Stäng

Kommunist tål inte att vara granne med Sverigedemokrat

INVANDRING/DEMOKRATI. Daniel Riazat (V) som är född i Iran 1991 och kom till Sverige år 2000 söker ny bostad – av två anledningar. Lägenhetens storlek, men också på grund av nuvarande granne. – Jag vill undvika en viss, högt uppsatt, ledamot inom SD, motiverar Riazat.

2015-04-24_2045

Daniel Riazat har sedan han blev riksdagsledamot i höstas bott i en riksdagslägenhet på 16 kvadratmeter. Nu vill han flytta till något större och samtidigt undvika sin närmaste granne.

Dörr i dörr till Daniel Riazat bor nämligen Mattias Karlsson, gruppledare i riksdagen för Sverigedemokraterna. Samme Karlsson som under Jimmie Åkessons halvårslånga sjukskrivning även verkade som tillförordnad partiledare.

– Pettersson undrar vad Daniel är för fjantig fjolla, respekterar han inte folk som har andra åsikter? Skylla på grannen för att rummet är för litet, ynkligt. Men som vanligt med kommunister så gillar de inte demokrati och yttrandefrihet.

Daniel har väl eller ingen aning om att Vänstern stödde Hitler en gång i tiden.

DT

14 reaktioner på “Kommunist tål inte att vara granne med Sverigedemokrat

 1. Mullorna i Iran välkomnar herr Riazat! Jag är inte helt säker men herr Riazat ska nog hålla sig ifrån byggkranar i Iran.

 2. Om vi vänder på detta.

  Hade det varit Mattias Karlsson, gruppledare i riksdagen för Sverigedemokraterna, som hade formulerat sig så här om Daniel Riazat vid en ev. flytt.

  Hur tror ni ”robot-journalisterna” hade förmedlat ut detta?

 3. Demokrati och ”allas lika värde”, utgår jag ifrån, att vänsterpartisten Daniel Riazat pratar om dagligen. Eller hur?

  Fast han verkar ha vissa ”problem” med det själv. Vilket han inte är ensam om.

  Han ingår ju i den stora gruppen av DÖ-politiker som sitter i riksdagen.

 4. Alla kommunister var riktiga supermobbare i skolan – vi minns dem så väl, de jävligaste som efter mobbning, hån, slag och skratt, rände till läraren och sa att det var offret som varit dum mot mobbaren.
  Tvättäkta vänsterpack.

 5. Rösta bort dessa parasiter från Riksdagen och Sverige. Kasta ut dessa typer Sverige vinner inget på dem utan förlorar kraftigt.

 6. Kommunisterna har visat sitt rätta lika fula som infantila tryne sen länge. Vem kommer inte ihåg när de mådde dåligt pga. att de kände sig tvugna att dela kopiator med Sverigedemokrater i riksdagshuset? Rosanna dimarkas barnsligheter behöver jag inte ens nämna.

  Jag undrar vad som är hönan och ägget? Blir man som en fyraåring när man insett vad kommunism är eller blir man kommunist för att man är som en fyraåring?

 7. Kommunisterna i Iran störtade shahen. När var det? 1979 kanske? Då tog Khomeini över med islam och kommunisterna fick fly hals över huvud. Fortfarande flyr kommunisterna från Iran, ja ja, till Sverige. Här får de vara kommunister till 100%.
  En kommunist=lever på andras arbete=kräver att andra ska hålla käften och jobba och betala hans lyxliv.

 8. Kan tillägga att den muslimska världen också stödde Hitler Vilket dom fortfarande gör i judefrågan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: