Miljöpartist tycker inte flickor ska dansa och sjunga utan lära sig koranen

ISLAM. Ibrahim Hajomar sitter i Vetlandas kommunfullmäktige för Miljöpartiet. Herr Hajomar delar islamistisk propaganda på Facebook:

”Ett meddelande till alla mammor: lär inte dina barn att dansa bland människor, utan lär dem hur man ber. Lär inte din flicka att sjunga, utan lär henne recitera Koranen…” Miljöpartisten är även kontaktperson åt ”ensamkommande”…

Mer på Nyheter idag, tyvärr bakom betalvägg…

***

-Pettersson säger att tycker ni Miljöpartiet för en bra politik och vill ha fler muslimer i landet så rösta på Fridolin och hans polare den 9 september 2018…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “Miljöpartist tycker inte flickor ska dansa och sjunga utan lära sig koranen

 1. Miljöpartiet MP bryr sig inte längre om att dölja sina salafistiska påbud- och varför skulle de? De är redan så många här och mesiga svenskars halvhjärtade protester om jämlikhet ignorerar de!

 2. Socialdemokraterna har kontrakt med Muslimska Brödraskapet att hjälpa till så att islam blir infört i Sverige.

  Kontraktet skrevs 1999!
  Är det en ”Wennerström affär”?
  Är det ett av de största landsförräderier i modern tid?
  Kontraktet säger att muslimer ska få centrala platser i alla kommuner
  – och i REGERINGEN!

  Är Sverige redan utlämnat?
  (läs om kontraktet: socialdemokraterna kontrakt 1999)

  Vem kommer att rösta på det partiet?

   • Vi tog verkligen vårt ansvar och födde inte fler barn än de som vi kunde försörja………………vad gör vi nu ..vi göder andra folks barn från Afrika och Mellanöstern, helt galet !
    Hur har kunnat bli så grundlurade ?

 3. Mångkulturellt samhälle = bara att godta det här!
  De som talar sig varma för mångkultur ska nu bara hålla truten!

 4. Etiopien och Eritrea har tydligen lite historiskt slutit fred med varandra, kan det måhända på sikt att bli en återvandring från Sverige till dessa länder ?

 5. Det är märkligt hur de svenska röd-gröna allierar sig med de värsta reaktionära mörkermän.

 6. Ser illa ut det här men kanske kan Lövin rädda upp situationen om det visar sig att han kör runt med jättetunga stenar..?

 7. En person som absolut inte vill bli integrerad i vårt svenska samhälle, då gömmer han sig bakom vår demokrati, religionsfrihet och yttrandefrihet allt enligt svensklag. De vägrar ta emot våra svenska värderingar ,normer eller traditioner. Jag tycker att då passar de inte heller in i vårt samhälle.

 8. Nu när Somalia har börjat med miljöarbete, kan vi inte skicka dit alla miljöpartister som bistånd?

 9. Ännu en av de många rubbade företrädarna för Miljöpartiet. Verkar som om detta parti och flyktingkramarpartiet Centern drar till sig mängder av suspekta personer som inte hör hemma i vårt land.

 10. Skull föråna mg om löfven,lövin,sjöstedt,lööf tycker annorlunda.
  Gör dom det så förstår jag inte hur dom tänker.

 11. Vilken schysst inställning, passar ju perfekt in i dagens heligt mångkulturella Sverige med moskéer, böneutrop och annat okristet som breder ut sig över landet med 7 klöverns och det övriga hycklande mångkulturälskande etablissemangets goda minne !

Kommentera