Vad har Özz Nujen med politikerveckan att göra?

INSÄNDARE. Politikerveckan i Almedalen innehåller bland annat ett event som kallas DJ-Battle: fastlandets alla till rosornas ö inresta politiker och så kallade Stockholmskändisar festar loss med rosévin på en krog i Visby.

Nu har våra folkvalda, vars Gotlandsvecka betalas av skattemedel, börjat förstå att svirrandet på krogen kanske inte riktigt är i linje med folkviljan och uppdraget som förtroendevald och avstår alltmer DJ-Battle och liknande festkvällar.

Likaså känns det bara löjligt när partiledarna varje kväll under Almedalsveckan står i SVT och något som heter Opinion live och spelar fotbollsspel med den politiskt inkompetente programledaren. Vad har detta med en politikervecka att göra?

Varför ställer partiledarna upp på barnsliga lekar när landet har allvarliga problem på nästan alla områden? Tänk om en enda partiledare vågade säga nej till fånerierna. Men icke. Hittills.

Givetvis hyllar Feministiskt alternativ DJ-Battle-arrangemanget. Där finns ingen gräns för det dåliga omdömet. Gissa vilken person den lilla Fi-skaran bjudit in som hemligt gäst vid onsdagens DJ-Battle? Jo, Özz Nujen! Han är som bekant sommargotlänning . . .

Behövs det för övrigt en hel vecka för att sju partier i riksdagen kväll efter kväll ska få möjlighet att stå i Almedalen och fördöma det förskräckliga partiet Sverigedemokraterna. Bättre vore att fösa ihop dessa sju enkelspåriga partier till en enda kväll i Almedalen där man gemensamt kunde stå och ösa galla över SD och indirekt över SD:s alltfler sympatisörer.

Det börjar bli tjatigt med alla fina och medmänskliga partiledare som tydligen inte har något annat att säga om dagens tillstånd i Sverige än att det är SD:s fel. Det faktum att SD är det enda riksdagsparti som inte kan hålla ansvarig för ett endaste politiskt beslut i någon fråga tycks etablissemangspartierna sakna förmågan att begripa.

Det är allvar nu. Demokratin är hotad, är etablissemangspartiernas högtravande besked till väljarna i ytterligare ett försök att stoppa väljarströmmen till SD. Det går fort att glömma inom politiken.

Var det inte just etablissemangspartierna som gemensamt röstade igenom Decemberöverenskommelsen, DÖ? Kanske ett av historiens mest diktatoriska beslut för att inskränka den svenska demokratins spelregler och nonchalera folkviljan.

Anonym

-Pettersson vill till ovanstående insändare tillägga att Özz Nujen var inhyrt för att leda en debatt om svarta pengar i byggbranschen – när han själv betalat svart till terrordömde Akilov. 

Tillsammans med Özz var Alexandra Pascalidou som också är ökänd för att fuska sig fram genom att kopiera andras texter.

Jag skrev till ledningen för Veidekke Sverige och Norge och frågade om lämpligheten med att ha dessa två som debattledare på ett seminarium som handlade om Svarta jobb och osund konkurrens – hur får vi sunda villkor?

Tyvärr har det inte kommit något svar…

Özz Nûjen, Alexandra Pascalidou och Lennart Weiss ledde Super Tuesday i Visby 2017. Foto: Anna Sjöström

8 thoughts on “Vad har Özz Nujen med politikerveckan att göra?

  1. ”Samtal med Samhället” har ringt till Akademikerförbundet SSR.
    Med anledning av uppgifter i media om att fackförbundet har anlitat Özz Nûjen för att göra en ’stå-upp’ i Almedalen om asylinvandring.
    Christoffer blev i växeln kopplad till deras pressekreterare.
    Pressekreteraren som borde kunna svara på frågor var inte alls villig att svara på några frågor.
    När Christoffer började prata om att Özz Nûjen hade anställt terroristen. Varvid Christoffer omg. vidarekopplad samt hänvisad till någon som kunde svara på hans frågor.
    Christoffer hamnade istället ånyo i växeln som åter kopplade honom tillbaks.

    ”Akademikerförbundet SRR och Özz Nûjen”

  2. Svartjobb, låga löner, utnyttjande och misär. Det kan förvandlas till guld om valsedeln hamnar hos S. Beroendet av staten är viktigt, bidragsamhället är viktigt. Idag följde jag med min sambo till Skattemyndigheten, avsikten var att skaffa nytt id kort, allt gick smidigt. I lokalen stod en ensam kvinna, iförd heltäckande klädsel med en springa för ögonen. Hade jag glidit in med overall och hjälm för motorcykel, nedfällt visir, så hade väktaren stoppat mig. Kvinnans man var säkert inne i rummet bakom, med personal, och drog upp riktlinjerna för proceduren. Jag har ingen rädsla för islam, jag känner hat. Varför tillåts psykopater styra Sverige? SD 2018!

  3. Han ska ju ”hjälpa” Fi. Tack för det fast dom lär ju inte få många röster men en del tappar de ju tack vare denna svinturk.

  4. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Såg idag att Lövén lovar att höja pensionerna till ”70%”. Och samtidigt höja pensionsvgifterna. Är det där helt sant? Någon 70% höjning lär det knappast bli inför alla utgifter för invällare ”och deras integrering”. Regeringen kan lova vad de vill, för i avsaknad av pengar kör de sedan helt andra race över sina väljares huvuden. Däremot behöver Regeringen ett sväljbart motiv för att dölja de exploderande kostnaderna för s k ”äldreförsörjningsstöd” oanställbara invällare frikostigt tilldelas från ca 55 års ålder och detta ligger på avsevärt högre nivåer än ”79%”. Ett bra sätt f ö att få invällarna att återvända som kungar till varifrån de kom!

  5. Finns inget parti som nämnts, debatterats och diskuterats så mycket under dessa dagar som SD. Då vet vi att SD inte har sin dag förrän på lördag.

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      Roland Salomonsson skriver:

      Då har media rest hem?

KommenteraAvbryt svar