Stäng

Illegal invandrare: SD-högersväng drabbar undersköterskorna

SJUKVÅRD. Sverigedemokraterna sviker landets undersköterskor, menar den f.d. illegale invandraren och nuvarande civilministern Ardalan Shekarabi (S) i en debattartikel i Expressen. Shekarabi pekar på att SD har röstat nej till ett förslag som regeringen har lagt fram för att anställningar inte ska staplas på varandra, och som enligt ministern hade fått fler undersköterskor att stanna i yrket.

Shekarabi skriver också att SD vänt i frågan om vinster i välfärden och att SD vill sänka skatterna för de rikaste och därmed minska utrymmet för vårdsatsningar. Partiet har gjort en högersväng som ”saknar motstycke i svensk politik”, menar ministern.

-Pettersson tycker inte man ska ta så allvarligt på vad herr Shekarabi säger och skriver, det visar hans tidigare karriär. Sedan undrar naturligtvis jag hur SD, som enligt socialdemokraterna alltid varit högerextrema och nazister kan göra en högersväng som saknar motstycke i svensk politik.

Nåväl, det är socialdemokraterna som styr och sviker landets undersköterskor, innan dessa var det alliansen i åtta år och innan dess socialdemokraterna så att skylla på SD känns inte seriöst.

Läser man SD:s skuggbudget så: SD har ett uttalat mål där de sagt att de vill bli vårdpartiet framför andra. I dagens presentation berättade man att man vill öka anslagen till sjukvården med 8,7 miljarder kronor, pengar som ska innebära att vårdköerna slopas helt, enligt partiet.

– Människor i Sverige dör i väntan på den vård de behöver och det är helt oacceptabelt, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson på partiets pressträff.

Så litar ni på att den illegale invandraren ska fixa vården så röstar ni naturligtvis på hans parti i höst…

 

12 reaktioner på “Illegal invandrare: SD-högersväng drabbar undersköterskorna

 1. Socialdemokraterna har svikit alla yrkesgrupper, pensionärer,svenskar,unga,gamla,allt som går att svika.

 2. Man kan ju fråga sig hur S röstar på SD’s förslag om vad som helst. De har kroniskt röstat nej till allting med underskrift SD.
  Är det vad S-ministern anser vara emot allting?

 3. I Sossarnas värld är det tydligen helt normalt att folk dör i
  dom vårdköerna som sju klövern skapat genom att ge alla
  illegala flyktingar vård för i bästa 50 kr, och helt gratis ifall
  dom inte vill bevisa vem dom är?? Och i det krav fria Sosselandet
  låter man det ske! Så LITA ALDRIG PÅ EN SOSSE!
  Det är en erfarenhet som många fått känna på!

  1. Glöm heller inte vem det var som utnämnde den dagen när
   sju klövern tog detta beslut till en skammens dag?

 4. Inget av dagens skattehöjningar går till skola, vård och omsorg.
  100 miljoner till Rohingya-Burma, resten till tunnelgrävande palestinier och Nordkoreas raketer.

 5. 8,7 miljarder kronor, pengar som ska innebära att vårdköerna slopas helt som SD vill avsätta för vården är ungefär vad de 9000 illegala migranterna som skönmålande kallas för ”ensamkommande” kostar per år-borde alltså inte vara svårt för något parti att välja och välja rätt för vårt land

 6. Jimmie borde i ett tal till svenska folket visa upp en rad av dessa kompletta lögner och förklara tydligt att de andra partierna inte drar sig för att stå och ljuga rakt i ansiktet på väljarna, och be dem fråga sig själva om det är sådana människor de vill ska leda landet och deras framtid?

 7. Vem bekymrar sig över vad en sådan arabisk blatte,skriver och tycker ??
  Möjligen de som genom sin röst gett denna parasit en plats Riksdagen.
  Vänder sig troligen till sina egna,men de kan ju inte läsa hans budskap !!

 8. S-krumelurer slingrar sig som hala ålar

  deras påståenden underbyggs aldrig med fakta och saklig analys.

 9. Hur ser de övriga partierna i riksdagen på denna fråga Shekarabi? T.ex. C som S drömmer våta drömmar om att bilda regering med efter valet (allt för att S skall kunna klamra sig kvar vid makten)?
  Sluta upp att ljuga sossar så får vi en valrörelse väljarna förtjänar istället för en smutsig sådan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: