Mer Muhammedanska Mord


Sex medlemmar av Tunisiens säkerhetsstyrkor mördades på söndagen i en ”terroristattack” nära gränsen till Algeriet, sade inrikesministeriet, landets dödligaste händelse på över två år.

Den tunisiska avdelningen av al-Qaida hävdar  ansvaret för överfallet. Anfallet kommer olägligt, eftersom Tunisien hoppas på en bättre turistsäsong sedan ett antal attacker av mordlystna muhammedaner utfördes år 2015, vilket minskade antalet besökare.

LÄNK

OBS; Terroristattack, används som ett uttryck av PK-media, för att undvika att  säga att det är muhammedaner som av religiösa skäl, tycker det är bra att på olika sätt, mörda folk man uppfattar som ,  ej tillhörande den ”fredliga och humana” så kallade religionen”!


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: