Stäng

Är ni nöjda, eller ska vi försöka ta tillbaka framtiden?

VALET 2018. Islam har försökt ta över Europa sedan starten. Det tog Spanien 700 år att bli av med pesten. Osmanerna erövrade Konstantinopel år 1453, då hade staden varit kristen i över 1000 år. Idag heter den Istanbul och jag tror knappast turkarna tänker lämna tillbaka den. 

Numera hyllar sjuklövern och många journalister islam och moskéer som något bra för integrationen!

Twitter

Sjuklövern ville ha öppna gränser och spännande mångkultur. Vi fick ett överbelastat samhälle som inte klarar av annat än invandringen, och en brottslighet vi aldrig sett i vårt land. Är ni nöjda?

Är ni nöjda med utvecklingen så rösta på S, V, Mp, M, L, C eller KD, det spelar inte så stor roll vilket parti ni väljer. Vill ni ha något annat så får ni tänka till…

Islam och dess självförsvarskrig…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 reaktioner på “Är ni nöjda, eller ska vi försöka ta tillbaka framtiden?

 1. Jag undrar om det inte är förbjudet med KARTELLBILDNING i Sverige.
  Varför har vi då kartellen 7-klövern?

 2. De kan forska hur mycket de vill och får skattemedel till den miserabla forskningen…………………för min personliga del så ……….vill jag ALDRIG se dem i Västvärlden !
  Dessutom ta tillbaka vad …….allt är i princip krossat !

 3. DIREKTE: Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud i forbindelse med at det er sendt inn begjæring om gjenopptakelse av trippeldrapssaken fra 1999.

  Se video Video: NTB
  nye bevis. ukjent brev fra Sverige
  Privatetterforsker Sandberg varsler nye bevis i saken.
  25. JUNI 2018 KL. 12.51 DEL PÅ FACEBOOK
  Line Brustad Trym Mogen Nicolai Eriksen

  Der framkommer det navn og adresse på personer som kan stå bak Orderud-drapet, ifølge Sandberg.

  https://www.dagbladet.no/nyheter/orderud-paret-hevder-de-har-nye-bevis-holder-pressekonferanse-pa-drapsgarden/69933606

 4. Ja Pettersson det är av godo att du med jämna mellanrum informerar hur denna muslimska pest,skadar halva jorden.
  Ingen tillfällighet att turkarnas Kalif/Sultan Erdogan i Ankara,ofta figurerar i press och TV,allt för att med sin person,söka uppvigla bland oss civiliserade.
  Det riggade val han nu hade utlyst till månadsslutet,var ju inget annat än en stor registrerad teaterföreställning.
  Stenbock kan han inte föra bak ljus,då jag vet att huvuddelen av dem som han uppmanar rösta för honom och islamismen,vare sig kan läsa eller skriva. Alltså efter våra värderingar underutvecklade personer !
  Det är just för ett sådant totalitärt samhälle denna despot,har sänt ohyran vidare till oss i Europa,att inledningsvis verkar för destabilisering.
  För att i slutändan liksom på 13/1400-talet,än en gång söka islamisera Europa !
  Till alla er som inte läst om vår Kontinents sista strid vid Wien,(mot denna pest) rekommenderar jag som er sommarliteratur. Här länk från Wiki:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Slaget_vid_Wien

 5. Kommunpolitikerna i Stockholm där kommer V och C gå ihop över blockgränserna, för att försöka med att stoppa SD:s inflytande.
  När SD ökar så det knakar för att få vågmästarroll.

  Samtiden skriver bl.a. i sin artikel med:

  ”C och V närmar sig varandra i Stockholm”

  ” I huvudstaden säger sig Centerpartiet och Vänsterpartiet vara beredda att samarbeta över blockgränserna för att förhindra att Sverigedemokraterna får något inflytande.

  Det säger de båda partierna efter den senaste tidens mätningar där SD har gått starkt framåt. Samtidigt backar Miljöpartiet kraftigt och Feministiskt Initiativ kan bli utan stolar.

  Sverigedemokraterna ser ut att dubbla sitt stöd i Stockholm efter valet. Detta skulle då kunna leda till att varken alliansen eller de rödgrönrosa med Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiet får en egen majoritet. För att förhindra att SD får en vågmästarroll vill nu Centerpartiet och Vänsterpartiet se blocköverskridande samarbeten. Tillsammans med SD utgör de gruppen partier som ser ut att gå starkt framåt i valet.

  – Jag hoppas att SD blir så små som möjligt. Men om det här blir valresultatet får vi göra upp över blockgränsen i stora, viktiga, långsiktiga frågor, som landstingsalliansen gör upp med Miljöpartiet om kollektivtrafiken, säger Centerns gruppledare Karin Ernlund.”
  https://samtiden.nu/2018/06/c-och-v-narmar-sig-varandra-i-stockholm/

  1. Varför inte förbjuda denna blockpolitik som inte leder till någonting annat än att partierna inom blocken är djupt oeniga i samtliga frågor mellan valen Men väldigt eniga valåret.
   Detta för att mobba SD så mycket som möjlig.
   En sak till som jag inte fattar är att det spelar ingen roll hur många röster SD får så kan dom inte få bilda regering eftersom det är S som väljer talman och talmannen som bestämmer vilket parti som skall bilda regering. Talmannen har hur lång tid som helst på sig att få tag på någon som kan bilda ny regering och under tiden styrs landet av en interimsregering som är den nuvarande.
   Vad som hänt före detta är att den nuvarande regeringen har blivit avsatt. Efter detta kommer alltså den avsatta regeringen att fortsätta regera tills talmannen hittat en ny regeringsbildare, vilket kan ta enda fram till nästa val om vi har otur.
   Det är en konstig ordning vi har i Sverige.

 6. Det viktigaste är att förbjuda islam i en modern västerländsk stat. Så länge detta inte sker, kommer framtidens gator att färgas röda – inte av sossarnas rosor utan av svenskarnas blod. De förra är skulden till och det senare är resultatet av islams expansion i Sverige. Detta samband mellan orsak och verkan är ännu inte uppenbart för alla svenskar – men dock självklart för alla som kan koranen.

  Vi svenskar har inte i modern tid varit tvungna att för vår överlevnad slåss mot någon, strida för någon eller överhuvudtaget kämpa för någonting. Vi har ingen vana att stå upp emot inkräktare utan har invaggats i tron att sådana inte finns. Inte ens ryssar tycks vara elaka längre, därför ligger försvarsbudgeten kvar på lägsta nivå när övriga länder runt Östersjön bara rustar upp. Och flyktingar och invandrare är absolut inte elaka, även om så ändå skulle vara fallet i verkligheten måste det vara fel i rapporteringen och – inte minst – på läsaren. Därför påstår ansvariga politiker att livet går på moln av. Således, finns idag inga politiska förutsättningar att förbjuda någonting – annat är sanningen och rättvisan – och allra minst islam.

  Låt oss hoppas att valet i höst innebär en ändring och att framtidens gator kan skrudas gula och blå.

 7. 7klöverns vurmande för mångkultur är falskt hyckleri från början till slut. Samma gäng skulle aldrig bosätta sig i utanförskapsområden, och än mindre sätta sina barn i dessa skolor. Det säger allt!!!

  1. Den stora frågan infinner sig. Det är bara en handfull av dessa som har ursprung, kontakter och kontanter att klara sig om och när Sverige kollapsar. Hur tänkte de andra klara sig när det inte längre räcker med pengar att köpa sig en fristad?

 8. Nya Moderaterna trampar på i gamla fotspår … Kan nog tänka sig en ny Döuppgörelse om tillfälle gives. De är de största svikarna i Sveriges historia ! Tvi vale !!!

 9. De nuvarande styrande vill inte / vågar inte bry sig om Islams expansion. Detta också illustreras tydligt i veckans nummer av tidningen Nya Tider, under Inrikes.

  Denna tidning, i pappersformat värt vartenda krona i pren.avgift.
  Bra ledare, lagom antal fördjupande artiklar, sakligt understödda med fakta. Inga överdrifter.. Varmt rekommenderas +++++

 10. Men Annie Lööf och Mona S intygar ju att när vi blir pensionärer så kommer sossarna ta hand om oss om vi betalar in 80% av allt till socialdemokratin, under 49 år av hårt arbete. Eller borde hon kallas Ausch-witch?

 11. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vad Spanien fick uppleva under flera 100 år av förtryck borde skrämma var och en sansad person som inser att den nuvarande utvecklingen i Sverige bådar inte gott inför framtiden.

  1. Du är inte ensammen ! Halva Sveriges befolkning känner som du, men det bryr sig inte 7-klövern om. Dom har gett sig tusan på att Sverige skall bli islamistiskt.

 12. Säpo är utsedda av sossepartiet. Såga av den gren de sitter på, tror inte det. Det har tagit 50 år att inse vilket skitparti sossarna har blivit och blev när aristokraten Palme tog över och nu får man väl säga att uppdraget är fullbordat, vem som höll i taktpinnen får vi väl aldrig veta. Vi stackars arbetare som hållit dessa sossar med mat och husrum. Duktiga på att trixa och fixa åt sig själva har de varit bra på, Palmes pojkar på betald utbildning i USA, stipendium heter det visst.

 13. Tittar man på SR Ekots med Sifo senaste som har kommit så säger den en del ifall det skulle var val

  Som alla vet så ligger SD högre upp i verkligheten.
  Att V går upp är från syterpartiet Gudruns Fi
  Att MP ligger över 4% är helt horribelt – bättre vore att deras 4.2% bytte med KD:s 2.6%..

  ”Eldsflamman” 38. 6 Alliansen 38.2 SD 20.0

  S 24.9 V 9.5 MP 4.2

  M 20.2 L 5.3 C 10.1 KD 2.6

  SD 20.0

  Övr. 3.2

  Totalt antal intervjuer juni 2018: 4 569 st.
  Det som de inte nämner om är felmarginalen
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6981838

 14. Börja med att tvinga socialdemokraterna att ta tillbaka det kontrakt de skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 om att bidra till att islam skulle ta över Sverige!

  Kanske en utredning av polisen – eller SÄPO om dette var det värsta
  landsförräderi i modern tid?

  Någon måste vara ansvarig!
  Någon är landsförrädaren!
  SÄPO! —- Gör något! —- Visa att ni är SÄPO!

  1. Säpo är inget att ha!

   Man hemlighöll information om ”lastbilsolyckan” på¨Drottninggatan i Stockholm, som man fick förvarning om, dagen innan.
   Några simpla dråp på sitt samvete, som resultat!

   Rikspolischefen Eliasson ”kickades” och ersattes med just Chefen för den VIKTIGASTE POLISEN i landet, Säpochefen herr Thornberg. Den enhet som ska skydda Landets säkerhet, bla!

   Vad tyder detta på? Jo, att den mannen också fick ”kicken”.

   Vad finns kvar?
   Ingen vet för det är tyst både från Säpo och den vanliga Polisen, om den fortfarande existerar….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: