Världens första feministiska regering stödjer till 99,4 % ljugande män

INVANDRING. Elisabeth Dahlin, regeringens nya barnombudsman, hävdade i november 2015 att det var en myt att det fanns vuxna bland de s.k. ensamkommande. I dag vet vi att 78 procent av de afghanska männen ljög om sin ålder och att 99,4 procent av de 9000 afghanerna är ljugande män. 

52 av afghanerna är kvinnor!

Sverigedemokraterna

4 thoughts on “Världens första feministiska regering stödjer till 99,4 % ljugande män

 1. Tveklöst krävs det en viss disposition för psykopatins karakteristika för att en person i officiell ställning med förtroendeuppdrag skall förmå ställa sig framför kameran och ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet, trots att det står klart att vederbörande lämnar falska och gravt vilseledande uppgifter.

  Sådana flagrant misslyckade existenser är bara att beklaga och å det bestämdaste fördöma för den motbjudande persistens de förevisar.
  Här kan man sannerligen tala om undermåligt humankapital, mätt med den moraliska och allmänmänskliga måttstocken och i rättvisans namn även erinra om begreppet white trash.
  Andreas.

 2. Den som bär det yttersta ansvaret, utger sig för att vara Sveriges sk. ledare.

  Vill ni ha ytterligare 4- år till med korruption, ljugeri, företeelse, sönderfall, kriminalitet och än fler gruppvåldtäkter av våra kvinnor och barn !?

  VAL 2018 …. för FÖRSTÅND !

 3. Lögnen som argument, ingår tydligen i den ”svenska modellen” som ”ska utvecklas”.

Kommentera