Malmö levererar – 18-åring skjuten i ryggen

BROTTSLIGHET. En 18-årig man blev skjuten i ryggen i Malmö i natt, rapporterar flera medier. Mannen bar vid tillfället skyddsväst och klarade sig utan skador. En anmälan om försök till mord är upprättad, enligt polisen.

18-åringen har lämnat sjukhuset och vill inte medverka i utredningen.

-Pettersson menar att grabben ska låsas in för försvårande av polisutredning och inte släppas förrän han pratar och då helst i det land han hör hemma…

Polisen

Sydsvenskan levererar stor humor…

9 thoughts on “Malmö levererar – 18-åring skjuten i ryggen

 1. En vän berättade, att statsministern nyligen uttalat sig i ”sosse” tidningen NSD som hör hemma i det röda Norrbotten. ” Vi ska knäcka gängen” lät han meddela. Hur? framgår inte.

 2. Jag minns när skyddsvästar i början av 1970-talet kostade ca: 40-50 000 styck inom militären och kom från speciella leverantörer. Nu ligger de på ca: 5-6000 och kanske finns till försäljning lite varstans. Skottlossningen minskar dramatiskt är faktiskt en aning dråpligt uttryckt. Vad betyder det konkret, ven skottsalvorna flera gånger om dagen runt stan, men är nu nere i en eller två skottsalvor om dagen? När polisen ser färre gå omkring med skjutvapen, vad kan det betyda? Att alla, som de såg tidigare gå omkring med skjutvapen är gripna, utvisade? Eller de, som förr gick beväpnade är försiktigare, lämnar nu sina vapen i bilar, hemma eller i mopparna. Knarkförsäljarna eller de kriminella har knappast slutat med sina ”affärer”.
  Sverige har faktiskt förråtts vilket vi bevittnar i dag och är för stort att ta upp i en kommentar, men det finns litteratur om det.

  • Skyddsvästar kommer bara att sjunka i pris framöver i det trygga heligt mångkulturella och icke kristna Sverige !
   Stor efterfrågan=lägre pris.

 3. Det borde var obligatoriskt med skyddsväst på stan i Malmö, viktigare än cykelhjälm. Kan inte Morgan J se till att staten sponsrar, Det är fler som dör och skadar sig utan skyddsväst än utan cykelhjälm, nu för tiden.

 4. Vilken tur att denne pensionsräddare hade skyddsvärd, är ju något man naturligtvis bör bära i ett dagens trygga svenska samhälle !

Kommentera