Stäng

16 reaktioner på “Anders Lindberg gör ett fantastiskt jobb åt SD…

 1. Idag kör SVT med att SD har så många stolar. Min fundering blir då varför SD växer så mycket? S o M har ju fyllda stolar men med tomt innehåll. Sug på den en stund mina vänner!

 2. Den deklasserade Aftonväskans kulturmarxistiska klöskatta och chefredaktris, fru Lindberg, har all anledning att reflektera över det penibla faktum att hennes trägna mödor törhända genererat ett högst förargligt och kontraproduktivt resultat, där den av feministregimen legitimerade pennalismen mot nationens gemensamma hatobjekt och mobbingoffer, SD, visat sig ha motsatt effekt.

  Vi frambär vårt ur hjärtat härflutna tack och avfyrar en unison salut för den socialakrobatiska stridsmärrens oförfärade framfart inom kloak- och kvällstidningsjournalistiken och fröjdas över vårt partis fina framgångar.
  Ett sant nöje att bispringas av ett sådan rekorderlig draghjälp! Hurra!
  Andreas 🙂

  1. Nu har det gått 5 mån och 10 dagar sen frågan ställdes.. Har någon hört av sig… ? 😉 Nej, tänkte väl det, för jag vet ingen heller….

 3. När Aftonbladet tröttnat på honom har han en garanterad anställning hos SVT. Han är ju redan anställd där på deltid tycks det som.

 4. Lindberg är ovärderlig för SD, precis som bokmässan var för nya tider, reklam som inte ens går att köpa för pengar….

 5. Det mest skrämmande med den ledarskribenten är att han tror på det han skriver, man skulle kunna kalla honom mytoman. Men han har överskridit gränsen för mytoman t.o.m, om det inte var för allt genustänk och allt annat som är på tapeten. Så skulle han varit inlåst och medicinerad

Kommentera

%d bloggare gillar detta: