21 thoughts on “AfS’ politik – Sveriges absolut sista chans?

  1. Landet som skrutit i åratal om att vara frihetens stamort
    på Jorden ägnar sig åt censur, det ’är ett tydligt tecken
    på ett allvarligt sjukdomstillstånd, makten är skiträdda att
    få ytterligare ett parti som pekar på hur makten behandlar
    sitt eget folk illa!

  2. Till de som tror att SD har veknat och går i koppel kan jag bara säga detta: Hur påverkar man mest; genom att sitta vid bordet med de som bestämmer och le med knuten näve i fickan och tankar om bättre tider eller genom att stå utanför gormandes och kasta sten på fasaden?

    Nej, det som har skett är att SD har lyckats med en enorm positionsförflyttning av debatten och sakfrågorna genom att spela spelet rätt och därigenom snart är helt accepterade i svensk politik.

    Sen när makten kommer så finns marginaler att bredda agendan en aning till, jag tror inte en sekund på att SD har mjuknat i grund och botten för det gör man inte i brådrasket när man blivit spottad på i 20 år.

  3. Ett utmärkt parti för den som anser SD vara för veka och NMR alldeles för extremt långt ut på ytterlighetens kant, jag såg alltså mer än gärna AFS i den position SD har idag.

  4. Finns egentligen ingen orsak att plita ner dessa rader,då troligen alla Pettersson ”gamla läsare” ser samma som jag. AFS försöker nu med alla knep upprepa något liknande,som skedde från Stureplansmaffian,när de med simpla medel lyckades kuppa Centern,och tillsätta bödeln Johansson.
    Visst hos Pettersson är nog alla välkomna,men på hans blogg brukar vi inte trycka ”tummen ner”,när man som i min kommentar endast skrev ner fakta…även om det inte passar in i alla politiska riktningar !

  5. Jag vet för lite om AFS för att ha en säker uppfattning om dem. Det verkar var en hård och kompromisslös retorik med mycket nästan sjuklig betoning nationalism som säkert slår an hos en del.
    September är sista chansen att rädda det som räddas kan och där är det SD som är halmstrået att hugga tagi och hoppas på så stor framgång som möjligt.
    SD kommer med stor sannolikhet att bli så stora att det inte går att runda dem.
    Dessutom har Jimmie och flera andra i partiet 8 års erfarenhet av arbetet i riksdagen.
    Vad har AFS marginellt med erfarenhet. Kommer de inte in så är rösterna totalt bortkastade och kommer de in så kommer de att inte påverka någonting. De kommer att bli totalt utfrusna mer än vad SD någonsin blivit.
    Jag tror att mång som inte sympatiserar med SD kommer att rösta på SD för att alternativen är urusla och ligger dessutom bakom debaclet.
    Allternativen är annars en blankröst om man inte tycker det är bra som det är och vill ha mer av islam.

    • Problemet med det är att vi får en brottsvåg utan dess like innan de är ur landet och vips är de vårt problem igen inom rättsväsendet.

  6. Det smidigaste sättet att få ut välfärdsturister är att ge dem en stark anledning att dra vidare.
    Stenhårda krav och omedelbar utvisning vid brott, punkt.
    Tror mer på SD än AfS när det kommer till en långsiktigt hållbar lösning på det här enorma problemet.

    • SD har inte remigration i konceptet.
      Jag har starkt börjat tvivlat på SD, AfS är folknäre, de syns på gator och torg, de är de folknära (SD trycker numera huvudsakligen på stolarna i riksdagen).

      • Afs kommer gå på för hårt och i värsta fall vända opinionen som nu börjar luta åt vårt håll. Tanken är god men konceptet riskerar att bli väldigt kortlivat.

      • Om du med vårt menar SD,ligger du nog rätt ! 🙂
        Stå ute på gator och torg och lova allt åt alla,är billigaste tricket av samtliga ! När det dessutom som i AFS fall närmast är ett lokalt parti i Sthlms-regionen,kommer de a l d r i g att lyckas etablera sig.
        T.o.m. värre utfästelser än knodden o. skitstöveln Kristersson !

      • Stenbock :
        Av någon outgrundlig anledning så tror jag tyvärr att om det skall ske en förändring i Svea Rike så måste den ske från Stockholm.

      • Det har jag redan upplevt en gång i livet…
        Detta när Stureplansmaffian lyckades genom en kupp beslagtaga Centern !
        I dag ser du resultatet Lena,ett socialistiskt parti liksom S/MP..Som många gamla C-väljare ännu inte upptäckt !

      • Svensken och framför allt svenskan är för dum i huvudet för att förstå att afs politik är för Sveriges bästa.
        Man klarar inte av politik som inte innefattar hbtq massinvandring höga skatter utvisningar av sexualbrottslingar.

KommenteraAvbryt svar