Stäng

Zahra, 12, ska utvisas – ensam

INVANDRING. För två och ett halvt år sedan kom Zahra Rafeei, 12, ensam till Sverige. Nu ska hon utvisas till Afghanistan – där hon fruktar att bli bortgift.

Zahra registrerades som asylsökande av Migrationsverket den 25 november 2015. Det är en dag efter brytpunkten som gäller för de uppskattningsvis 9.000 ensamkommande som nu ska ges en andra chans att få uppehållstillstånd.

Förutom att hon var en dag för sen uppfyller Zahra kraven för att omfattas av den möjligheten – eller snarare hade gjort det, om hon också hade hunnit fylla 18.

Nu är Zahra Rafeei bara 12 år, enligt det födelsedatum som Migrationsverket gett henne. Myndigheten tvivlar inte på att hon är ett barn, men anser heller inte att hon har lyckats göra sin exakta ålder ”sannolik”.

Läs mer på NT.se…

-Pettersson konstaterar att den humanistiska stormakten och världens första feministiska regering samt Annie Lööf (C) hellre prioriterar vuxna män från Afghanistan och Iran som ljuger än riktiga flyktingar…

 • De 9.000 som den humanistiska stormakten prioriterar
 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
Merit Wager Twitter

18 reaktioner på “Zahra, 12, ska utvisas – ensam

 1. Märkligt i mitt umgänge i Sverige så var jag mycket tidigt ute att rösta SD……………..inför det här valet tvivlar jag …….makt korrumperar……de skulle aldrig sitta mer än två perioder!

 2. KAN DET VARA SÅ ATT DENNA FLICKA HAR KRISTEN BAKGRUND? Det finns faktisk en spillra kvar av den ursprungskristendom som en gång fanns i Aghanistan kvar.
  Notera att, eftersom flickan kommer att betraktas som ”använd vara”, så lär hon giftas bort med en typ 60-årig rik man som 3: eller 4:e hustru, vilkens uppgift är att föda ett barn varje år åt sin nye härskare, d v s ett slags förtäckt slaveri.

 3. Men 9000 får stanna och som enligt mångkulturälskande Lövet, lilla Fridde och skoätande Annie.L naturligtvis framöver kommer att bli hederliga och hårt arbetande svenska medborgare !
  Blir definitivt en röst på AFS i September.

 4. Ja, jag har ett hjärta av sten. Det beror på att jag vet hur det ser ut på våra skolor, äldreboenden, läkar och tandläkarmottagningar. Numera bryr jag mig bara om svenskar, nordbor, européer och västerlänningar.

  ”Nu är Zahra Rafeei bara 12 år, enligt det födelsedatum som Migrationsverket gett henne.” Med andra ord, noll ID-handlingar.

  ”Till slut valde Zahras mamma att lämna landet tillsammans med de fyra barnen. Flykten gick genom Iran, men där blev Zahra separerad från övriga familjen när flyktingsmugglarna satte henne i en separat bil. Som det äldsta syskonet fick hon istället åka med två avlägsna släktingar vidare till Tyskland, där de två männen valde att stanna. Zahra fortsatte dock till Sverige med hjälp av en annan afghansk familj, med försäkran från sina manliga släktingar om att hennes mamma och syskon inte var långt bakom.”

  Misstänksam av naturen som jag blivit anar jag att hennes mor och syskon lever i trygghet i Iran. Att smuggla fem familjemedlemmar till Sverige kostar bortemot en halv miljon, pengar som familjen knappast haft med ett misskött mindre jordbruk. Tanken har nog hela tiden varit att Zahra ska få permanent uppehållstillstånd och sedan ta hit de andra inklusive den förlorade fadern.

 5. Hon ser inte ut som 12 och när blev bortgift asylskäl isåfall skulle hela mena ha asylskäl nej ut ut

  1. Var är protesterna från feministerna? Ljugande afghanska män, våldtäktsmän och mördare utvisas inte trots att dom gjort sig skyldiga till fruktansvärda illdåd.

   1. Ja överfeministen gudrun skitman sa för ett tag sen- nu är det kvinnors tur att ta för sig.
    Så om det var det allt handlade om så ser jag på Svenska kvinnor med avsky.

  1. Ja, alla får sin bekärda del av den svenska hänsynslösa och totalt okontrollerade massinvandringen !
   Sänghalmen bjuder 7 klövern på.

  2. Det här med våldtäkter är en metod man använder i krig för att inge skräck.Och samma sak i västeuropa nu med massinvandringen. Man håller medborgarna tyst och i skräck genom att låta dessa våldta så mycket som möjligt för att kunna utföra folkutbytet.Det ser snyggare ut än att använda vapen.Och man behöver inte använda vapen,för när alla vita kvinnor är så rädda att dom inte vågar gå ut har man uppnått syftet.Och männen som vågar opponera sig sätter man i fängelse(Tommy Robinson)

 6. När ensamkommande män som utgör sig för att vara barn utan ifrågasättande får PUT men en mycket ung tjej som p g a sitt kön är en andra klassens medborgare i sitt ursprungsland och kommer inte att åtnjuta social frihet som dessa män som kommer hit och slår blå dunster i myndigheter så går skam på torra land om de utvisar den stackars flickan. Hon framför dessa ljugande hånflinande män borde få stanna här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: