24 thoughts on “Alexander Bard i högform

 1. Igår fick jag en god nyhet Lövfen höjer pensionerna med 1000kr.!
  Han glömde dock att Säga, det ligger 30-40 år fram i tiden, som 105
  Åring får jag då en tusenlapp. Märkligt att inte pressen kastar sig över
  Denna vurpa .

  • Han förklarade ganska tydligt att om man inte gör något nu kommer pensionen bara bli hälften av den inkomst man haft i framtiden.
   Nu kommer den istället bli 70 % av lönen.

   Alltså en långsiktig men viktig förändring.

  • Hejja Bard Tänk att de måste vara så svået att låta naturen sköta sig självt Nu ska små pojkar på dagis tvingas att ha på sig klänning ibland för att alla naturliga roller ska suddas ut Jag mår illa !!!! Så mycket har gått för långt
   Älskar ditt snack din antisuasm
   i alla sammanhang
   Blir som född på nytt att höra dig En som älskar att vara kvinna ända in i kaklet

 2. Alexander Bard är en frisk fläkt när det ska debatteras.

  Dessutom har han kunskap om många olika ämnen och verksamheter.

 3. Alexander Bard, gillar honom. Han är speciell men rättfram. Hycklar ej om sig själv utan är brutalt ärlig. Dessutom sätter han press på våra s k ”politiker”/fasadpolitiker och rör om i msm-sfären. Vilket behövs!

 4. Ja, klokt, ärligt och viktigt av Akexander,som verkligen står upp mot förljugenheten och den lömska ondskan. SD gäller i september !

 5. Uppfriskande att se att i vart fall en av landets kändisar vågar säga det mer än halva landets befolkning tänker, men få vågar tala ut. Bard är en fri fågel utanför den bur som omgärdar de PK trogna hycklarna.

 6. För kanske 5-10 år sedan tyckte jag att han var någonting mellan tokig och galen men numera har jag börjat inse att jag nog hade duktigt fel. Han har inte helt fel även om han inte uttrycker sig så diplomatiskt.

  • Tycka vad man vill om herr Bard, Men han har en sak som 7-klöverns anhängare saknar. När han öppnar munnen så kommer det något så hemskt so SANNING ur den. Det kan man inte beskylla 7-klöverns politiker för.

 7. Normalt sett är det bara vedimerade vänster-miljöfolk och marxistfeminister som likt robotar får rapa upp samma smörja gång på gång i TV.

  Ibland faller dock korthuset som när Bard inte håller sig till manus och sågar etablisemanget jämns med fotknölarna. Debatten med Eskil Erlandson C, var som ge en elden till en neandertalare, varpå neandertalaren tydligt förklarar att kött inte ska grillas och att eld bara är nymodigheter.

 8. Gå gärna in på SVT Play och titta på inslaget om Centern i Almedalen igår.
  Betrakta där den unga kvinna som är migrationstalesperson för Centerpartiet. Och som ilsket domderade att eftersom beslutet är taget att 9000 afghaner skall få stanna här i landet -så skall den frågan inte längre diskuteras! Man ryser när man ser och hör en sådan person och anar sig till vad hon skulle kunna göra i en maktposition och där driva igenom än värre beslut.

  • Innan ni tittar på inslaget, ta en ordentlig dos Sobril. Vi har inte bara Johanna Jönsson med i inslaget, även Maria Ferm är med. Två asylaktivister födda på 1980-talet som håller på att fördärva hundratals år och tiotals generationers slit för att de inte lärt sig tänka och konsekvensanalys är lika främmande som grekiska för dem.

   Se gärna också när Maria Ferm flinar åt Paula Bieler, som jag personligen tycker att SD skulle klara sig bättre utan men, som denna kväll stod för vett och sans. Bieler uppmärksammade mig också att uppehållstillståndet gäller bara gäller 13 månader. (https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2016752-om-tillfalliga-begransningar-av_sfs-2016-752) Detta stärker mig i min övertygelse att sossarna inte ville ha denna amnesti men att regeringen skulle spricka om de in la den på riksdagens bord. Bieler sa också att när dessa förmenta ungdomar uppnår hitta-på-arton år ska de utvisas.

   SVT hade släpat dit en ”ensamkommande ung” som säkert var närmare trettio men som gjorde sitt bästa att se ut som arton. Jag misstänker att även på SVT har det uppstått enklaver som försöker bekämpa vansinnet på ett subtilt sätt.

 9. Skönt med någon som säger hur det är. Hoppas bara att Alexander Bard inte blir förklarad paria av pkmaffian.
  Människor som han är sällsynta i det offentliga Sverige i dag.

  • Inget biter på den som inte är rädd. Om PK-maffian skulle få för sig att ge sig på Bard skulle han bara öka i populäritet.

  • Det skulle behövas tusentals Alexander Bard i Sverige. Han är unik på det att han ( mig veterligt ) inte tillhör något parti
   Om han nu skulle vilja tillhöra något sådant så tror jag nog aatt han som en klok man skulle välja SD.

Kommentera