Våldtagen kvinna dömd till döden för mord

ISLAM. Amnesty International fördömer dödsdomen mot 19-åriga Noura Hussein Hammad, som dödade sin make med en kniv när han försökte våldta henne.  

Enligt människorättsorganisationen hade Noura Husseins man bjudit in två av sina bröder och en manlig kusin för att hålla fast henne medan han våldtog henne. Dagen efter försökte han våldta henne igen, men då flydde hon ut i köket där hon hämtade en kniv som hon högg sin man med. Han dog av skadorna.

I sin dödsdom vägde domstolen in att våldtäkt inom äktenskapet inte är ett brott i Sudan. Noura Hussein Hammad har suttit fängslad i ett år.

-Pettersson säger att det är samma ideologi som tar steg för steg framåt i Sverige med hjälp av PK-etablissemanget och vår feministiska regering…

5 thoughts on “Våldtagen kvinna dömd till döden för mord

  1. Jag tycker vi ska köpa denna kloka kvinna. Eller byta henne mot de kameler som är kvar på kamelfarmen Angered. Hon kan lära svenska kvinnor hur de ska behandla muslimska män.

  2. Två ytterligheter
    Sverige; min man försökte våldta mig, omöjligt att bevisa.kvinnan mördar sin make, dom ett år vilkorligt
    Muslimland
    Kvinnan mördar sin make :straff döden
    Det aktuella landet har döds straff för mord.
    Det enda som är bevisat är att kvinnan mördat sin make.

  3. Absolut det är vad som mycket väl kan bli en verklighet även här i Sverige om man inte gör klart för islam och muslimerna att dom har absolut inte kommer att få något att säga till om hur politiken i Sverige ska utformas och ANNPASSA SIG mot islams VÄRDEGRUND. JAG ANSER ATT DET NU ÄR VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN ATT MAN GÖR KLART DETTA FÖR MUSLIMERNA, FÖR DESS DU LÄNGRE DET TAR DESS DU MERA TYCKER DOM ATT DERAS VÄRDERINGAR OCkSÅ SKA TAS PÅ ALLVAR MED ANLEDNING AV ATT DOM UTGÖR EN SÅDAN STOR GRUPP I SVERIGE OCH DÅ MÅSTE MAN ÄVEN ANNPASSA SIG TILL DELAR AV DEN ISLAMSKA VÄRDEGRUNDEN. OCH DÅ LEGITIMERAS DET ATT I SVERIGE FINNS NU PARALLELL SAMHÄLLEN SOM LEVER EFTER OLIKA KULTURER OCH RELIGIONER OCH VÄRDEGRUND. FÖR MIG SKULLE DETTA VARA INGET ANNAT ÄN EN KATASTROF.
    SÅ DET ÄR AV HÖGSTA PRIORITET ATT MAN SÄTTER STOPP FÖR DET INNAN DET HINNER GÅR FÖR LÅNGT.

  4. Det är olika syn på kriminalitet i olika länder !
    I Sverige är ju exempelvis brottslingarna mer värda och har ett högre människovärde än brottsoffer och övriga hederliga medborgare.

  5. Det är verkligen olika syn på kriminalitet i olika länder !
    I Sverige är ju exempelvis brottslingarna mer värda och har ett högre människovärde än brottsoffer och övriga hederliga medborgare.

Kommentera