Stäng

Statsminister Löfven: ”De som har fått nej måste lämna landet. Annars har vi ingen trovärdighet i flyktingmottagandet”

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven vill ta krafttag för att få ut papperslösa ur Sverige. Det berättar han i en intervju med Dagens Nyheter.

– De som har fått nej måste lämna landet. Annars har vi ingen trovärdighet i flyktingmottagandet, säger Stefan Löfven till DN.  

-Pettersson noterar att detta sade statsminister Stefam Löfven den 7 april 2018. Alltså exaakt två månader före hans regeringen röstade för att 9.000 ljugande, oidentifierade afghaner av okänd ålder utan asylskäl som tidigare fått nej till asyl lovades en ny chans.

Därför, Stefan, har ni ingen trovärdighet alls. I fråga efter fråga är det likadant. Det är förklaringen till socialdemokraternas usla siffror, som fortfarande är alldeles för höga…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 reaktioner på “Statsminister Löfven: ”De som har fått nej måste lämna landet. Annars har vi ingen trovärdighet i flyktingmottagandet”

 1. Löfvéns ”tankar för dagen” kan illustreras med: än slank han hit och än slank han dit och än slank han ner i diket!

 2. Störste lögnaren världen skådat dom senaste tusen åren.En Bagdad Bob i kubik. Han är en omvänd kung Midas.Allt han tog i blev till guld.Allt Löfven tar i blir till skit

 3. Det var exakt två månader sedan han uttalade detta tills han såg till att 9000 ”illegala” parasiter fick vara kvar i landet.
  Är det sådant som kallas att vara konsekvent?

 4. När man nu dömde ut skadestånden, så var man restriktiv med att hålla sig till giltiga schabloner. När flyktingarna väller in och kostar gränslösa belopp, så heter det alltid, att man kan inte värdera liv i pengar. Obegripligt varför skadade och dödsoffrens anhöriga inte var värda generösa skadestånd i samma anda?

 5. Det finns så mycket skit som passerar i sagolandet Sverige alldeles för snabbt, det här har mig veterligen aldrig blivit utrett, kanske att jag har missat finalen ?
  https://petterssonsblogg.se/2013/02/09/han-festade-med-tjuven/#comments
  För tusan det handlar om juveler som skattebetalarna har bekostat, ……..slängt de i strömmen……..var finns typen nu ?
  Fortfarande i Sverige och på fri fot, eller skitstöveln tillbaka till sina rötter och n-kung ?

 6. Löven och de flesta andra politiker i detta land är lakejer åt Bilderberg . När vi gör oss kvitt dem kan vi börja om . Mvh Peter Sjöström

 7. Att svetsa krom är absolut inte bra för hjärnan Om han har svetsat något öht….

 8. Men låta 9000 s.k ensamkommande få stanna i Sverige som sedermera tar hit alla sina anhöriga det har Lövet inga problem med !
  Trovärdig landsfader Svetige har.

 9. Önskar att alla i landet läste alternativmedia.
  Det är alldeles för lätt att leva i en bubbla av förnekelse, gå på politikernas skamlösa lögner och tro att allt är bra och som vanligt, vilket färre och färre lyckligtvis gör.

  På sistone verkar vindarna ha vänt och det är bara att hoppas nyvakna väcker andra runt om i landet så det går som en löpeld ända in till de mest hårdbakade sossehemmen.

  Vi kan förändra.
  Vi ska förändra.
  Nu kommer vår tid!

 10. Quoting Esterhazy:

  Löfvén suffers from delusional self-confidence that actually hides the inferiority complex of an uneducated, rude trade-union boss.

 11. Men hallå, ni har ju just idag valt att inte skicka hem ca 9000 HELT papperslösa. De ljuger värre än sossarna och kommunister om sin ålder. De har prövats för dyra pengar i alla instanser och likt förbannat låter du, svikare och lögnaktiga statsminister dem stanna. Man skulle kunna kalla dig svagsint, är det du är?

  1. Enl. 7 Klövern var det ingenting som tydde på att dessa i själva verket var vuxna.
   Hur mycket skit och pest av 7 Klövern och Media fick inte JÅ och SD, när de från första början tog upp och nämnde om att det är vuxna män.

   Hur kan man släppa in dem som är papperslösa utan ID handlingar genom Europa och den Svenska gränsen.
   Går man till posten och hämtar ut ett paket fast den bakom disken vet samt känner mycket väl vem man är, så måste man ändock visa leg.

 12. Exakt Löfvén – du har absolut NOLL trovärdighet. På många om inte alla områden.
  Du har haft snart fyra år på dig att ta tag i frågan om papperslösa men nu några månader innan valet vaknar du. Trovärdigt? Läs de senaste opinionssiffrorna så har du svaret.

 13. Den mannen är ju så vilse i pannkakan så man nästan skrattar. Men faktumen att han är statsminister är ju hemskt.

  1. Han är inte Sveriges statsminister heller, utan en ledare av en Afrikansk lydstat som en gång i tiden hette Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: