Fruktansvärt mycket våld på förskolor, barn hotar med att spetsa huvuden på pålar


BARNUPPFOSTRAN. Göteborgsposten rapporterar om barn som kommer hem gråtandes, berättar om dödshot och visar upp rivsår och blåmärken efter stryptag, sparkar och slag med tillhyggen. Den verkligheten beskriver ett stort antal föräldrar till barn på en kommunal förskola i västra Göteborg.

– Min son kom hem med blåtiror, rivmärken och dödshot varenda dag. Han har blivit slagen med alla möjliga tillhyggen, alltifrån leksaker till träbitar och pinnar i ögonen, säger en förälder som nyligen flyttade sin son till en annan förskola. BARA SEDAN MITTEN på mars har Skolinspektionen mottagit sju anmälningar mot förskolan.

 

Ett stort antal föräldrar, vittnar om en förskola i fullständigt kaos.

– Bara i höstas tror jag att vi hade vi fem krismöten med förskolechefen och hennes personal om att vår son vid olika tillfällen blivit skadad på dagis. På ett och ett halvt år har han blivit utsatt för två hjärnskakningar och en rejäl misshandel, säger en förälder.

– Jag har gått emellan när fröknar blivit slagna av barn, när barn har slagit varandra och när de slagits med stolar. Det är fruktansvärt mycket våld och väldigt grovt språk. Jag har sett barn bli sparkade i bakhuvudet, säger en annan.

– All form av pedagogisk verksamhet saknas fullständigt. Vi kallades nyligen till ett möte där vi fick reda på att all personal akut hade omplacerats, efter det har de fullständigt tappat kontrollen, säger en tredje.

Föräldrar vittnar också om barn som glöms bort utomhus, som låses in av personal och som hotas till livet av andra barn. Bland annat ska det ha förekommit hot om att barn ska få tarmarna utskurna och sina huvuden satta på pålar.

 

-Pettersson noterar att det skylls på personalen och den har bytts ut men det har inte hjälp, förskolechefen får också skulden men det lär inte hjälpa…

Det är inte i normala hem barn lär sig uttryck som att skära tarmarna ur andra eller sätta upp deras huvuden på pålar och tro inte att detta bara sker på en enstaka förskola, det förekommer i hela landet…

I grunden finns bara en stor fråga.

– Jag är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

Jag anser att det finns en fråga som överskuggar allt.

Sveriges befolkning var 31/12 2015 – 9 851 000 och beräknas till år 2025 öka med över 1,2 miljoner till drygt 11 miljoner invånare.

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, sjukvården, tandvården, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

Är du nöjd med dagens situation och en förskola där barnen hotar med att skära av varandras huvuden för att spetsa dem på pålar så röstar du naturligtvis på dem som skapat dagens situation, nämligen sjuklöver partiet bestående av Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet…

Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…


11 responses to “Fruktansvärt mycket våld på förskolor, barn hotar med att spetsa huvuden på pålar

 • Jack

  Föreslog för femton år sedan när jag jobbade i skolan att väktare skulle ta hand om just detta. Övrig skolpersonal blev helt skräckslagna av förslaget. – Vad ska föräldrarna säga? Ja det kanske är bättra att bli förskräckt över väktare än att bli misshandlad som elev. Och det är tyvärr vanligt med misshandel, mobbing, trakasseri och förföljelse i skolan.

  Gilla

 • ruben

  Ja, det är nog dags nu för de goda krafterna att rycka in och lösa de problem, de dragit in Svenskarna i. Det finns inga ursäkter för de helveten man skapar i humanismens namn.

  Gilla

 • Arne Groningsson

  Det skrivs mycket om att SD ska förbjudas hit och dit. Hindras från att delta i kommande val.
  Hindras från att annonsera sina budskap osv.

  Nazister har blivit ett slagträd för gamla synder, eller nått. Många andra förföljs och straffas för sina kritiska kommentarer mot Regeringens politik.

  Är det inte i själva verket Socialdemokraterna som ska usättas för detta ”hat” eller förbjudas.
  Det finns väl inget modern land idag, som utsatts för så mycket förnedring och destruktion, som Sverige. Idag en genomkorrupt Nation…

  Gilla

 • Jhonsson

  Naturligtvis har de sk”nyanländas” barn lärt sig av de äldre. Säker inget de kommit på själva men om så skulle vara, är det ju ändå värre. Då har vi importerat en samling kryp, som helt saknar empati och vanlg enkel uppfostran. Jag har svårt att förstå Löfven, regeringens och godhetsapostlarnas omsorg och förkärlek för denna sortens skitstövlar. Men regeringens totala handlingsförlamning, när det gäller att ta tag våldsyttringar som dessa är i högsta grad illavarslande. Det är heller ingen nyhet. Flatheten har visat sig under flera decennier. Det är hög tid att sända tillbaka dessa våldsälskare knattar tillsammans med sina familjer till den plats, de,ursprungligen kom ifrån. De växer ju trots allt upp och torde inte precis utbecklas i den riktning, som är önskvärd. Men löven ochnhans regering tycker säkert något annat. Men de kommer med säkerhet bara att bara en belastning i all framtid för vårt land. Är det möjligtvis en falang, som försöker skrapa ihop stommen till en trupp för kommande inbördeskrig.

  i ett kommande svenskt inbördeskrig man försöker

  Gilla

 • Gringo

  Gud vad härligt, detta är precis den värld PK och många poltikar vill ha. Alla vi andra vi fasar inför de vi står inför, medan de idioterna tror att det är paradiset som väntar dem. Vad fan har hänt med människorna, man kan omöjligt vilja ha denna värld som står framför vår dörr idag. Hur fan har de tänkt, eller rättare sagt de har INTE tänkt.

  Gilla

 • OPete

  Som jag sagt hela tiden ! Det är djävligt många i detta land som en dag kommer att vakna upp brutalt !!! Men när den dagen kommer , och den kommer garanterat . Då är det tyvärr försent !!! Det är så djävla tragiskt att våra barn o barnbarn kommer få ett enda stort elende pga av att det sitter en massa idioter som tar beslut som är helt åt helvete för Sveriges framtid . Ännu värre är det med dom som röstar för detta !!!!

  Gilla

 • Joy

  Det har varit våldsamheter i skolorna länge, på dagis också. Men personalen stod mest och bligade när ungarna gjorde upp. Det gjorde inget att lugna barn for illa, verkade personalen tycka. Jag flyttade med mina barn till ett helsvenskt område, och en skola med helsvenska barn. Det var bara en lärare där som klappade män på huvudet om de brydde sig om sina barn, en riktigt otäck typ av kvinna. Annars var skolan bra och vi fick lugn och ro.

  När mina grabbar började högstadiet gick de på en friskola där söndercurlade svenska rikemansbarn gick. Lika odrägliga som föräldrarna, det var tragiskt att uppleva.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Svenska politiker har de senaste decennierna misslyckats och nu ser vi följderna. Att t o m barn från sina första år i livet får en dålig uppväxt under tillsyn (eller avsaknad) av samhället är under all kritik.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Dagens svenska trygga mångkulturella fina ansiktet visar sig överallt i samhället, hoppas att alla föräldrar som vurmar för förskolor är nöjda med utvecklingen och inte tar det här så hårt !

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen, Alliansen, Jonas kommunister, FI, i synnerhet är jätte, jättenöjda med sin politik, ” är det någons fel är det pensionärernas”! ”Vi har röstat för mångkultur och den har vi fått, vi tror att om vi utbildar 9000 Afganska baaarn till pedagoger kommer vi lösa alla pjobem” hälsar Centern

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: