Mordlystna Muslimer Mördade 62 personer


Under 2017 mördade entusiastiska utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen 62 personer och skadade 819, vid 9 olika, allahu akbar (terror) attentat.

London den 22 mars

En 52-årig man körde med bil fullt medvetet i fotgängare på Westminster Bridge i London. Han lurade en polis som stod vakten vid huset och dödade fem personer och skadade minst femtio innan han skjutits av polisen.

Stockholm den 7 april

En 39-årig man som hade kapat en lastbil i Stockholm och dödade fem personer och skadades fjorton. I lastbilen hittade polisen en improviserad bomb.

Paris den 20 april

En 39-årig man öppnade eld mot en polisbil, som parkerade vid Champs Elysées och dödade en polis. Två andra poliser och en turist var allvarligt skadade.

Manchester den 22 maj

En 22-årig självmordsbombarare född i England av libyska föräldrar dödade 22 och skadade 512, bland dem många barn, under en konsert.

London den 3 juni

Åtta personer dödades och 48 skadades när tre terrorister i en bil körde in i en folkmassa vid Londonbron och angrep därefter fotgängare med knivar.

Hamburg den 28 juli

En avvisad asylsökande gick med en kniv för att attackera kunderna i en stormarknad. Han lyckades döda en och ont sex.

 

Barcelona och Cambrils den 17 augusti

Femton personer dödades och 131 skadades när en bil kom till Barcelonas kända gågata La Rambla, som sedan packades med turister.

Cirka åtta timmar senare körde en bil till fotgängare i staden Cambrils ca 120 kilometer söder om Barcelona och dödade en och skadad sex.

 

Åbo (Finland) den 18 augusti

Två personer dödades och åtta skadades under en knivattack, av en 18-årig muslim som greps strax efter attacken.

 

Marseille den 1 oktober

Två kvinnor, 17 och 20 år, dödades av en kniv när de attackerade av en muslim vid Marseilles centralstation. Mannen sköts och dödades av soldater som var på patrull på järnvägsstationen.

DenKorteAvisen

 


4 responses to “Mordlystna Muslimer Mördade 62 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: