Stäng

Miljöpartiet behövs för planetens framtid

VALET 2018. Isabella Lövin är miljöpartiets språkrör, Sveriges vice statsminister och biståndsminister.  Damen vill regera Sverige ihop med Stefan Löfven (S), Jan Björklund (L) och Annie Lööf (C) – men utan Ulf Kristersson (M).

-Pettersson noterar att Lövin även är en av Sveriges sämsta komiker, i klassa med Henrik Schyffert, Soran Ismail och Özz Nujen.

Om Miljöpartiet åker ur riksdagen vore det en ”tragedi”, hävdar Isabella Löven, och det är kul.

Ännu roligare är – Jag är övertygad om att Miljöpartiet behövs för planetens framtid, säger Lövin i HD och Sydsvenskans partiledarintervju, tyvärr bakom betalvägg så det går inte att läsa hela intervjun men rubrikerna kanske räcker…

-Pettersson vill lite diskret påpeka för Isabella Lövin att miljöpartiet är för invandring och en somalier i Sverige släpper ut ungefär 50 gånger mer koldioxid är en somalier i Somalia. Att flytta folk från Afrika till norra Europa är fullständigt odugligt av många orsaker men även hur miljöskäl…

21 reaktioner på “Miljöpartiet behövs för planetens framtid

 1. På SVT:s intervju sade skolponken Fridolin med att de hade den bästa miljöpolitiken.
  Vilket de skulle ändra hela värden med.
  Den heliga floden Ganges i Indien som är mer en full av plast och föroreningar.
  Den plasten som finns där driver genom världshaven även upp till oss.
  Både Isabella Lövin och skolponken Fridolin skulle minsann åka ner till Indien samt ändra på deras ”miljötänk”.

 2. Jag är övertygad för att rädda Sverige och planetens framtid, så måste MP ut ur riksdagen

  1. Jag vill komplettera med att jag är övertygad om att de även måste dödas och grävas ner.

 3. En regering med S, MP, L och C vore en mardröm. Enda lilla fördelen vore möjligen att V skulle isoleras.

 4. Om de ska jobba för att flytta människor från värme till kyla på vår planet så kan det mycket väl vara så. Påverkan blir då tärande i st f närande.

 5. Det är tydligen inte lätt att vara ödmjuk som Miljöpartist, jisses! 😂
  Världen 🌍 behöver Lövin och Fridolin! 😂

 6. För Sverige har MP betydit död och förintelse, det räcker, behöver inte också exporteras.

 7. Jorden har överlevt i 5 miljarder år.
  Ingen ska inbilla mig att mp har tillfört något, utom miljarder i kostnader.

  Domen kommer att bli hård när miljöspektaklet visar sig bero mer på solen och intermittenta milöförändringar som pågått lika länge som jorden funnits.

  1. Jorden kommer säkert att överleva i 5 miljarder år till, den har inga krav på ett visst klimat. Se på vår närmaste granne Venus som har ca 500 grader varmt.

   Skillnaden mellan dessa två planeter är att här har uppstått liv och vår jord är befolkad av människor. Som i sin tur med alla sina utsläpp de drygt senaste 100 åren troligen håller på att förstöra möjligheten till fortsatt liv. Eller förvåra det.

   Och väldigt många har insett vikten att vi försöket göra något åt detta.

   1. Ja, det finns nog många bra människor som har ett efternamn som börjar på *Löv*.
    Jag spetsade till det för att i ett anti-svenskt sammanhang var det personer vars efternamn börjar på *Löv* med varierande stavning.

 8. Det fattar inte tokpartiet, tyvärr kommer de att klamra sig fast med några 10 delar. Partiet som hoppar kråka mellan drivmedel för transporter. Ena året skall det vara etanol, andra året är det bra med diesel, nu skall det vara el. Förseningen av förbifart Stockholm försenades för att kärringen från MP ville se om de kunde komma ur de skrivna kontrakten. Det lilla krumsprånget av MP i Stockholm kostade oss 50miljoner. Nästa kärring från MP ville avsluta Bromma flygplats tillstånd som gäller till ca 2032. En liten enmansutredning igen ca 1-2miljoner. Taxiresor, flygresor. Fridolin som inte kan åka Arlanda express, flyger mellan Bromma o Arlanda. Det lilla skitpartiet är dyra i drift. Nu ca 9000 afghaner och tillika latmaskar som skall kosta oss 3miljarder har de pressat sossarna att gå med på att de skall stanna i Sverige. Rena dårhuset i regeringen

 9. Ve och fasa, Du himlens Herre!
  Hur många kulturmarxistiska klimakteriekuckun och kognitivt krockerade kvastryttarinnor kan det rimligen stå tillfinnandes i vårt arma och under radikalfeminismen och multikulturalismen svårligen marterade land?

  Var tusan kommer alla dessa verklighetsavskärmade och markant omdömeslösa miljöstollar ifrån, vilka icke generas inför de mest befängda påståenden, utan snarast sätter ett slags grotesk ära i att begå de värsta logikstridigheter som utmynnat från riksdags- och regeringshåll?

  Inbillar sig denna Lövin verkligen att hon pro primo skulle värna om nationens och miljöns väl, och pro secundo företräda vox populi?
  Den svenska folksjälen har allt andra strängar på sin lyra, din urbota tossa!

  Andreas, städse åberopande sunt förnuft samt rim och reson.

 10. Om detta lilla extremistiska skitparti åker ur ska jag skåla i champagne. Dom har bara gjort en massa skada för svenska folket.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: