på saker och ting. Andra ska flyga mindre men själv ska Lidström flyga. Det kan hon göra med gott samvete för hon betalar ju skatt för att göra det. Så tänker alltså en sann miljöpartist. Den som har råd att betala högre priser kan fortsätta flyga.
  F.ö. gör Lidström enbart intrycket av att vara en omogen gaphals. Oerhört respektlös mot sina motdebattörer. En typisk miljöpartist alltså.

 4. Vill man ha ännu mer kaos i Sverige så är hon säkert kvinnan/barnet som fixar det lätt.
  Ökningen av flygtrafiken i Asien varje år motsvarar mer än hela Sveriges samlade flygtrafik.
  Hur ska den förnuftiga kvinnan lösa det med en flygskatt i Sverige?
  MP är den nya tidens Jehovas Vittnen, man måste bli frälst på deras läror annars gå under och dö.

  1. Ta bara alla stackars förföljda och hotade flyktingar som trotsar faror och riskerar sina liv när de flyger hem till sina hemländer på semesterresor.

 5. Sa hon ”fattiga språkrör”? Hon borde leva som en fattigpensionär, då blir det buss.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: