En liten inblick i vad som delas på sociala medier i vissa kretsar

INVANDRING. Darko Crncevic Twittrar om det som delas på vissa sociala kretsar. Det borde vara en guldgruva för polisen att identifiera, gripa, låsa in och skicka ut ur landet.

-Pettersson menar att grabbarna på filmen, även om de är svenska medborgare och till och med födda i landet ska härifrån, givetvis av humanitära skäl. De trivs inte i vårt land trots alla chanser de fått.  

Titta in på Darcos Twitter, exempel nedan. Aina som hörs i filmen är invandrarspråk för polisen.

Detta är bara ett väldigt, väldigt, väldigt litet urval av all skit som snurrar runt på kontona. Darco har undvikit att posta deras filmer på tjejer och påverkande minderåriga. Men någon borde gräva djupt i detta.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “En liten inblick i vad som delas på sociala medier i vissa kretsar

 1. Stillbilden jag undrar varför han har placerat sig just där, inbillar han sig att han får makt med den placeringen ?
  Jag har sett typer liknande honom stryka förbi skolor, varför har de en handväska över axeln, det är små väskor, så de kan inte tjäna som shoppingväskor !
  Jag har misstankar om innehållet, varför kan inte polisen bara undersöka innehållet i väskorna.
  Sedan om det är vad jag misstänker, utvisning för hela klanen !

  • Självklart, som stolt infödd naiv solidarisk och dumsnäll svensk vill man naturligvis försörja alla i hela världen som vill bli försörjda !
   Man bor ju inte i världens största och stenrika socialbyrå för inte.

 2. Det skrivs 80% skit på alla dessa A-sociala medier som Twitter,Facebook och allt vad dom heter.
  Det är till största delen grovt kriminella som skriver där.

Kommentera