Stäng

Kriminell har sex identiteter, fått fyra avslag på asylansökan men är kvar i landet

BROTTSLIGHET. I går inleddes rättegången mot en man som misstänks ha försökt stjäla en halskedja för den holländske blomsterhandlaren Dirk Van De Wardt i Malmö, rapporterar Kvällsposten.

Det har dock varit en problematisk förundersökning. Mannens verkliga identitet har visat sig vara omöjlig att fastställa. Efter att ha kontrollerat honom hos Migrationsverket fann utredarna i Malmö att de hade att göra med en man som ska ha uppgett sex olika identiteter och som vid fyra tillfällen sökt asyl i Sverige, och fått avslag.

Han har bland annat påträffats i Kållered och sedan sökt asyl för att kort efteråt avvika. Migrationsverket tog vid senaste tillfället han dök upp beslut att han skulle avvisas och placeras i förvar. Det beslutet togs den 26 februari i år men drogs tillbaka eftersom det inte fanns plats för honom i Migrationsverkets förvar.

Den 9 mars noterade Migrationsverket att mannen avvikit. Åtta dagar senare greps han i Malmö. Mannen åtalas också för narkotikabrott.

-Pettersson säger sex olika identiteter, sökt asyl fyra gånger och fått avslag men är fortfarande kvar i landet…

30 reaktioner på “Kriminell har sex identiteter, fått fyra avslag på asylansökan men är kvar i landet

 1. Bra att man kan fastställa 6 identiteter………imorgon kanske man kommer fram till 17.

 2. Vi har i sjuklövern en Sverigefrånvänd politik!
  De tillåter ALLT från MENA-individer samtidigt som vi arbetande Svenskar hårdbeskattas för att finansiera denna idioti.
  Vi Svenskar jagas genom olika ”elektroniska” system där vi hårdkontrolleras, genom att kontanter försvinner, betal-kort registrerar allt vi inhandlar, mobil-telefoner trianguleras och samtal sparas, vår internet-trafik övervakas, vi placerar ut kameror som övervakning, vi lägger själva ut privata foton och privat information på Facebook/Twitter/Instagram, vår arbetstid kontrolleras liksom inkomst och skatt, vår sjukskrivning osv osv.
  En MENA-individ har Sverige All Inclusive!
  Tack sjuklövern!

 3. Galenskapen måste få ett slut efter september!! Sånt här jönseri håller inte!!

 4. Alla som söker ”asyl” i Sverige skall ju självklart fingerprintas och kollas emot Eurodac och andra idkontrollerande datasystem i hela Västvärlden,då skulle det inte vara möjligt att söka ”asyl” i många olika identiteter och detta vet ju självklart makteliten om,men eftersom Sverige vanstyrs av grovt kriminella politikerhelveten som lever i symbios med systemmedia som icke tjänar svenska folket och vårt land utan tjänar andra herrar med djävulens agenda så är deras avsikt att fylla upp Sverige med all världens värsta grova brottslighet från de mest dysfunktionella och kvinnofientliga länderna i världen för att skapa total kaos,förödelse och laglöshet och samtidigt plundra svenska folket på skattemedel och egendom.

 5. Så har ännu ett fall av multipel identitet uppdagats – denna den moderna PK-civilisationens finansiellt förödande fenomen!
  Det suicidala samhällssystemets sanktionerade schizofreni och den illegitima legitimationens lyckorike Sverige gör verkligen skäl för det föga hedervärda vedernamnet och appositionen ”kriminalparadiset”.
  Andreas.

 6. Svetsaren är icke kompetent, han fullföljde inte hela svets-kursen och blev därmed inte godkänd.

  1. Den idioten har inte fullföljt statsministerkursen heller.Han är inte godkänd.Betygskalan går från A-F,det är fortfarande för högt för honom.Nånstans vid Ö ligger han.

 7. Han kanske tillhör sekten, som socialdemokraterna skrev kontrakt med 1999 om att sektens ideologi skulle införas i Sverige?
  Sök på näter på ”socialdemoktaterna kontrakt 1999”!
  Var det landsförräderi? Vad är annars landsförräderi?

  Då får ju inte denna sektmedlem kränkas med frågor om identitet eller religion.

  Hade personen dessutom en svart sopsäck över huvudet så är ju identifiering helt omöjlig.

  Sopsäck och rånarluva är ju helt tillåtet i vårt trygga fosterland!

  Känner du dig trygg?

  1. As usual, you are afraid, aren’t you ? Stop being afraid and feel safe by your own means. Do not wait for others to do what every citizen with a conscience should do.

 8. Stämmer det är det skandal och Löfvén och co är icke-trovärdiga till 100 % innan det åtgärdas med fingeravtryck och avvisning vid gränsen eller där man sökt asyl, om man inte visar id-handling! Både pengar, tiden och tålamodet är nära slutet nu.

 9. Trodde Migrationsverket tog fingeravtryck vid asylansökan. Borde det då inte gå att maskinellt se om samma fingeravtryck förekommer fler gånger. Troligen en investering som lönar sig.

 10. Här kommer Feministregeringen snart ställa krav på att max 10 identiteter per flykting som flytt för sitt liv är OK, samt naturligtvis bostad o bidrag för alla, vi är minsann inte rasister. Välkomna! PK njuter godhetens sötma.

  1. Jo har skrivit det tidigare och upprepar gärna…
   Hade jag haft minsta aning om denna utveckling,skulle jag a l d r i g ha satt barn till världen ! Nu på ålders höst sitter man här som skyldig,för många barn och barnbarns framtida lidande.

 11. Och massimporten fortsätter och fortsätter……..
  Slöseriet av våra gemensamma skattemedel som skulle gå till välfärd, skola och omsorg fortsätter att riktas mot MENA-individer samtidigt som våra RIKTIGA äldre, sjuka och barn/ungdomar får stå undan.
  Jag säger som Pettersson: ”Önskar vi ha det så här vidare så röstar vi på sjuklövern”
  Tack Pettersson!

  1. 140 000 uppehållstillstånd hittills Jan-April.
   Fick Ynkeman ut de 160 000 illegala han lovade.

 12. Och, får jag förmoda, får bidrag för alla sina sex identiteter?

  Den av vår socialistjunta så omtyckte Akilov var lite mera återhållsam.
  Detta då han bara lär haft runt fyra identiteter.

  Varje identitet man får, antar jag ett nytt personnummer.
  Dessa personnummer kan sedan användas i olika kriminella syften.

  1. Jag skulle önska att allmänheten får se slutfakturan, vad Akilov kostat Sverige.
   Och dessutom om politikerna tycker han var värd det.
   Intressant också vad IKEA-mördaren kostat hittills.

 13. Så får man väl inte göra, är inte det brottsligt Annie? Eller är jag rasist som tycker Svensk migrationspolitisk är tammefan det sjukaste som finns.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: