”Folk vågar inte gå på Centralvägen”


BROTTSLIGHET. Företagare på Centralvägen i Upplands Väsby, norr om Stockholm, störs av ett hotfullt och våldsamt ungdomsgäng vid stationen. Folk vågar inte sitta på uteserveringarna och gå in i restaurangerna. Butiker och krogar påverkas.

Ungdomsgänget, är mellan 16 och 18 år, har tillgång till knivar och knark och är inblandade i bråk och misshandel. Ungdomsgänget måste stoppas, kräver flera företagare vid stationen.

– Något måste hända. Folk vågar inte gå på Centralvägen. De är rädda. Vi måste få en polisstation, få hit fler poliser och sätta upp övervakningskameror, säger Ferit Pek på restaurang Tiger.

Anseliina Kokki på Tiger Lounge har sett pistolhot, verbala hot, trakasserier, misshandel, knarkhandel och gängbråk. Hon är själv hotad av gänget. – De säger att man ska vara tyst, inte anmäla dem. De ska visa att de äger gatan. Den här gruppen söker upp mig där jag arbetar och hänger utanför där jag bor. Jag måste vara vaksam när jag går hem från jobbet. Hur mycket ska jag behöva ta? säger hon och fortsätter: – Tjejer kan inte gå fritt, inte lyssna på musik i hörlurarna efter klockan åtta på kvällen och måste hålla koll på vad som händer runtomkring dem. Mina gäster brukar gå och hämta sina döttrar när de kommer med tåget, för de vågar inte gå från stationen ensamma.

Läs mer på StockholmDirekt,se…

-Pettersson undrar om sjuklövern är nöjd med utvecklingen i Upplands Väsby och i hela vårt land?

Deltagarna i ungdomsgänget heter som vanligt inte Kalle, Anders och Peter men det blir svårt att göra något åt problemet förrän det diskuteras öppet, även av fega journalister.


9 responses to “”Folk vågar inte gå på Centralvägen”

 • Kenth Andersson

  Låter mysigt !
  Vad säger landsfader Löven om detta.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • Mässkalle

  Arbetskraften ska naturligtvis återkrävas av deras hemländer. Det är en braindrain för dem. Modifierade containers från Polarvagnen till Ökenvagnen med a/c är utmärkta bostäder och lättransporterade till sjöss.

  Gilla

 • ruben

  Det låter, som en overklig framtidsversion av ett mardrömssamhälle. Är det inte orsak till att ge dem fängelse och utvisning? Att vara respektfull, skötsam och laglydig invånare duger inte i dagens humanistiska stormakt. Regering och riksdag utsätter vanligt folk för deras egenhändigt importerade våldskultur. Lite för typiskt att de kriminella även är mellan 16 och 18 år. Har de inga målsmän, som riskerar att få ta kostbart ansvar för deras brott, eller är föräldrarna också kriminella? Varför går de omkring fritt med vapen och hotar folk fast det är känt? Det är grova brott. Har de diplomatimmunitet? Det tycks finnas ett starkt hat mot sina egna landsmän bland rödgröna aktivister. Det får dessa förödande konsekvenser i samhället trots skyhöga skatter. De rödgröna har för stort handlingsutrymme för sin ansvarslösa och normlösa värdegrund inom riksdag och myndigheter.

  Gilla

 • ossie

  Samla ihop skiten i en container och kör hem dem till Afrikas djungler eller öknar där de hör hemma.

  Gilla

 • Krister

  Jag säger så här. Välkommen till det Nya Sverige som Nya Moderaterna och resten av 7 klövern älskar och är såååå stolta över.

  Gilla

 • pommern999

  reclaim the street?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: