Özz Nujen avbokas av Tidaholms kommun


INVANDRING. I morse skrev vi och andra alternativa medier om att Tidaholms kommun bjudit in ”komikern” Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”.

Inträdet skulle vara ”gratis” som det brukar heta när skattebetalarna står för stålarna. Nu meddelar kommunen att man avbokat Özz och ställer in föreläsningen.

Den planerade föreläsningen kl. 18 på Sagabiografen den 17/5 ställs in.

Torsdagens planerade föreläsning kom ur en vilja om att lyfta mångfald på ett positivt sätt. Özz Nüjjen har länge föreläst inom området och därför bokades han som föreläsare.

De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

-Pettersson misstänker att Özz Nujen får betalt ändå och det borde de som bokat herr Nujen stå för personligen. De måste fullständigt ha missat debatten om familjen Nujens affärer med en terrorist.

***

TIDIGARE IDAG. Otroligt – Özz Nujen håller föredrag om mångfaldsarbete

INVANDRING. Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald så är denna föreläsning lämpad för dig, skriver Tidaholms kommun på sin hemsida. 

Tidaholms kommun har bjudit in Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”, att ”byta ut dina fördomar mot kunskap” och att ”verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor”.

Özz har dock glömt bort att inkludera ”illegala invandrare som jobbar svart på mitt sommarhus på Gotland – som med mina och min asyladvokatsysters svarta pengar kan uppehålla sig i landet tills de genomför det värsta terrordådet i Sveriges historia…”

Kanske någon tidaholmare kan fråga Özz var den försvunna svågern är?

Det står även att föreläsningen är gratis. Det tvivlar jag på, herr Nujen brukar ta bra betalt och det får Tidaholms skattebetalare stå för. Nujen Media AB omsätter sex miljoner och har en vinst på tre miljoner…dock är inte bokslutet för 2017 klart ännu.

Om Özz Nujen på bloggen…


15 responses to “Özz Nujen avbokas av Tidaholms kommun

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: