Stäng

Trumps tre villkor för att åtgärda Iranavtalet är nu absolut nödvändiga

Vad Mossads otroliga kupp dikterar av Malcolm Lowe  •  7 maj, 2018

 • Det som de olika apologisterna för Irans kärnvapenaffär inte har förstått är en enkel åtskillnad: skillnaden mellan misstankar och bekräftade uppgifter. IAEA baserade sin utvärdering på ”över tusen sidor” av dokument; nu har vi hundratusen.

 • Faktum är att dessa består av hundratusen signerade erkännanden från den iranska regimen om att den hade för avsikt att skapa kärnvapen och sätta dem på missiler som tillverkats av dem själva. Apologisternas trångsynta sinnen är helt enkelt oförmögna att förstå den historiska omfattningen av Mossads upptäckt.

Bilden på den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu som står framför två utställningar, en med mappar och en med CD-skivor, symboliserar den kanske största kuppen i spioneriets historia: Mossads förvärv av arkivet för Irans kärnvapenprogram. En konkurrent om denna titel skulle kunna vara den avancerade informationen om Operation Overlord, landstigningen i Frankrike i slutet av Andra Världskriget, som levererades av Elyesa Bazna från Ankara och Paul Fidrmuc från Lissabon.

Läs vidare

3 reaktioner på “Trumps tre villkor för att åtgärda Iranavtalet är nu absolut nödvändiga

 1. Den kuppen retar väl Mullorna till vansinne? Här ser man
  skillnaden mellan Israel och hela den Islamistiska världen,
  Israelerna använder hjärnan till att tänka med, och agerar
  därefter.

 2. Varför och vad bombade USA, Frankrike och England härom veckan. ?Varför är det intensiv signalspaning mot Syrien ? Kärnvapen på villovägar ? Hot mot Europa ? ….

 3. Och Sveriges korkade vänsterjournalister, med massiva SR/SVT i spetsen, lurar i svenska folket att det bara är Trump som som vill riva upp avtalet och att Trump är knäpp när han vill det. Media i Sverige används nu enbart till vänsteraktivism.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: