Oärligheten och ansvarslösheten, kan den bli mer uppenbar?

Om jag i en diskussion över asylmigration visar på den enormt kraftiga brottsliga överrepresentation ibland mohammedaner (genom att t.ex. hänvisa till Joakim P. Jonassons undersökning rörande dömda sexualbrottslingar) och dess förödande samhällskonsekvenser möts jag nästan alltid med tystnad eller får höra: ”Men inte alla mohammedaner är brottslingar”, och med det förväntas temat vara avklarat.

Vad kan detta förhållningssätt tyda på:

Tystnad, medhåll? och Frasen ”Men inte alla är brottslingar”, bristande logik eller oärlighet?

Det känns onödigt att behöva förklara att i ett land med mycket kriminalitet vill ingen bo och kostnadena/lidandet är enormt och det är inte att ignorera eller bortförklara.

Jag har svårt att tro på den bristande logiken, så det lär handla om oärlighet och feghet (man vill inte medge att man egentligen har ett ansvar och borde göra något åt situationen och tystnaden kring den).

Hade det varit bristande logik, borde ju hjälpen på vägen ”Inte alla mördar i länder där krig råder men ända härskar krig” räcka.

Någon gång hände det att ja lade in den repliken men reaktionen blev då tystnad och i ett fall fick jag höra ”jag vet inget om statistik och förstår inget om sannolikheter”.

Oärligheten och ansvarslösheten, kan den bli mer uppenbar?

P.S:

https://www.nyatider.nu/grova-raknefel-i-valdtaktsrapporten-%E2%80%92-jonasson-har-mer-ratt-an-han-sjalv-forstatt/

T.ex. algerier visar en faktor 3’000 i överrepresentation när det gäller överfallsvåldtäkter  (enligt Nya Tider som visar på det räknefel Joakim tydligen medvetet gjort, för att inte kunna beskyllas för att ha räknat för pessimistiskt)

11 thoughts on “Oärligheten och ansvarslösheten, kan den bli mer uppenbar?

  1. Undrar hur många svenskar som befinner sig i Saudi som begår brott?
    Som jämförelse med invandrare här så borde de vara överrepresenterade.
    De kan ju vara oäkta svenskar iofs, då skulle de kunna vara väldigt brottsliga.

  2. Jag måste erkänna, jag har ingen aning om omfattningen och upprinnelsen till det som utspelar sig i Sverige. Vi har en i avtagande (?) svensk (?) ”TV-personlighet” som inspirerad av #metoo anger en mycket populär och PK-fri programledare för att ett decennium sedan i en badtunna fört upp fingrarna i hurvan* på en annan kvinna.

    Vi har också en av utländsk härkomst så kallad komiker, populär i PK-kretsar, som anklagas för regelrätta våldtäkter. Även en så kallad journalist på en vänsterliberal skittidning anklagas för våldtäkter.

    I de två senare fallen läggs utredningarna ned flera gånger på raken och stasitelevisioner sänder också ett timmeslångt program på bästa sänningstid där heder tas av offer och anklagare. Har jag hört då jag inte vill riskera min hälsa genom att titta på programmet. I det första fallet går åklagaren all-in och kräver fängelse.

    Jag kan inte ta programledaren i försvar då jag inte vet de exakta omständigheterna vare sig runt händelserna i badtunnan eller hans förmenta uppträdande som förefaller kanske lite väl höhö-grabbigt. Men allvarligt, fängelse för ett finger eller två i hurvan jämfört med något annat än finger i munnen i det tredje fallet. Och varför har inte RÅ funnit på denna åklagare i snart ändlösa fall av överfallsvåldtäkter där ”straffen” brukar bli samhällstjänst och fortsatt försörjning av SOC?

    * Efter den välkända byggnadsingenjören från Vetlanda

  3. Enkelt: vi driver ut dem från MENA till Nordpolen, tar över deras länder och sen stänger in dem i Norden. Här kan dom föga överleva utan näringstillskott.

    Ni, otjänliga, vill ha våra länder. Varsågod.)))

  4. Jag tillhör inget politiskt parti och har aldrig gjort det, det är min viktiga frihet
    den frihet som jag uppskattar mest !
    Det här klippet är ingen uppmaning att rösta på dem som har gjort det, dock så tycker jag att deras budskap är viktigt !

  5. Det finns inget folk som går igång på att tala skit om och håna sina landsmän som svenskar,
    Titta! där gjorde jag det utan att blinka.

    • De som hånar det svenska folket är kanske svenska medborgare men inte etniska svenskar – adeln undantagen men de är ingifta med utlänningar många av dem.

KommenteraAvbryt svar