Muslimer demomstrerar sin makt i Uddevalla, Sverige den 15 december 2017


ISLAM. Ni har hört det förut. Det förekommer ingen islamisering av vårt land och kom ihåg att deras citat från koranen om otrogna har inget med Islam att göra, koranen har inget med Islam att göra, Muhammeds armé har inget med Islam att göra, Islam har inget med Islam att göra. När det är klart kan vi titta på bilden nedan.

Det var fredagsbön på torget i Uddevalla igår klockan tolv. Detta är muslimers sätt att visa sin makt och dominans, så gör de i alla länder när de blir många. Det är ett hot.

– Vi vill visa vår närvaro. Vi har sett att flera invånare flyttat till kommunen, och utrymmet vi har idag räcker inte till, säger Feysal Reerabdullah, sekreterare på Islamiska centret Uddevalla.

Feysal Reerabdullah berättar att det ibland på fredagsbönerna varit så trångt i lokalen på Dalaberg att muslimer fått be utomhus.

– Vi vill poängtera att vi finns, och att vi vill bygga en moské, säger Feysal Reerabdullah.

-Pettersson säger att det finns massor i moskéer i de länder där de hör hemma. Islam är ingen religion, islam är ett hot.

Islam som ideologi i sig är ett större hot än de terrorbrott som sker i islams namn. Islam är en ideologi som avvisar demokrati och mänskliga friheter.

Flatheten hos politiker är monumental. Deras synsätt att inte tala om islam som grunden till det onda är farlig.

Churchill sade om eftergiftspolitiken ”Man slänger åt krokodilerna stora köttstycken i förhoppningen att man skall bli uppäten sist!”  Det är svensk politik. Vi låter oss luras och manipuleras av muslimska ledare och aktivister och ger efter för deras steg för steg taktik, eftersom varje steg verkar kort och obetydligt.

Inte ens när Stockholm drabbas av terror diskuteras islam som ideologi upp, utan man talar om eventuell kopplingar till extremister för att påpeka att islam i sig inte är något problem.

Bilden nedan från Sjunnessons Twitter…

Fredag klockan 12:00, har de inga jobb och var är brudarna?


41 responses to “Muslimer demomstrerar sin makt i Uddevalla, Sverige den 15 december 2017

 • Stenkastning mot räddningstjänsten i Uddevalla | Petterssons gör skillnad!

  […] Stadsdelen Dalaberg, där ovanstående hände har varit med på bloggen tidigare – Muslimer demomstrerar sin makt i Uddevalla, Sverige den 15 december 2017 […]

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Hjälp hjälp lilla Sverige

  Gilla

 • Lena

  Helt chockerande bara en snabb titt och det är helt galet galet i Skåne.
  För några decennier tillbaka så hade en eller möjligtvis ett par av dessa händelser satt rubriker på förstasidan i msm.
  Nu hjärntvättas svenskarna till att tro att ——-detta förbannade kriminella är normalt.
  Skicka skitstövlarna till ”svittsarn” med enkel biljett !
  https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/

  Gilla

 • Lena

  Några afrikanska avskum försökte sig på att råna en affär i Italien, de använde plastpistoler och ägaren fick ut drägget, drägget försvann och kommer säkert inte tillbaka, ägaren är vis av skadan och …………….

  Gilla

 • Hönsmamman

  Så hjärntvättade de är?

  Gilla

 • Lena

  Görs inget radikalt nu kommer detta helvete ta över helt. Ni som fortfarande inte fattar läs historia och se er om i världen.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad skulle radikala åtgärder innebära, vem i Sverige ska fatta beslut om att radikala åtgärder ska till ?
   Radikala åtgärder skulle innebära undantagstillstånd och öppet krig mot den idag kriminella anarki som råder i samhället vilket alla politiker från 8 partier är fullt medvetna om och ingen av dessa politiker varken vill, vågar eller kommer att ta upp denna kamp vilket de kriminella naturligtvis vet mycket väl.
   Det är i grunden kriminaliteten som styr det svenska samhället idag !

   Gilla

   • Lena

    Radikala åtgärder skulle innebära att kriminella utvisas, svenska medborgarskap återtas och att bidragsparasiter förlorar bidgragen samt att islamismen av Sverige stoppas. Vill man så kan man. Dock kommer detta inte hända nu. Vi får dras med eländet tills vi kommer till ett ofrånkomligt vägskäl.

    Gilla

 • ossie

  Fy faan för dessa otäckheter får breda ut sig.

  Gilla

 • Lindholm

  Satte kaffet i halsen igår när jag tittade i bohusläningen. Uddevalla var en gång i tiden en bra stad att bo i. Nu har vi satt oss på Sverigekartan med trippelmord o muslimer som ber på torget. Det får inte vara försent att ändra på utvecklingen. Men hoppas o tror att svenskar som see detta kommer att reagera. Sverige är inte och skall inte vara ett arabland.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Fy fan, fy fan, fy fan, måtte djävulen ta alla PK-fascister på den yttersta dagen.

  Gilla

 • Bosse

  age! Det är Reinfeltd som står på knä och det är Löfven som försöker bestiga honom.

  Gilla

 • eva

  Intressant kroppsställning en masse. Om min pappa hade ställt sig så där hade jag skjutit en ärta i baken på honom och oj, vad ont det hade gjort. 100 skinkor i vädret – vilken frestelse!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Avskyvärt, den organiserade brottsligheten borde förjudas i grundlag.

  Gilla

 • Lena

  Inte ens den mest enkla förklaring verkar att få västeuropeerna att reagera och agera ———-vad göra då ?
  Brist på pengar kan vara en faktor som väcker men de ignoranta tror säkert som vanligt ——-det ordnar sig.
  När det inte längre ordnar sig vad finns då ——-bli slavar under islam ?

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Bilden illustrerar rätt bra hur de står och väntar på att svenska politiker skall komma och slicka deras rövar, och hur svenska politiker uppenbarligen vill att Svenska Folket skall positionera sig medans politikerna sodomiserar hela landet..

  Gillad av 1 person

 • centurion

  En olaglig demonstration, utan tillstånd. Saken är klar : Sy in dom !

  Gilla

 • ruben

  Vem får de mandat ifrån att uppta offentliga platser för sina särintressen?
  Det är sorgligt att se hur Sveriges missriktade gästfrihet utnyttjas så okritiskt av det jag tycker är en självgod dödssekt. Islam passar inte in i min bild av ett demokratiskt samhälle. Demokrati bygger på parlamentarisk ordning, personligt ansvar och den gyllene regeln. Den ordningen håller på att rubbas ur läge i Sverige av den hårdföra auktoritära kulturen fostrad i Islamsk tro. Det går inte dölja hur samhällets prioriteringar favoriserar muslimska grupper inom många områden. Det har varit hot om våld t.ex. Sist jag läste om det var det MSB,som backade om en studie, som beställts men MSB inte vågade gå vidare med. Det känns tycker jag, som goda skäl för en folkrättstribunal att undersöka. Uppskrämda myndigheter knäar och böjer sig och håller inte sina plikter. Det tycker jag hotar hela Sveriges rättssäkerhet. Hur stort är mörkertalet?

  Gilla

 • Nobbe

  Visst handlar det om maktsträvan, lita på det.

  Gilla

 • Grune

  Islam har inget med islam att göra.
  Köttbullar har inget med köttbullar att göra.
  Båda sakerna är lika rätt.

  Gilla

 • Argus

  Från http://www.manskligarattigheter.se/ (mina markeringar)

  ”Religionsfriheten skyddar inte bara rätten att tro UTAN ÄVEN RÄTTEN ATT INTE TRO. Denna rätt är absolut och kan inte inskränkas genom lag.

  Friheten att UTÖVA sin religion eller trosuppfattning, till exempel genom iakttagande av religiösa sedvänjor, kan däremot under vissa förutsättningar inskränkas. Enligt Europakonventionen om mänskliga rättigheter kan friheten att utöva sin religion inskränkas endast om inskränkningen är föreskriven i lag och ÄR NÖDVÄNDIG I ETT DEMOKRATISKT SAMHÄLLE MED HÄNSYN TILL DEN ALLMÄNNA SÄKERHETEN, DEN ALLMÄNNA ORDNINGEN, HÄLSA OCH MORAL SAMT ANDRAS FRI- OCH RÄTTIGHETER. Inskränkningar i friheten att utöva sin religion får endast tillämpas på ett sådant sätt att de är i proportion till det syfte som ska uppnås. Det vill säga om det är nödvändigt att inskränka någons frihet att utöva sin religion med hänsyn till allmän ordning får inskränkningen inte gå längre än vad som krävs för att upprätthålla allmän ordning. Inskränkningarna får inte heller tillämpas på ett diskriminerande sätt.”

  Med andra ord skulle den västsvenska polisen avbrutit demonstrationen som de visat sig vara pigga på att göra i andra sammanhang.

  Gillad av 1 person

 • introvert

  Det liknar Paris. Tricket är att hämta muslimer från andra städer och
  orter och tala om för kommunen att ”vi behöver en riktig moské” vi är
  alldeles för många nu.

  Gillad av 2 personer

 • Erik Bergman

  Tur att det inte kom en lastbil och körde över torget i Uddevalla.

  Gilla

  • Mr Q

   Nja själv ser jag det annorlunda…. Kanske skulle då deras egen medicin,hjälpt dem att friskna till ?

   Gilla

  • Thomas

   Jag minns Uddevalla som en trevlig stad på 90-talet med alla norrmän som handlade i butikerna och gick runt på gatorna
   Nu vill man bara undvika denna håla.
   Jag föredrar norska framför arabiska.

   Gilla

  • age

   Det finns ju en kille som kan det där!
   = Han som körde bilen på Drottninggatan!

   Dags att ta fram Petterssons lista över hur muslimer
   agerar vid olika nivåer i % av befolkningen.

   Listan är SKRÄMMANDE!
   Jag har sparat den.

   Gilla

   • Cinna

    Ja, den tanken slog mig också; att listan stämmer, att när muslimer uppnår en viss procent av befolkningen, så beter de sig på ett visst sätt.
    Ja listan stämmer, och det är skrämmande, för ju större andel av befolkningen som de uppnår, ju våldsammare blir det…

    Gilla

 • Conny Lundberg

  Allting handlar om underkastelse! De själva under trycket av imamer som hotar med allt ont om de inte underkastar sig Allah, den vredgade guden och de vill sedan få oss alla ursprungliga invånare att underkasta oss denna stenåldersideologi!

  Gilla

 • Blodsven

  Detta har endast kunnat skett tack vare totalt hjärndöda politiker, PK-arslen och feminizter…

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Tänker ofta,”om de gamla” fått se vad vi svenskar försnillar, försakar och överlämnar åt främmande avskum.Deras dåtida slit i fattigsverige och deras möda att lämna efter sig, en bättre värld till sina barn.
  Detta arv spottar nu de folkvalda i vänsterstyrda regeringen på.
  Istället skänker de bort allt åt terrororganisationer,lite varstans på jorden.Importerar därtill våldet och sämsta avfallet till Sverige !
  Bilden från Uddevalla,är bara en spottloska sett till Absurdistan i stort….

  Gillad av 1 person

 • Carl edström

  Alla vill bli påsatta av grisen.är det så man ska tolka detta.

  Gilla

 • Mats

  Vår bästa investering sa landsförrädaren Reinfeldt. PK fascisterna jublar över berikningem. Nu är det dags för muslimerna att återvända till sina hemländer.
  Svenskar är vita och landet är vårt.
  Mats

  Gilla

  • age

   Att citera Reinfelt utgör väl en stor risk att bli åtalad för lyteskomik.

   En individ med svagt eller inget omdöme måste betraktas som handikappad och kan behöva vård.

   Gilla

 • Cinna

  Fullkomligt surrealistiskt att se detta på ett torg jag besökt många gånger, men på den tiden, 15-20 år sedan, hade INGEN kunnat föreställa sig detta!

  Dessa tilltag är MAKTDEMONSTRATIONER!!!!
  -Det säger de ju själva, rent ut!
  De ställer krav och ju fler de blir, ju fler krav på att andra ska anpassa sig till Islam kommer, var så säkra!

  Gillad av 1 person

  • Joy

   Jag vill bara gråta! Det är skrämmande att Svenska kyrkan anser att islam är en religion och stöttar muslimer. De är totalblinda för innehållet i islam, koranen och haditherna.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Det var bättre förr, då gick det ett korståg genom Europa som höll rent och snyggt, 2017 är rollerna tyvärr ombytta !!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: