Stäng

Det är helt vansinnigt att de andra partierna i Sverige inte pratar med honom och Sverigedemokraterna

VALET 2018. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson träffade under onsdagen Dansk Folkepartis ledare Kristian Thulesen Dahl i Malmöstadsdelen Rosengård, skriver Kvällsposten. Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson får draghjälp av Dansk Folkeparti i valrörelsen.

Efter veckor av hemliga förberedelser mötte han på onsdagsförmiddagen den danske partiledaren Kristian Thulesen Dahl i Malmöstadsdelen Rosengård.

– Kristian Thulesen Dahl ville väldigt gärna se Rosengård och kontaktade oss, och jag har ju inte varit här jättemycket heller. Det ska bli intressant att gå runt här på dagtid, säger Jimmie Åkesson, som vid ett tidigare tillfälle följt poliser i området under kvällstid.

Tillsammans promenerade de igenom området som klassats som ”särskilt utsatt” av polisens nationella operativa avdelning, NOA – skyddade av poliser och livvakter från både Sverige och Danmark.

Thulesen Dahl passade också på att uttrycka sitt stöd för SD. – Jag tycker att Jimmie Åkesson gör ett mycket bra jobb. Det är helt vansinnigt att de andra partierna i Sverige inte pratar med honom och Sverigedemokraterna, säger Thulesen Dahl.

-Pettersson säger att det bevisar att danska partiledare är klokare än de svenska.

Sydsvenskan, Malmös egen lokaltidning tidning, tyckte inte det var värt att skicka en egen reporter till Rosengård Thulesen Dahl, ledare för Danmarks näst största parti och Åkesson, ledare för Sveriges tredje största parti hälsade på i Rosengård utan Sydsvenskan hänvisar till Expressen.

För övrigt är valdistrikten i Rosengård riktiga kalifat. I Herrgården fick S nästan 80 % och V drygt tio vid det senaste riksdagsvalet så invånarna verkar nöjda med politiken där…

8 reaktioner på “Det är helt vansinnigt att de andra partierna i Sverige inte pratar med honom och Sverigedemokraterna

 1. Sveriges ny adel bor ståndsmässigt i Herrgården.. Dansk Fokeparti har gått igenom det som SD går igenom. På Paul Nyrup Rasmussens S tid i politiken fällde han uttrycket att DF kom ALDRIG att bli stugrena. Det har runnit stora mängder vatten under broarna sen dess. Kan SD hålla ihop partiet har de framtiden på sin sida.

  1. Ja du Hans,står det något i PK-pressen kring deras båda besök i `”Herrgården” ?
   I min lokalblaska HD(på nätet) finns just ett brett reportage kring en arab som lär sitta i Absurdistans regering.Denne exot hade blivit inbjuden av sina partigenossar i Ängelholm,för att knacka dörr !
   Detta hade tidningen följt noggrant och fyllt sin blaska med foton.
   Hos mig har det sprungit araber och ringt så länge på nätterna,att jag fick montera ner klockan.Inte slut med detta,nu ägnar de sig åt dörrknackningar sent på dygnet,eller tidigt på morgonen. Men inte f-n har PK-organet skrivit något om dessa besök !

 2. Stod vid ett tillfälle vid bagagedropp på en flygplats i Västeuropa alldeles nyligen , vi skulle inte till samma destination, dock med samma flygbolag.
  Det hängde upp sig för några framför oss och vi började att samtala, det visade sig att vi hade liknande erfarenheter i våra liv.
  Kort sammanfattat, hon den trevliga kvinnan från Stockholm, hennes syn på svensk politik var som liksom min………….det blir ett STORT uppvaknande för PK- etablissemanget vid valet i höst !
  Hade jag inte förväntat mig av en svensk kvinna boende i Stocholm !

 3. Våra s k ”politiker” inom sjuklövern pratar ”demokrati” som om de har ”svaret”!! Där de befinner sig på sandlåde-nivå och utesluter ett demokratiskt valt parti, av Folket, som SD! Idioti!!
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst, på fortsatt vanstyre av Sverige.
  Tack Pettersson för din blogg

  1. Sverige är som många vet inte som andra länder och varför skulle då svensk demokrati vara och tolkas som andra länders demokratier ?
   Sverige är ju så alltid duktigt är världens samvete och socialbyrå, ingen ska tala om för oss hur den berömda svenska modellen ska skötas.

   1. Den Svenska modellen går ju ut på att utplåna Sverige från världskartan.

   2. ”Den berömda svenska modellen” is over and out, I’m afraid.

 4. De svenska PK-partiernas ledare talar om demokrati och rätt värdegrund men glömmer alltid vad tolerans innebär. Det snabbast växande partiet borde få vara med vid diskussioner som rör vårt land.
  Sverige kunde styras bättre än idag bara genom att använda gamla svenska ordspråk, ett exempel är ”även en blind höna hittar då och då ett korn.”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: