Två syrier häktade för grov våldtäkt


BROTTSLIGHET. Två pojkar i övre tonåren häktades nyligen vid tingsrätten i Jönköping misstänkta för grov våldtäkt.

Våldtäkten har inträffat i Smålandsstenar i april. Pojkarna hämtades till förhör i måndags och anhölls senare. I onsdags häktades de båda vid Jönköpings tingsrätt misstänkta för grov våldtäkt.

Enligt åklagaren ska pojkarna inte vara obekanta med offret. Den ene av pojkarna nekar till brott och den andra vill inte ta ställning till anklagelserna som riktas mot honom.

-Pettersson noterar att Aftonbladet, SR och SVT glömmer att nämna att ”pojkarna” är födda 2000 och 2001, alltså 18 och 19 år gamla och de lystrar till namnen Ali och Imad samt är medborgare i Syrien.

Jönköpings Tingsrätt B 1460-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


One response to “Två syrier häktade för grov våldtäkt

  • Gringo

    Blir så förbannad att jag inte ska skriva vad jag tycker. Gör jag det så sitter jag i häktningsförhandling om en vecka. Titta inte bort, DETTA ÄR SVERIGE IDAG.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: