Stäng

Italien stoppar alla EU-beslut

UTRIKES: Italien lägger in sitt veto och stoppar alla beslut på EU-toppmötet. Italiens premiärminister Giuseppe Conte vägrar att godkänna några slutsatser förrän migrationskrisen har diskuterats.

– Eftersom migrationsdelen fortfarande återstår kan jag inte säga ja, ska Conte ha sagt inför EU-ledare som överraskades av uttalandet.

– Bra tycker Pettersson, asylmigrationen är viktigast och påverkar alla andra områden så i kväll missade nog Löfven och de andra middagen…

Sveriges Radio…

12 reaktioner på “Italien stoppar alla EU-beslut

 1. Italienarna har till skillnad från Sverige fler som inte går i sömnen av väljarna
  Vi stoltserar ju med SÖMNGÅNGAR PARTIET 7-klövern här i Sverige. Det består av väljare som sover sött och inte är medvetna om att deras barns framtid är bortblåst och att dom kommer att tvingas bli muslimer mot sin vilja, eller arkebuserade..

 2. Att det kan komma så förståndigt tal från Italien, det trodde man inte för några månader sen. Italien är att gratulera till en värdig statsöverhuvud, i motsats till oss, som bara har en värdegrund som står på lerfötter utan huvud överhuvudtaget.

 3. Flyktingkrisen har blivit en katastrof.
  Vi kan inte ta emot fler utan måste ha ett totalstopp.
  Annars blir detta Sveriges undergång

  Även brotten ökar ju mer vi tar emot och sedan kan man inte utvisa dem katastrof.
  SÄG STOPP VI KLARAR INTE MER.

  Även vapen tillförsel måste stoppas och den största boven är lastbilarna som kommer från andra länder.

 4. Intressant. När alla länder i EU säger nej, vad finns det då för incitament för Sverige att säga ja? Förlåt, Sverige har aldrig gillat demokrati, inte i dess nuvarande form. Bistånd till alla, asylrätt i Sverige på plats, framtida undergång för nationen. All makt utgår från folket? Riksrätt?

 5. Hela nutidens flyktingkatastrof / folkvandring beror på Sveriges och Tysklands så kallade generösa invandringspolitik.
  ”..Wir schaffen das..”
  ”..mitt Europa bygger inga murar..”
  ”..öppna era hjärtan..”

  Dessa rykten fortfarande lockar miljoner på väg till Europa, och de allra flesta vill till Tyskland och Sverige. Allt som ligger mellan drabbas..
  Det ha gått åt skogen.

 6. Inget konstigt med det. Varför ska bara ETT land ta allt för, när ALLA andra länder pratar så bra om invandringen.

 7. Det verkat som att Italien fått en riktig karl med stake i vid rodret medan vi får dras med kärringar i byxor.

 8. Han sa i morse att de snackar bara en massa. Vi skullemötas för att besluta om migrationen men så blev det inte. Det ändrades till att vi skulle disk frågan. Jag lägger då in mitt veto, det sa han redan tidigare. Det kom som en överraskning att han var så rak, inga krusiduller, ni snackar skit typ. Finland Luxemburg Spanien Grekland sa jag till förslaget om att migranterna ska stanna i landet de kom till och inte åka till Tyskland. Merkel är skärrad då Seehofer säger vi stänger Bayerngränsen vi vill inte ha dem. Österrike sa då att vi stänger både gränsen mot Tyskland-Bayern-och Brennerpasset som är gränsen mot Italien. De sitter ganska löst nu,klart störda och det är bra

Kommentera

%d bloggare gillar detta: