Stäng

Palestinier: Inget utrymme för homosexuella

av Khaled Abu Toameh • 13 juni, 2018

 • Mahmoud Ishtiwi blev avrättad i Gaza av tre kulor i bröstet, eftersom han bodde bland människor som anser att homosexualitet är en synd som bör straffas med döden – och som agerar efter det.

 • Vad kan man lära sig av denna kontrovers? I grund och botten att det är säkrare att vara medlem i Hamas än att vara homosexuell. Palestinska ledare skulle mycket hellre se unga palestinier försöka döda israeler än att prata om homosexuella i sitt eget samhälle. I Hamas och Palestinska myndighetens värld finns det inte utrymme för komedi eller satir.

Den 8 juni deltog en uppskattad siffra på 250 000 personer i Prideparaden i Tel Aviv. Turister från hela världen kom till Israel som åskådare och deltagare i evenemanget. Temat för året var ”Samhället skapar historia” – en referens till LGBT-samhället i Israel.

Medan israelerna firade tolerans på Tel Avivs gator var deras palestinska grannar upptagna med att göra raka motsatsen; med att kräva att folk skulle bli avskedade för att de producerat en tv-komedi om homosexuella på Gazaremsan.

Det kontroversiella programmet ”Ur fokus” har blivit starkt fördömt av palestinierna, som nu uppmanar till straff för de som bär ansvaret för att ha ”kränkt arabiska och islamska värderingar”.

Läs vidare

17 reaktioner på “Palestinier: Inget utrymme för homosexuella

 1. 25% av alla dömda pedofiler är kvinnor enligt statestiken,detta har faktiskt media delgivit för några år sen. 50% är inte heterosxuella män bevisligen
  Då är alltså ca 25% av dömda pedofiler heterosexuella män, med andra ord en minioritet av dömda dom pedofilerna är heterosexuella män.
  Hur ser samhällets, medias, shablonbild ut på en pedofil?

  1. Du utgår från att den som förgriper sig på en pojke är homosexuell.
   När det gäller yngre pojkar har det ofta visat sig vara en heterosexuell man inom familjen som stått för övergreppet – en far, styvfar, nära släkting. Det som de dras till verkar mer vara att det är ett barn än deras kön.

   Har du någon källa på de siffror du skrivit i ämnet?.

   1. Pedofiler och övriga våldtäktsparasiter får ha vilken läggning och kön som helst, detta vidriga helt sjuka och totalt avvikande beteendet att ge sig på barn och kvinnor är ett grottbeteende av lägsta rang och får naturligtvis aldrig accepteras utan ska tveklöst föraktas och dessa primitiva varelser som ägnar sig åt detta ska självklart inte gå lösa ute i samhället utan sitta inlåsta hela livet !
    Tyvärr är det ju i de kriminellas paradis nummer ett Sverige synd om terrorister, pedofiler och övriga brottslingar som har hög status och det är inhumant att låsa in dem och för länge, det är bättre att de är fria och förstör livet för hederligt folk som i Sverige har ett mindre människovärde än de kriminella.

   2. Jörgen skrev i flera kommentarer om homosexuella och pedofili och olika siffror och det var dessa jag syftade på.

    Att folk i allmänhet skulle tycka synd om pedofiler tvivlar jag starkt på, ligger inte sådana också illa till bland medfångarna på ett fängelse, kanske något som du känner till.

    Likaså synd om terrorister – det måste väl vara någon enstaka tokstolle i så fall.
    En person som skadar och dödar och förstör för helt oskyldiga människor och är så farlig för oss vill vi inta ha här ibland oss.

 2. Israelerna firade tolerans på Tel Avivs gator och andra vackra ord låter ganska annorlunda mot hur man brukar beskriva en Prideparad i Sverige.

  Inget negativt och hånfullt om homosexuella israeler.
  Och det är väl i och för sig bra. För dem.

 3. Vänstern och det övriga PK-Sverige har palestiner inkl islam som sitt skötebarn samtidigt som de stöder HBTQ-rörelsen helhjärtat. Snacka om dubbelmoral och hyckleri.

 4. Den återkommande frågan är: hur hanterar Palestinaaktivisten och muhammedankramaran Mattias Gardell detta gentemot broder Jonas och hans livspartner?

 5. varför konfiskerade sossarna vår ATP fonder 691 miljarder vart tog dessa pengar vågen en del skulle gå till våra gamla fattigpensionärer detta talar man ej om ??

 6. Finns en annan ytterlighet Sverige,
  Här är homosexualitet en högre form än den nomala sexualiteten, här hyllas perversiteter och gullas med. Men man nämner aldrig att 50% av alla övergrepp på barn görs på pojkar.
  Vilka kan det vara då? Heterosexuella män?Nej
  Kvinnor? Ja till viss del. Homosexuella?

  1. Sant! Pedofiler säger att det är deras tur att bli accepterade när homosexuella har blivit det. Det kommer att gå åt pipan eftersom barngiften ökar i Sverige på grund av muslimer. Därifrån är steget inte långt.

   1. Precis joy, och man ska komma ihåg att merparten an pedofilerna är homosexuella för enligt statestiken är hälften av övergreppen på pojkar och är det inte kvinnor så är det homosexuella män. Två skyddade grupper för negativ publicitet.

 7. Vi är bekanta med de förvridna arabiska värderingar som betraktar pedofila våldtäkter och tidelag som naturliga inslag i det socialpsykologiska landskapet, medan homosexualitet per se definieras som ett brott vilket bör leda till dödsstraff.
  Logik och proportion är ingenting dessa utpräglat primitiva, våldspräglade och undermänskliga folkgrupper behärskar och det är just de intellektuella och empatiska tillkortakommandena som gör de koranförslavade massorna så kompatibla med den västerländska våldsvänstern.
  Andreas.

 8. Känns som det mesta är en synd inom denna religion, där man ligger kvar med stenålders straff som fortfarande är i bruk i stora delar av världen. Och detta tycker sossarna, MP och vänster är rätt melodi, finns bara ett ord för detta KATASTROF.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: