BB läggs ner i Sollefteå, i Skellefteå får invandrarkvinnor extra stöd vid förlossningen


VÅRD. I Sollefteå är invånarna minst sagt upprörda och ockuperar BB efter att det stängts. Tidigare har beslutats flytta den akuta ortopedin från Sollefteå sjukhus till Örnsköldsvik. I augusti kom beskedet att den akuta kirurgin, också har hållits stängd långa perioder. Den politiska majoriteten bestående av S, V och MP.

34 mil  norrut är det dock andra toner. På Skellefteå lasarett har man permanentat försöket med ”kulturdoulor” invandrarkvinnor som hjälper nyanlända vid mödravård och förlossning.

-Om Pettersson vore cynisk skulle jag säga att det är extra mycket välfärd till dem som inte bidrar i det nya Sverige. Det är naturligtvis inte invandrarkvinnornas fel, vi har det som 87:an röstat…

svt_bb2 svt_bb1

Fast barnfamiljerna i Sollefteå ska inte gnälla. Landstinget ställer upp med kurser i bilförlossning…

bilforlossning


47 responses to “BB läggs ner i Sollefteå, i Skellefteå får invandrarkvinnor extra stöd vid förlossningen

 • Hur mycket socialdemokratisk välfärd tål Sverige? | Petterssons gör skillnad!

  […] BB läggs ner i Sollefteå, i Skellefteå får invandrarkvinnor extra stöd vid förlossningen […]

  Gilla

 • Vad kostar en (1) asylinvandrare? | Petterssons gör skillnad!

  […] detta när det är livliga diskussioner om alla andra utgifter. Bara för att ta ett exempel. BB i Sollefteå lades ned för att spara 15 […]

  Gilla

 • Die Dumme Schweden

  En del i befolkningsutbytet…
  Det gäller ju att våra ”nya herrar” bara blir fler och fler och får bästa möjliga start i livet…

  Gillad av 1 person

 • Vakthunden

  I senaste riksdagsvalet röstade 58% av Västernorrlands medborgare rödgrönt. De kan skylla sig själva när skatteintäkterna prioriteras på sk ”ensamkommande barn” från fjärran länder före blivande mammor och svenska skattebetalare. Finns det fortfarande någon i Västernorrland som
  avser rösta rödgrönt 2018.

  Gilla

 • br

  Nån som vet om arabiska/somaliska kvinnor tar av sig sin slöja/tält när de föder barn!?!? Tycker det skulle vara bökigt att bära dessa när de föder.

  Gilla

 • Lena

  Samhällskontraktet försvinner sakta men säkert för oss skattebetalande svenskar. För oanpassningsbara bidragsparasiter finns dock obegränsade resurser. Kom ihåg att muslimernas försök att ta över Europa kommer att ske med barnvagnar inte bandvagnar.

  Gilla

  • Lena

   Lena
   Alldeles riktigt och det har vi vetat om länge, dock ingen bryr sig, för curlade människor bryr sig bara i folk som de inte har samhörighet med ……….men som de anser mindre värda , de som de kan tycka SYND om !
   De älskar att ha offer att tycka synd om !

   Gilla

  • Skåningen

   De bär aldrig slöjan om männen är omedelbar släkt, såsom äkta maken, deras får, deras bröder, svärfar osv.

   Gilla

  • Realist

   I norrlandsinland TÖRS INGEN FÖRNUFTIG BLI MED BARN !!!!
   Detta är PRECIS VAD REGERINGEN ÖNSKAR !!!!
   De önskar AVFOLKA DENNA LANDSDEL………..
   Trots att denna landsdel producerar t.ex.
   EL – GENOM DRYGT 20 TAL VATTENKRAFTVERK
   EL – GENOM VINDKRAFT den mest utbyggda landsdelen
   PAPPER / TRÄVAROR

   Gilla

 • Lena

  Det här är ju mer än ”sinnessjukt” , flera av mina bekanta och även väninnor hade varit döda om det hade varit en förlossning som i ”tredje världen”.
  I en bil så sjukt galet !

  Gilla

 • SvenskMan77

  Inget fel i o lära sig förlösa barn… tydligen får man bara förlösa barn i Sverige om man lovar att döda foster samt påtvinga folk kemikaler och kondomer.
  Man får bara förlösa om man är en sinnesförvriden ”feminist”.
  Kan ju vara bra med lite info oavsett.

  Gilla

 • Lena

  Svenskar är kända som Nordens japaner………men men men bortglömt är att japaner är en befolkning som är homogen !
  Kanske kan vi nu ta till ”harakiri” vi är på väg att utplåna oss själva i vilket fall !

  Gilla

 • Lena

  Hoppas att ingen är så DUM att de går på kursen……….detta är ren galenskap !

  Gilla

  • Lena

   Någon som läser här och ”tummar” är tydligen dummare än dummast.

   Gilla

  • Anna

   Kunskap är inte att förakta! Den som gör det är dum…

   Gilla

   • Lena

    Anna
    Visst kunskap är bra men dårskap är sämre och det som försiggår med bilförlossningar ……är dårskap !

    Gilla

   • Anna

    @Lena
    Är det att man erbjuder kurs (istället för BB) och lägger ner BB som är dårskap ( men samtidigt satsar massor mottagande av folk från 3:e världen), då håller jag med dig; dårskap!

    Men att ha viss kunskap inför sin förlossning är klokt. Att föda i bilen kan jag inte kalla dårskap, för det väljer man ju inte.

    Gilla

   • Lena

    Anna
    Din första kommentar i kommentaren är jag helt överens med dig, den andra delen är en akutsituation som kan vara vid undantag bra att ha.

    Gilla

   • Anna

    Jag syftar på allmän kunskap om hur kroppen fungerar vid en normal födsel, det är bra att ha. Vad som ingår i ovan nämnda kurs vet inte jag, och förmodligen inte du heller.

    Att ha kunskap har gjort mig lugn och fått mig lita på min kropp inför tre födslar. Men naturligtvis ersätter inte kunskap behov av en klinik vid komplikationer.

    Men nu hamnar vi OT, poängen i artikeln ovan är att mer och mer samhällsservice dras in för skattebetalare, och satsas på förmåner till migranter som infödda svenskar inte har tillgång till, men får betala för.
    Tex. Vilket annat land ger subventiontandvård till den som ser ut och uppger sig vara ”papperslös”, medan den egna befolkningen, ffa fattigpensionärer får betala dyrt?!

    Gilla

 • Lena

  Styrs av S, V och MP ………..följer de ”stalins” diktat ?

  Gilla

 • SvenskMan77

  I dom där ostliga Lappland/norrlands trakterna är man lite weirdo..eller dom låter skumt….
  Jag minns en politiker med namn ”anders sundström” som ville förpesta Hanöbukten med sin polenkabel..(likströmskabel för att6 sälja el och importera el från Tyskland kolkraft vs ren kärnkraft i Sverige).

  Nu är Hanöbukten nästan fisktom sen elkabeln kom på plats.

  Jag bara blir så irriterad när jag hör dialekterna därifrån pga av denna vidrige man.

  Mitt inlägg är menat med glimten i ögat en fredagkväll.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Det kokar i Ådalen, nu får det vara nog!”,

  ………..skriver Kerstin Brandelius, sekreterare föreningen ”Sollefteå Framtidens Akutsjukhus” och Nils-Gunnar Molin, ordförande, i ett debattinlägg.

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/daerfoer-ockuperar-vi-solleftea-sjukhus-31332

  Gilla

 • Lena

  Deras bedrövliga ideologier som när de skär i kvinnorna och syr ihop för med sig att de missbrukar stora bitar av den kakan som svenskar genom tiderna har betalt en av världens högsta för att själva få.
  Varför protesterar INTE sjukvårdspersonalen, ni måtte ha missuppfattat något ?
  De skär och skadar och vi förväntas att hela, dårar !

  Gilla

 • Lena

  Bra att det protesteras, hoppas att budskapet når fram, ”allt till allah”, utan att de behöver ge något tillbaka som främjar landet !

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vägra betala skatt till anti-svensk regim!

  Gilla

  • Lena

   Vad det gäller skatt från lönen, så länge den dras direkt så kan man inget göra ……kanske sjukskriva sig ………
   Annan skatt på mat och annat som vi kan handla utanför Sverige beroende på var du bor men all annan skatt på drivmedel och el, hur gör man ?

   Gilla

 • JR

  Och i Sollefteå erbjuds man numera kurser i ”förlossning” i bil.
  Det går framåt för Sverige….
  Man skäms för sitt land.
  Landsförrädare (van)styr Sverige!
  JR

  Gilla

  • Galten

   Från Jeanders bildblogg.

   Gilla

  • Peter Kostin

   Och skulle det vara nått fel? Man får ungefär 7 mil till närmaste BB i Ö-vik. Till skillnad från många andra mammor som har flera gånger så långt. I nordvästra dalrna, nämligen i Flötningen har man mellan 30 och 35 mil till BB beroende på vilken väg man åker. I Dalarnas län finns bara ett enda BB och det är i Falun. Så blivande mammor i Sollefteå borde skämmas som ojar sig i tidnignen och tv. Det är int emera synd om er än mammorna i Dalarna

   Gilla

   • Nya

    Nu var det inte det som var poängen här, utan att den får extra hjälp som inte bidragit medan den som betalar får sämre. Rättvist?

    Dessutom: värkarbete i bil är inte roligt, har du inte upplevt det ska du inte ”oja dig” över att det finns de som ojar sig för att behöva genomlida det.

    Gilla

   • JEX

    Då har det gått för långt i Dalarnas län . Undrar hur lång tid det tar innan dom också lägger ner BB i Falun. Det gäller att få behålla sjukhusen och BB avdelningarna i vårat land för pengarna går ju till invandringen just nu ca 100 miljarder har detta kostat .

    Gilla

 • Bajen666

  Jag tycker synd om alla Sverigevänner som behöver denna vård där uppe i norr.
  Men resten ska bara tugga, svälja och hålla truten.

  Gilla

 • Ingemar

  Över 85% av rösterna gick ju till partier som favoriserar och prioriterar en grupp, migranterna, och de ställer därmed grupper mot varandra!!!

  Gilla

 • Kajsa

  Fy fy fy vad arg jag blir!!!
  Och jag noterar att de är totalt ohygieniskt klädda också och undrar hur många lager bakterier de släpar runt på avdelningen och på operation.

  Klädlagren är till för att inte locka män till upphetsning, men på ett BB borde de väl kunna slappna av. Karlarna som är där har säkert annat i huvudet tänker jag…

  Snart kommer vi väl att se renodlade muslimska förlossningsavdelningar medan våra svenska medborgare föder ute på parkeringsfickor längs våra vägar. Heja Sverige!

  Gilla

  • Oscar

   Ja, visst är det så. Allt som den vita mannen skapat åt sig själva, sina kvinnor och sina barn tas nu snabbt och säkert ifrån oss. Tro inte att ni vita kvinnor och döttrar är förskonade, för det vet ljugen, att en vit man kan bara födas genom en vit kvinna. Allt som vi uppfunnit och skapat FÖR OSS och er tas nu av låg-iq-monster, bestar, odjur och rovdjur från Aprika med omnejd. Men gläds ni alla som trott på ljugens med hejdukars lögner om ”förintelsen” och ”allas lika värdelöshet” mm. Kvinnorna i Sollefteå börjar nu inkassera enligt demokratisk röstning. Röstar man på odjur och monster oavsett de heter folkmordsSocial”demokrater” eller folkmordskommunister, lögn och ovetenskap inom svartimportcentern / nekro och pedofil-liberalerna etc ska man inte bli förvånad om det blir som man givit dem mandat för.

   Gilla

  • Ingemar

   Tack, för en bra kommentar Kajsa! Du vet vad det handlar om, jag har varit med om alla mina barns förlossningar, och där ska komma ett barn! Inga sexuella tankar, då, alls!! Förvånande? Ja, kanske, men så är det!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: