Nu börjar det igen, Allahu Akbar hörs vid EU:s gräns

INVANDRING. Allt börjar från början igen! Tack Merkel! För en vecka sedan försökte en grupp på 200 illegala migranter utan giltiga och nödvändiga handlingar, ta sig över gränsen från Bosnien-Hercegovina som inte är med i EU till Kroatien som är EU-medlem. 

Ett stort antal kroatiska poliser fanns på plats för att hindra de illegala araberna från att ta sig in i EU. Det är tydligt vart araberna vill ta sig.

– No Croatia! Germany! ropar de i klippet, vid sidan av stridsropet ”Allahu akbar”.

Under 2015 var Balkanrutten den viktigaste vägen in i EU för asylsökare. Sedan Italien börjat vägra att ta emot de fartyg med illegala invandrare som människosmugglare skickar från Nordafrika har Balkanrutten återigen börjat bli populär.

Enligt Röda korset är just nu ”tusentals” migranter på väg genom Balkanländerna. Bara i Bosnien finns cirka 6.500 så kallade flyktingar. Det ska jämföras med 2017, då endast 750 sådana personer registrerades i landet, skriver Junge Freihet.

Länk

Kronen Zeitung

I 1400 år har islams stridsrop hörts vid Europas gränser och ibland inne i Europa…

11 thoughts on “Nu börjar det igen, Allahu Akbar hörs vid EU:s gräns

 1. Det visades på spansk TV då det hände, jag la ut det här om oron i Kroatien. Svenska medier tiger ju.
  Det skrevs även om den gångna vintern då de gick över Alperna med förfrysningar och död som resultat. Man upprättade soppkök efter vägen, man försökte stoppa dem. De kom i gympadojor och T shirt för att ta sig över Alperna. De sätter sig i gummiflottar som är överlastade med ett par åror av leksakstyp att ta sig över ett hav. Något är mycket fel…

 2. Ganska naturligt. Så länge Sverige och Tyskland annonserar och visar upp sina generösa paradislöften om villkorslös helpensionsförsörjning och gratis vård och utbildning för alla kommer många tro att de skall hamna i ett himmelrike med livslång försörjning utan krav. Ingen ansvarig myndighet i Sverige bryr sig om att ta reda på vilka de är eller deras egentliga avsikter. Trump försöker försvara sitt land och landsmän mot okontrollerad oönskad invandring och får förstås massiv kritik från vänsterorienterade människorättsaktivister. Kritik, som svensk media älskar att visa inslag om. Sverige t.ex. har en regering, som belastar sitt land till bristningsgränsen med oönskad invandring, dvs driver den invandringspolitik, som extremaktivisterna förespråkar. Jag förstår inte hur vår regering klarat sitta kvar med sån tydlig menlös särbehandling av främmande folkslag på sitt egna folks bekostnad.

 3. ”Vi”, 87% av sveriges röstberättigade har ju bjudit in dem.

  ”Vi” bjuder dem på all- inclusive i vårt fosterland!
  ”Vi” bjuder dem på vår välfärd!
  ”Vi” bjuder dem på våra barns framtid!
  ”Vi” bjuder dem på det vi byggt upp!
  ”Vi” bjuder dem på vårt fosterland!

  Socialdemokraterna har skänkt bort vårt fosterland!
  Vem röstar på socialdemokraterna?

 4. Bara inrätta KSP ställningar med överlappande eld och lägga ut miner, sanna mina ord det kommer bli reality i en snar framtid, EU gränsen bli som Israels gräns mot Gaza.

 5. ropen skalla alu akbar till all, det osmanska rikets pånyttfödelse kommer snart, tack vare mutti, 7-klövern, eu, svexit nu

Kommentera