Stäng

Özz Nujen drar rasistkortet

BROTTSLIGHET. Den misstänkte skattesmitaren och terroristfinansiären Özz Nûjen får 45 000 skattekronor för den avbokade föreläsningen i Tidaholm – Özz skyller på ett drev ”Detta drev är orkestrerat av diverse rasistiska alternativa nyhetsbyråer som med sina trollarméer velat misstänkliggöra mig länge”.

Özz tar också till kraftord som ”mein kampf” i sin upprördhet: ”Min kamp för ett roligare och mer rättvist Sverige fortsätter”, säger han till Aftonbladet…

-Pettersson tycker det är bättre om Özz kan svara på varför hans familj betalade 85.000 kronor svart till terroristen Akilov för byggnadsarbeten på Nujens hus.

26 reaktioner på “Özz Nujen drar rasistkortet

 1. Om han varit lite ödmjuk, visat att han visste att han gjorde fel med skatten och att han var orolig för om det påverkat terrordådet hade han besparat sig detta. Istället beter han som ett svin.

 2. Av alla dumskallar slår han alla rekord, vem fan tror han att han är. En liten rumpnisse från långtbortistan, åk dit och ta med rasistkortet och dra på dig stora offerkoftan.

 3. Özz står snart helt avklädd och naken. De som har använt våra skattepengar till hans trams borde vara personligen betalningsansvariga.

 4. Roligare och rättvist! Den mannen lider av hybris, den saken är klar! Han bidrar inte med något av det. Noll självinsikt, ruggigt!

 5. Snart är det väl bara i världens sämsta och mest partiska public service (SVT) Nûjen får utrymme. SVT brukar ju gilla att gynna personer tveksamma meriter på sitt CV. Fredrik Önnevall är ju t.ex. dömd i domstol men SVT låter honom givetvis fortsätta göra program. Kakan Hermansson har gjort minst sagt kontroversiella uttalanden men i SVT har hon en given plats.
  Är det konstigt att man ogillar SVT?
  Inget mera Özz Nûjen tack!

 6. Detta är ju taskigt för skattebetalarna i Tidaholm, dessa pengar kunde använts till betydligt vettigare saker i denna lilla kommun!

 7. Hur skulle det vara om bergsturken anpassade sig till Svenska seder och bruk.
  Ett stort tack till Tidaholms kommun.

 8. Tyvärr agerar gammelmedia som medlöpare till regering som media gör i vilken diktatur som helst.
  Hade detta varit USA hade Özz suttit i Guantánamofängelset för länge sedan. Finansiering av terrorverksamhet.

  1. Jo åtminstone även här borde han suttit bak galler.
   Dömd för förargelseväckande utseende,och vad jag av era kommentarer läst ut,dömas för bedrägligt beteende och stöd för terrorism.

 9. Den enda slutsats man kan dra att ”han begriper ingenting”. Att bete sig illa har ingenting med ras att göra, det ligger hos personen själv och det ansvar man förväntas ta i ett samhälle. Özz Nujen har inte tagit det ansvar som följer med att vara och vistas i Sverige. Eller: man gör rätt för sig, man ljuger inte, kommer inte ,med undanflykter och man betalar skatt. Att en mängd personer beter sig som ÖN är heller ingen ursäkt, var och en ansvarar för sitt beteende.

 10. Dagens berömda kort som alltid dras när argumenten tryter eller är slut i dårarnas paradis nummer 1 Sverige.
  Snart September och ödesval, blir definitivt en röst på AFS.

 11. Han ser så vidrigt slibbig ut speciellt när han ler så att man är nära ett psykiskt sammanbrott Att bara se fanskapet påverkar ens psykiska hälsa och det förtjänar han inte att man lägger ner sin energi på honom.

 12. Absolut en sådan person man kan dra in medborgarskapet för och skicka hem honom till sitt kurd land !!!

 13. Man kan väl tänka sig att han har skojat färdigt i vårt fosterland?
  Han kan kanske fortsätta sin karriär ”hemma”?

  1. Troligen inte, Özz kommer att stå på scen inför fullsatt salong med dumsvenskar som betalt 600:- för att få sitt land och sig själva förlöjligade av honom, dessutom kommer svenne att vika sig av skratt och på väg hem säga att det var det roligaste de sett på länge.

 14. Den vokabulär och argumentationsteknik den notoriske estradören tillämpar är som hämtad ur PK-elitens instruktionsfilm över hur man bemöter befogad kritik mot det politiska konceptet och dess aktörer och transkriberar den till det kulturmarxistiska paradbegreppet rasism.
  Något hållbart försvar och trovärdig adult förklaring står av förklarliga skäl inte till buds.
  Andreas, fattig men hederlig skattefinansiär.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: