Hycklande miljöpartister kör skitigaste miljöboven

DUBBELMORAL. Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin ertappades med fingrarna i den inte så miljövänliga dieseltanken när det uppdagades att hennes make, alltså inte hennes svåger, kör en bil som är en 13 år gammal miljökatastrof enligt miljöpartiet, och dessutom då och då gör in till Stockholm dör Isabella vill förbjuda trafik med dieselbilar. 

Isabella påstår att mannen, alltså inte svågern, behöver bilen i sitt arbete som skulptör, i officiella papper står dock hatt mannen, Lasse Nilsson är naprapat. Kanske han behöver bilen till att transportera ryggskott.

Nåväl, Pettersson struntar i vilka bilar familjen Lövin/Nilsson åker omkring i med eller utan svåger. Jag antar att de behöver dem till ett eller annat ändamål.

Det sjuka är att Isabella Lövin vill förbjuda mig och andra att åka i de bilar vi anser oss behöva eller är tvingade till för att vi saknar kollektivtrafik och inte har råd med en miljövänlig bil.

Det påminner om det tidigare språkröret Peter Eriksson, MP, som numera är bostadsminister när han krävde straffskatt på stadsjeepar och var kritisk till dem som köpte sådana men själv körde en för att han behövde det.

-Pettersson menar att miljöpartister är som många andra politiker och journalister. De tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Nu ska vi rädda världen och köpa elbilar eller hybrider. Mitt råd är att ta det lugnt med det, i varje fall om du ska värna om miljön.

Det är nästan alltid bättre för miljön att köra slut på det man äger/använder innan man köper nytt. Det gäller även bilar även om bilindustrin och miljömupparna vill få oss att tro annat.

Dessutom, att höja drivmedelsskatten i Sverige för att rädda miljön är som att kastrera sig för att det föds för många barn i Afrika, totalt verkningslöst…det har min svåger sagt…

Men tror ni att Miljöpartiet är det bästa för miljön ska ni naturligtvis rösta på dem den 9 september 2018.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

31 thoughts on “Hycklande miljöpartister kör skitigaste miljöboven

 1. Jag väntar på att det kommer kilometerskatt, på el-bilarna.
  Ingen skall tro att man kan köra bil billigt i längden.

 2. Varför inte ställa den den mest akuta frågan………………..ju fler människor, ju större press på vår jord ?

 3. Jag tyckte att Belinda skötte sin uppgift riktigt bra.
  Tror att hon inte tycker om muslim partiet och den feministiska I S.

 4. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Den där andra miljömuppen, något slags pratrör, i Opinion Live skrämde livet ur mig. Hon var en äkta politisk dubbelmoralare. Flyger privat kors å tvärs men inser inte själv hyckleriet. Nej, men inget gäller ju på individnivå, bara vi får skatta för flyget!

  • Var det inte en MP som åkte taxi för hundratusentals kronor, fast hon bodde i Stockholm med tunnelbanan intill sitt boende. En annan av dem körde en bensintörstande suv. Någon flög mellan Sverige och Finland varje vecka. Det finns åtskilliga bevis inom detta parti som visar deras dubbelmoral.

   • F.d. riksdagsledamoten Yvonne Ruwaida har rekord i taxiresor.

    Maria Wetterstrand/maken flygpendlade Stockholm – Helsingfors varje veckoslut.

 5. Men kära nån. Hon har ju bara en dieselbil och måste tänka på alla andras bilar som skitar ner mer.

 6. Hon påstod ju också att vi vanliga bilägare kunde ställa om våra motorer till andra drivmedel, det skulle vara både enkelt, billigt och utan problem, faktiskt så lät det nästa som vi var skurkar som inte gjort så.

  Min fråga till nersmutarmiljöministern är om denna stentransportbil är omställd??

  Naturligtvis vet vi som lever i verkligheten att det inte är så enkelt och billigt att genomföra sådana operationer och vi har då inte ens den fantasilön som Lövin har. Ovanpå det så är det tveksamt om det ens är lagligt om bilen är helbilsgodkänd.

  • Man kanske ha råd med omställning när man ha en statsråds lön.
   Plus att alla grejer de ha fått för sig gäller bara fotfolket men inte dom själva. Ta dessa miljö talibaner och avlasta dom någonstans i Amazonas där kan de leva sitt gröna liv tills de storkna

 7. Hur mycket skada, och vilka kostnader har detta lilla skitparti
  åstadkommit för landet? Ifall Svensken har något mellan öronen
  så borde ingen rösta fram dessa skadedjur en gång till.

 8. Detta säger ju allt, miljöfrågor och krav gäller bara andra, inte miljöpartiets sk.ledare. 🤮

  Ps . Åhhh vad denna supergiftiga blyfärg, som bottenfärg till båten, är bra.
  // Åsa R.

  Miljöfrågor är jättebra, när det kommer ifrån de som LEVER SOM DE LÄR ! och inte från nån som petar ur russinen i kakan. 😡

  Litar DU på dessa ? 🤥

  VAL 2018…. för FÖRSTÅND !!!

 9. Detta säger ju allt, miljöfrågor och krav gäller bara andra, inte miljöpartiets sk.ledare. 🤮

  Ps . Åhhh vad denna supergiftiga blyfärg, som bottenfärg till båten, är bra.
  // Åsa R.

  Miljöfrågor är jättebra, när det kommer ifrån de som LEVER SOM DE LÄR ! och inte från nån som petar ur russinen i kakan. 😡

  Litar DU på dessa ? 🤥

  VAL 2018…. för FÖRSTÅND !

 10. Intressant och skrämmande, hur man kan köra så mycket skrämselpropaganda och samtidigt hyckla något enormt. Det är ändå bra att MP har kört fast; då slipper vi skiten efter valet. Inte i Almedalen och SVT då, där skiter man fullständigt i procenten. Om den ”goda” sidan känner för att yttra sig offentligt, så ställer man upp.

  • Du ser ju själv hur mycket MP egentligen bryr sig om miljöfrågor, det känns som om de inte riktigt tror på sin egen politik…

 11. Det finns dieselbilar som körs på runt 0,4 l mil i dag tex Renault Kadjar. Det är detta som MP vet. MP vill ha bort bilarna totalt utom för nomeklaturan enligt god gammal kommunistisk idiologi.
  Man kan göra diesel av raps, solrosolja och mycket mer.
  Bilar oavsett bränsleform vill MP förbjuda för det är en grundbult i deras mörkröda idiologi.

 12. Dieselmotorn är den mest effektiva bilmotorn som finns. Tragiskt att emotionella, irrationella ideologer (primärt kvinnor) skall ta livet av dieselbilen.

  • Du vet att den smutsigaste gatan i stockholm är hornsgatan! Om man själv åker norra länken på våren när dubben är på ser du knappt vägen pg av alla partiklar. Men det är givetvis hornsgatan som är värst! För där bor Mp’s väljare

Kommentera