Stäng

Och det pågår ingen islamisering av Sverige…

ISLAM. Nedan några bilder som är ett par år gamla från Malmö, de bevisar att muslimerna följer den regel i koranen som säger att om man kommer till ett land där det inte finns sharialagar ska man följa det landets lagar och anpassa sig. 

Titta och njut av Malmö och Sverige, och inse att dom som påstår att det pågår en islamisering har fel. Så rösta på sjuklövern den 9 september så de får fortsätta sin framgångsrika politik.

 

20 reaktioner på “Och det pågår ingen islamisering av Sverige…

 1. Nej att det pågår en islamisering det verkar ju långsökt, eller!?

  Hur som helst så pågår den, dygnet runt och timme efter timme och snart har den passerat den gräns för när det inte finns någon återvändo till det normala igen, permanent skada skedd alltså, usch!

 2. Idag kom hemtjänsten och hade en ”inskolning” med sig, Hon som skulle inskolas va en muslimsk tjej bärande sitt religiösa attribut ”Hucklet”.
  Jag talade om för båda två att jag inte tillåta personal som bär religiösa attribut i mitt hem.
  Utanför min lägenhetsdörr ha jag uppsatt ett meddelande som lyder :
  Ej Reklam, Zigenare, Muslimer och Jehovas Vittnen gör sig ej besvär.
  Om alla skulle vara konsekvent med sin inställning och avvisar muslimer i hucklet kanske man kan förändra något. Varför är alla Svenskar så konflikt rädda?
  Bara hänvisar till sin grundlagsrätt som även innehåller rätten till frihet från Religion.

 3. Meningsmotståndarna får ursäkta, men undertecknad skrivbordskrigare anser nu att det gått så långt att det ligger mycket nära till hands att dra en direkt parallell mellan ovan förevisade och förvridna skrivtecken och den allestädes närvarande illvillighet och försåt som genom vardagsterrorns utövare ständigt gör sig påmind och tar alltmer av våra offentliga utrymmen i anspråk.
  Andreas.

 4. Det saknades en viktig text: F.d. rikspolischefen bad muslimerna om råd hur ”sveriges poliskår skulle se ut, nu och i framtiden – svara på ARABISKA!”

  Fantastiskt av vår Rikspolischef!

  Man blir rädd!
  Känner du dig trygg?

  1. Det måste stämma eftersom svenska väljarkåren fram till 2014 gett den månkulturälskande 7 klövern mandat att fortsätta med en okontrollerad massinvandring, vad säger att denna trygga majoritet har ändrat sig till valet 2018 ?
   Ingenting.

 5. Vem skulle bjuda in en massa främlingar i sitt hus, låta dem våldta döttrarna, kasta ut sina gamla föräldrar och tvinga på familjen en främmande och frånstötande religion?

 6. Jag förstår inte. Om man inte tillåter riktiga svin, vem ska då köpa halal? 😉

 7. Efter 40 år av en ansvarslös och totalt okontrollerad massinvandring så är Malmö och Sverige förlorat, inte ens J.Å och hans SD som vissa tror, hoppas på eller tydligen tror sig veta kan eller kommer att kunna rädda Sverige till någonting annat än dagens det behöver man ju inte vara Einstein för att inse är bara att tänka till och se sig om det mångkulturella samhället som är rotat för all framtid och detta vet självklart även alla politiker från V till SD men för att sitta få vid makten så fortsätter man ljuga och lova den naiva svensken bot och bättring !
  Allt är ju bara ett spel för galleriet, 7 klöverns, SD:s politiker och det övriga svenska etablissemanget som inte lever ute i den riktiga verkligheten och heller inte drabbas negativt av samhällsutvecklingen de slår självklart bara vakt om sig själva och sina nära och kära.

   1. Återstår att se, har kontaktat AFS och har som väljare begärt svar innan valet på hur detta parti konkret och i verkligheten ska kunna leva upp till sina löften och just nu teoretiska lösningar på Sveriges astronomiska samhällsproblem, blir det inga tillfredsställande svar eller inga svar alls från AFS då blir det alternativet blankröst.
    Att rösta på något annat parti är inte aktuellt.

  1. Bara en idiot gör exakt samma misstag, om och om igen, och förväntar sig olika resultat.
   // Albert Einstein

   Att fortsätta rösta på sönderfallet är just det…. oavsett vad som sägs av Sveriges sk. ledare…. DET BLIR EN VINST FÖR SAMHÄLLET 🤮

   Det finns endast ett parti som har en chans att förändra detta som sker och har skett, vid styre av både höger och vänstervridna människor utan känsla för förnuft, ansvar, förstånd och någon typ av självinsikt.

   En idiot anställer en annan idiot, då båda inte har förnuft, att först hur dum den andre är.

   Val 2018 …. för FÖRSTÅND !

 8. Vissa av islams mest hängivna försvarare har haft en tendens att bortförklara våldsbejakande islamism med politiskt missnöje, ekonomisk ojämlikhet och social instabilitet. Det är inte helt okomplicerat att argumentera för en sådan tankegång. I början av 2000-talet var förmodligen så många som nio av tio terrorister muslimer. Vilka andra religioner finns det som producerar självmordsbombare i dag? Den alltmer utbredda globala terrorismen kan snarare spåras direkt till den aktiva missionsverksamhet för salafism och wahhabism som under en hel generation bars upp av ett massivt ekonomiskt stöd från länderna vid Persiska viken, i synnerhet Saudiarabien. Med miljarder oljedollar som startkapital hade wahhabiternas missionärer de nödvändiga grundförutsättningarna för att – ganska obemärkt – utveckla militant islamism under 1980- och 1990-talen. Ideologin som de förespråkade var en skräddarsydd vägledning för terrororganisationer. Där hittade anhängarna enkla ritualer för att demonstrera sin fromhet , till exempel ”islamisk” klädsel och ständiga avbrott för att be till Gud – gärna så synligt som möjligt. Dessvärre hittade de också total intolerans mot andra islamiska trosriktningar och andra religioner. Med sin bakåtsträvande världsbild och fullständiga brist på respekt för oliktänkande motiverade wahhabismen till fraktionsbildning, hat och ytterst till våld. De frön som hade såtts av salafister och wahhabister från och med 1960-talet skulle bära frukt i form av ett snabbt expanderande internationellt nätverk av unga aktivister som sökte sig till de mer radikala falangerna i de islamiska samhällen.
  Precis som i andra religioner finns det inom islam texter som kan tolkas som gokännanden av våld och mord. Det är den historiska kontexten som är avgörande. Inför detta dilemma väljer wahhabiterna den enklaste lösningen : att strunta i omständigheterna kring dessa texter. De tar heller inte någon hänsyn till tolkningar som har gjorts av islamiska lärda under de efterföljande århundradena. Då blir det förföriskt lätt att plocka ut några lämpliga texter och dra slutsatsen att religiöst motiverade mord är försvarliga, oavsett om det gäller mord på muslimer eller på icke-muslimer…..

  Tendenserna till fanatisk sekterism var speciellt starka i den arabiska regionen, från Marocko till Jemen, men den framträdde också i muslimska länder längre österut , särskilt i Pakistan och Afghanistan, och i islamiska miljöer i många icke-muslimska länder. I början av 2000-talet beräknades 15% av världens muslimer stötta jihadisternas agenda. Siffrorna är naturligtvis osäkra , eftersom det alltid beror på hur man ställer frågan, men majoriteten av alla muslimer måste i vilket fall som helst inse att vissa av deras trosfränderlegitemerar terror med de heliga texterna. Det är alltför lätt att avfärda terrorism genom att säga att det ”inte är islam”.

  Terroristerna är å sin sida hjärntvättade till att tro att de medverkar i ett stort projekt för en bättre värld. Orättvisor och ogudaktighet kan rensas ut ur samhället genom att man dödar fiender till det sanna islam. För den minoriteten är bilder av folkmassor som vrålar antivästerländska slagord och bränner flaggor, och av kolleger som spränger bomber på välbesökta marknadsplatser, inte skrämmande utan uppmuntrande. Allt det blod som flyter stärker stolthetenöver att höra till dem som kämpar för islams slutgiltiga triumf. De kanske inte är så många i dag, men de kommer att bli fler.

  Detta var ett egenhändigt utdrag ur Carl Schiötz Wibye : Terrorns rike : Hur en våldsam sekt från den arabiska öknen radikaliserade islam(2018). Författaren var norsk ambassadör i Riyad under åren 2009-2014.

  Några personliga reflektioner : Med denna bakgrund bör adekvata myndigheter snarast undersöka vilka moskeer, koranskolor och muslimska friskolor(madrasas?). Som startats och drivs med medel från Saudi arabien och andra islamistiska stater. Dessa är ju de härdar där terroristerna rekryteras . Det hör också till saken att samtidigt som medel delas ut ingår en imam från terroristisk wahhabism eller salafism att sköta verksamheten. Det hela sprids givetvis ocksa på andra sätt i utanförskapsområdena.

  När man avslöjat bakomliggande strukturer ska naturligtvis åtgärder vidtas. Moskeer kan rivas och inblandade i verksamheten utvisas.

  Denna inlaga kommer att sändas till samtliga politiska partier , Centrum för Terroristbedömning, Nordiska Ministerrådet(f.k) för vidare åtgärder.

  1. Hela koranen innehåller mycket våld, uppmaningar till dödande osv. Även haditherna är en del av muslimers tro, deras förebild. Det är radikalt och extremt som det är, i grunden.

  2. Det verkar vara omöjligt att anpassa muslimska invandrare till en västerländsk livsstil.
   I vår stad är det horder av huckleförsedda kvinnor som drar fram med och utan barnvagnar.

   1. Haram att ta till sig vårat västerländska leverne och beblanda sig med oss.
    Deras leverne är utstakat efter vad som står i deras skrift.
    Finns även här uppe de som är utsedda där nerifrån som håller koll på dem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: