Malmö levererar – 18-åring skjuten i ryggen


BROTTSLIGHET. En 18-årig man blev skjuten i ryggen i Malmö i natt, rapporterar flera medier. Mannen bar vid tillfället skyddsväst och klarade sig utan skador. En anmälan om försök till mord är upprättad, enligt polisen.

18-åringen har lämnat sjukhuset och vill inte medverka i utredningen.

-Pettersson menar att grabben ska låsas in för försvårande av polisutredning och inte släppas förrän han pratar och då helst i det land han hör hemma…

Polisen

Sydsvenskan levererar stor humor…


9 responses to “Malmö levererar – 18-åring skjuten i ryggen

 • Sea Gull

  En vän berättade, att statsministern nyligen uttalat sig i ”sosse” tidningen NSD som hör hemma i det röda Norrbotten. ” Vi ska knäcka gängen” lät han meddela. Hur? framgår inte.

  Gilla

 • ruben

  Jag minns när skyddsvästar i början av 1970-talet kostade ca: 40-50 000 styck inom militären och kom från speciella leverantörer. Nu ligger de på ca: 5-6000 och kanske finns till försäljning lite varstans. Skottlossningen minskar dramatiskt är faktiskt en aning dråpligt uttryckt. Vad betyder det konkret, ven skottsalvorna flera gånger om dagen runt stan, men är nu nere i en eller två skottsalvor om dagen? När polisen ser färre gå omkring med skjutvapen, vad kan det betyda? Att alla, som de såg tidigare gå omkring med skjutvapen är gripna, utvisade? Eller de, som förr gick beväpnade är försiktigare, lämnar nu sina vapen i bilar, hemma eller i mopparna. Knarkförsäljarna eller de kriminella har knappast slutat med sina ”affärer”.
  Sverige har faktiskt förråtts vilket vi bevittnar i dag och är för stort att ta upp i en kommentar, men det finns litteratur om det.

  Gilla

 • Jörgen

  Förbjud mångkulturen använda skyddsväst

  Gilla

 • Jörgen

  Förbjud mångkulturen använda skyddsväst

  Gilla

 • Valter

  Det borde var obligatoriskt med skyddsväst på stan i Malmö, viktigare än cykelhjälm. Kan inte Morgan J se till att staten sponsrar, Det är fler som dör och skadar sig utan skyddsväst än utan cykelhjälm, nu för tiden.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken tur att denne pensionsräddare hade skyddsvärd, är ju något man naturligtvis bör bära i ett dagens trygga svenska samhälle !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: