Stäng

Daniel Riazat, illegal invandrare, rasist och riksdagsledamot för vänsterpartiet

RASISM. Daniel Riazat är född i Iran 1991, sitter i Sveriges riksdag trots att han inte gillar svenskar. Daniel är en illegal invandrare han kom till Sverige tillsammans med sin syster och mamma år 2000 som nioåring. Familjen nekades uppehållstillstånd, gick under jorden och fick uppehållstillstånd 2004. Straxt därefter kom pappa Riazat till Sverige. 

Föräldrarna var kommunister i Iran och Daniel är kommunist och rasist i Sverige. Han valdes in i Sveriges riksdag 2014.

Våren Daniel Riazat hade riksdagsledamot Riazat ledsnat på sin riksdagslägenhet på 16 kvadratmeter och ville flytta till  något större och samtidigt undvika sin granne, svensken Mattias Karlsson, riksdagsledamot för SD.

Riazat har även rasistiska synpunkter på vårt fotbollslag och anser att Sveriges landslagsledning tar ut spelare efter etnicitet och inte efter deras kompetens som fotbollsspelare.

Det känns lite fånigt när en person som så uppenbart hakar upp sig på hudfärg kallar andra rasister. Sedan att en kommunist talar om normalisering. Herr Riazat måste vara duktig på rasbiologi när han fastställer vilka spelare som är vita.

Twitter

Sedan kan man undra om Daniel inte bara är avundsjuk på dem som lyckats bättre med fotbollskarriären. Från Sundsvalls Tidning. 

-Pettersson anser att personer som Daniel Riazat borde tänka efter innan han kallar svenskar rasister, han blev riksdagsledamot i ett land där han inte är född i vid 23 års ålder, det hade han inte fått med dessa rasistiska åsikter om jag fått bestämma…

Men tycker ni Vänsterpartiet har sunda åsikter röstar ni naturligtvis på dem den 9 september 2018.

Om Daniel Riazat på bloggen…

Daniel har väl eller ingen aning om att Vänstern stödde Hitler en gång i tiden.

20 reaktioner på “Daniel Riazat, illegal invandrare, rasist och riksdagsledamot för vänsterpartiet

 1. Vänsterpartister är kommunister som hyllar massmördare
  Ohly var ju leninist. Sjuka människor som stödjer detta
  Vänsterpartiet har sorg, C.H. Hermansson har lämnat oss natten mellan måndag och tisdag. Han lämnar ett stort tomrum efter sig. Ingen har betytt mer än CH för att skapa en modern vänster i Sverige.
  https://www.vansterpartiet.se/minnesord-over-c-h-hermansson/
  C.H Hermansson
  Han hyllade en massmördare!!!
  En tidig beundrare av Stalin var den svenske kommunistledaren C H Hermansson.
  1953 hyllade han Stalin som ”en gigant i den mänskliga utvecklingens historia”
  https://www.svd.se/stalin-var-ett-foredome-for-manga

 2. Således ett med degenererade svenska mått mätt meriterande curriculum vitae, vilket den grötmyndige importaktören kan hänvisa till.
  Det florerar som bekant många besynnerliga djur i vår Herres hage…
  Andreas.

 3. Aron lägger ut texten om detta…….

  ”Luther, Marx, Arafat och Palme. Och antisemitismen”.

  Marx socialism är egentligen bara en variant på den kristna konspirationsteorin om att ”judarna” styr världen, men ordet jude har bytts mot borgare eller kapitalist, skriver Aron Flam som följer en antisemitisk röd tråd från polyteistiska greker till idag.

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/luther-marx-arafat-och-palme-och-antisemitismen-19865

  ( Favorit i repris, från 2017)

 4. Kommunism är väl en slags sjukdom, fast det finns faktiskt
  en och annan av dem som tillfrisknat och blivit normal, om jag
  inte minns fel Var Daniel Frendesjö kommunist i början, men
  han är helt frisk idag?

 5. Sverige är ett vitt land. Sverige är ett kristet land. Svenskar är vita och kristna. Vi tar ingen skit från ”papperssvenskar” längre. Det är nog nu!

 6. Vi måste acceptera alla olika typer av handikapp.
  Dåligt omdöme, lågt IQ, tro, fanatism och avundsjuka är några av de handikapp vi måste acceptera bland våra medmänniskor.
  Vissa behöver vård, vissa får vård men många är inte mottagliga för vård.

 7. Att inte gilla svenskar verkade i alla fall tidigare ha varit en rättighet och ibland till och med en merit här i Sverige….
  (Allt annat var rasism)

 8. En otäck och vidrig typ som Sjöstedt gillar att omge sig med. Han drar nog röster till kommunistpartiet från liknande typer som vi tyvärr har alltför gott om i detta land.

 9. Får inte begära för mycket…
  Kan inte begära att de förstår, skulle såklart önska att de kunde öppna ögonen och förståndet, men de har det så lätt i vänsterfältet, där dom anser, att alla andra kör på fel sida !

  Ps. Det är synd om dessa människor, dom märker det inte själva, men hela deras omgivning får lida.

  VAL 2018…för FÖRSTÅND !

 10. Det är också ett problem med invandringen det är en uppsjö av kommunister som kommer plus alla islamister.

 11. Ytterligare en som fattat det lönsamma – att framhålla skilladen i hår och hud som det viktigaste hos människan istället för det som finns inne i skallen. Att håna och förminska de som betalar för andra- trendigaste och coolaste just nu men pendeln håller på att svänga!

 12. Fler skumma typer som hyllas, är bland annat Nelson Mandela. Det går en serie på SvtPlay, men jag orkar inte se den eftersom jag inte litar på att det berättas en historia som är sann. Det var ett enormt glorifierande av karln. Det är otäckt!

 13. Hyckleriet har ett trevligt ansikte i Vänsterpartiet, deras chef Jonas Sjöstedt….! En vit, medelålders man som ställer sig bakom Miljöpartiet och Socialdemokraternas asylinvandringspolitik till 110%…..Så länge det inte drabbar den egna plånboken förstås! Hur fan kan en svensk med IQ över 50 rösta på VÄNSTERPARTIET, det är detsamma som att rösta för massinvandring och sin egen och Sveriges undergång! V=Afghanvurmare!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: