Vänsterextremister bakom stöldgods


I en container i utkanten av Jönköping har man hittat märkliga fynd.

Det finns en del märkliga inslag i detta, inte minst att det var en utländsk stöldliga som upptäckte fyndet och larmade polisen.

I containern fann man polisuniformer, peruker och automatvapen. Uppmärksamheten riktades av naturliga skäl mot en utländska stöldligan, men ganska snart växlade man fokus åt ett helt annat håll.

Den autonoma vänstern.

En av de gripna är en 40-åring med kopplingar till den våldsbejakande vänstern. 40-åringen är också anställd som kurator på Alfred Dalin-skolan i Huskvarna. Hans namn skriver jag inte ut då han ännu inte är dömd för något brott, men jag förutsätter att media uppger det så fort det finns anledning.

Säpo och polisen utreder nu fallet som klassas som ett brott med politiska motiv.

Aftonbladet


14 responses to “Vänsterextremister bakom stöldgods

 • Macke

  Katerina har skrivet ett långt inlägg om vänster- extremismen som frodas i landet.
  Den på skolan var dessutom en skolkurator samt mannens sambo är involverad.

  Katerina skriver följande i sin ingress.

  ”En skolkurator som arbetar på en högstadieskola kopplas nu till det fynd av peruker, polisunform och vapen som gjorts i en container i Jönköping. Enligt källor som Katerina Magasin varit i kontakt med har även mannens sambo ägnat sig åt omstörtande aktiviteter. Mannen som är i 40-års åldern har uttryckt demokratifientliga åsikter på Facebook och ägnat sig åt den hatiska gängse vänsterretoriken där man stämplar alla som efterfrågar ordning och reda samt ansvar i migrationspolitiken som “rasister”. Tyvärr sanktioneras detta beteende av svenska etablissemanget samt public service och många stora mediehus. Jag anser att dessa är i högsta grad ansvariga för Sveriges problem med till exempel kriminalitet, hedersvåld, högerextremism, samt förföljelse av oliktänkande, och framför allt disciplinlöshet i skolorna där många av samhällsproblemen grundläggs.”

  ”Vänsterextremism är den svenska skolans stora demokratiproblem”
  http://katerinamagasin.se/vansterextremism-ar-den-svenska-skolans-stora-demokratiproblem/

  Gilla

 • Monica

  Beträffande socionomer som ibland också är kuratorer. När jag var tonåring på 70-talet gick dessa kuratorer överhetens ärende och gav sig på fattiga unga från arbetarklassen och white trash.. Kom ihåg en kvinna och en man från detta skrå. Den ene en man frös ut en tjej med låg hip-faktor som inte hade stöd någonstans. Däremot var han sliskigt inställsam mot andra som hade karisma och hög status bland de andra unga. Den andra en kvinna som då och då undervisade på socialhögskolan i Lund hade samma stil. Var hjälpsam och visade respekt för unga som kunde ta för sig medan hon förnedrade andra som hon visste hon inte skulle få något motstånd ifrån. Dessa två var försörjda av skattemedel. Av offentliga medel behandlade de personer illa som de personligen inte tyckte om. Deras privatliv och vad de tycker illa om har de inte rättigheter till att ta med sig i sitt arbete. Men i deras arbetsuppgifter är det tyvärr svårt att kolla upp om de bedriver maktmissbruk och skulle det uppdagas så får de antagligen rätten på sin sida då brukaren ofta inte besitter deras fikonspråk. Denna Johanna Möller hoppas jag får flera socionomer att skämmas. Hon har skämt ut en hel yrkeskår och axplocket av dessa socionomer som jag har tagit upp samt denna kurator på denna skola i Huskvarna är besläktada själar av samma skrot och korn.

  Gilla

 • hllviken

  ll

  Gilla

 • Macke

  Hos granskarna i självaste Expo finns inget media intresse om detta med vänsterns AFA.
  Där är det vanliga med en massa om Nmr.

  Gilla

 • hllviken

  X ser ≈ ut så här:

  Gilla

 • Macke

  Tidningen Svegot nämner i sin artikel i slutet med följande:

  ”AFA i Jönköping, precis som på många andra platser i Sverige, har tillgång till skattefinansierade samlingsplatser. När 12 AFA-aktivister greps i januari 2017 efter att ha överfallit medlemmar i Soldiers of Odin, visade det sig att attacken hade planerats i kulturhuset i Jönköping.

  Den administrativa samordnaren, Johan Jonsson, sa att man försökte vara ”väldigt inkluderande”, när Fria Tider frågade om kopplingen till våldsvänstern. Kanske var det på kulturhuset som planeringen skedde inför vad det nu var tänkt att automatvapnen och polisuniformerna skulle användas till.”

  Kulturhusets administrative samordnare är Johan Jonsson.
  Med självaste AFA i Kulturhuset då går det bra.
  Skulle SD vilja boka kulturhuset blir det förmodligen kalla handen.

  https://www.svegot.se/2018/06/11/autonoma-vanstern-kopplas-till-vapengomma-i-taberg/

  Gilla

 • Blodsven

  Heder åt tjuvarna som anmälde fyndet….

  Gilla

 • hllviken

  För den som vågar läsa Nordfront finns namn och bild på X

  Gilla

  • Argus

   Lite citat: ”Nordfront kan nu avslöja att den fjärde mannen – som även häktades under måndagen – heter [sekretess A], en 40-årig skolkurator med kopplingar till våldsvänstern.

   Enligt [sekretess A]:s Facebook tog han socionomexamen vid Forskarskolan Hälsa och Välfärd på Jönköpings universitet i januari i år. Den 26 mars påbörjade han en anställning som skolkurator åt Jönköping kommun på högstadieskolan Alfred Dalinskolan i Huskvarna.” (Namnet maskerat för att inte försätta Pettersson i blåsväder.)

   Examen vid fyrtio års ålder. Vilket studietempo. 😉

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Den som söker, den letar…
  För den nyfikne så kan man googla litet och hitta namnet på andra sajter, går också att hitta på Fejan.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vänsterextrimister ?
  Undrar om inte justieminster Molgan skulle lägga skulden på det hemska populistiska högerspöket om han fick frågan, samma extrema höger som enligt honom angriper heliga svenska moskéer och som Molgan nu vill stoppa genom en utökad kameraövervakning !

  Gilla

 • Jörgen

  Det är tur att dom är så korkade och odugliga att ingen oskyldig blev skadad.

  Gilla

 • Torleif

  Vänstern i ett nötskal.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: