Stenkastning mot räddningstjänsten i Uddevalla


BROTTSLIGHET. När räddningstjänsten åkte ut för att släcka en brand i Uddevalla möttes de av stenkastande ungdomar. Räddningsledaren Peter Muld misstänker att branden var anlagd för att locka dit brandmännen.

– Det finns ingen annan anledning att tända på bråte mitt på en öppen väg och mitt på en bro om man inte vill ha dit oss, säger Muld.

Larmet om branden kom in vid 01-tiden, natten mot söndagen. När räddningstjänsten hade omkring 50 meter kvar till brandplatsen började ungdomarna kasta sten mot bilarna. Säkerhetsläget sågs som så allvarligt att räddningstjänsten åkte därifrån utan att släcka branden.

Enligt polisen befann sig 10 till 15 ungdomar på platsen och 3 unga män blev omhändertagna efter att de vägrat att lämna platsen.

Aftonbladet

-Pettersson säger att journalister, politiker och väljare har fått som de velat när de i många år påstått att stenkastarkulturen är bättre än svenska seder och vanor…

Stadsdelen Dalaberg, där ovanstående hände har varit med på bloggen tidigare – Muslimer demomstrerar sin makt i Uddevalla, Sverige den 15 december 2017

Polisen


14 responses to “Stenkastning mot räddningstjänsten i Uddevalla

 • Kenth Andersson

  Censur och kriminell samhällsanarki=Sverige 2018 !!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tycker att dessa stenkastande grottmänniskor, ligister och parasiter kunde söka upp 7 klöverns fina helt mångkulturfria kvarter och kastar sten istället, politikerna och pensionräddarna kunde ju ha stenkrig mot varandra precis snöbollskrig på vintern !
  Den trygga svenska väljarkåren 87:an kan också vara med.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har inte hört något vallöfte än från 7 klövern om obegränsad tillgång på sten till stackars utsatta mångkulturella svenska Kalifat eller ghetton !

  Gilla

 • age

  Den nya svenska kulturen?

  Gilla

 • Tony

  Normala människor förstår att dessa satans ligister har kommit hit bara för att destabilisera samhället så att vi får samma sorts land som snart samtliga Mellanöster länder består av. Men det begriper tydligen inte P.K dårarna?

  Gilla

 • SasjaL

  Kan dom inte använda vattenslangen …?

  Gilla

 • Roland ram

  Fy fan va lågt, tur att brandmänn vid flera olika tillfällen tagit offentligt avstånd mot sd annars hade folk hyst sympati för dom.

  Gilla

 • The proud swede

  Låt skiten brinna…

  Gilla

 • Jack

  Jag kan bara undra, sover ni gott om natten, ni som röstat på sjuklövern som förstört vårt land. Här är ytterligare ett exempel av tusentals på hur vansinnig flykinginvandringen är. Hoppas ert samvete håller er vakna om natten.
  Känns skönt för mig som inte röstat på något samhällförstörar parti.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Har man röstat på 7 klövern fram till 2014 så är man antingen både döv blind med noll hästar hemma där uppe och sådana människor kan ju inte avkrävas något ansvar eller så lever dessa personer i en falsk förnekande trygg tillvaro utan sömnproblem !
   Människor med samvete och sunt förnuft röstar inte på 7 klövern.

   Gilla

 • ossie

  Så ynkligt att höra hur man nogsamt undviker att tala om sanningen nämnligen att det är blattegäng. Fast det kan man ju begripa med arselet.

  Gilla

 • Ståfräs

  Helena och intelligentian i Vingåker det är helt ok att kasta sten på blåljuspersonal, för dom är puckon hela högen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: