Stäng

De stred i Syrien och begår nu brott i Sverige

ISLAM. Olika lokala islamistiska nätverk kan kopplas till varandra genom annan kriminell verksamhet i Sverige. Det skriver Aftonbladet, som granskat 58 återvändare från IS och andra terrorgrupper i Syrien och Irak samt nätverken runt dem.

Granskningen visar att flera av de granskade personerna varit skrivna på samma adresser, och att en tredjedel av dem är tidigare dömda för brott. Personerna har gjort sig skyldiga till bland annat väpnat rån och ekobrott.

Enligt rapporten hade 80 procent av de europeiska rekryterna till IS och liknande grupper dömts för brott av olika slag.

– Hade Pettersson fått bestämma hade inte en enda en av IS-krigarna fått återvända,de har valt sida…

11 reaktioner på “De stred i Syrien och begår nu brott i Sverige

  1. En gangster är en gangster. Inget ändrar på detta. Kriminella och onda personer går inte att ändra på. De här varelserna har svåra obotliga psykiska defekter i hjärnan.

  2. Kan man säga att makthavarna och rättsväsendet totalt har tappat greppet och kontrollen över dagens svenska s.k trygga mångkulturella och kriminella anarkisamhälle ?

  3. Det kommer hem till sina fina bidrag, bostäder och släkt. De skall naturligtvis inte släppas över gränsen i Sverige. Annars kan myndigheterna klippa alla bidrag. De, som stred i Syrien var ju de MS-media kallar rebeller, dvs stridande grupper mot regeringen, som även var IS-grupper. Skandinaverna var tydligen de farliaste IS-ledarna.
    https://www.svt.se/nyheter/utrikes/assad-de-farligaste-is-ledarna-ar-skandinaver
    Den humanistiska stormakten?

    1. Tyvärr så saknar de svenska svängdörrarna mot omvärlden lås, de togs bort för ganska länge sedan och lär inte sättas tillbaka !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: