Stäng

Våldsamma barn skriker ”fuck you” på förskola

INVANDRING. Överallt i vårt land har skolorna problem av varierande grad. En av de med störst problem är Tallåsens förskola i stadsdelen Fröslunda, Eskilstuna. Bland personal och barn talas 22 språk, och endast två av de 120 barnen har svenska som modersmål. 

Reklamprofessorn ser lite positivare på framtiden.

De anställda på förskolan har skickat ett brev till politikerna där de berättar att de ”går på knäna” och att våld är vardagsmat. De vittnar även om att vissa av pedagogerna har svårt att sova på grund av oro för nästa dag medan andra gråter eller kräks på grund av stress. Personalen sjukskriver sig och en del säger till och med upp sig.

I brevet kräver Förskolepersonalen att politikerna ser till att barngrupperna minskas. I dagsläget är det två personal per 15 barn i grupperna för de övre åldrarna.

Barnen är mellan ett och sex år men har lärt sig skrika ’Fuck you’ och river, biter, sparkar, slår och spottar på personalen.

Mer om Tallåsens förskola på Eskilstuna-Kuriren…

Om stadsdelen Fröslunda på bloggen…

-Pettersson säger att det är inget unikt för Eskilstuna, i min hemstad Oxelösund och på andra platser i landet är problemen liknande och personalen upplever att stödet från ledning och politiker är obefintligt. Vi ska dock ha klart för oss att det inte är barnens fel och om ett tiotal år slåss de på gatorna, först med knivar, sedan men automatvapen och handgranater.

Nåväl, den 9 september är det val och tycker du att det fungerar bra i våra skolor så röstar du naturligtvis på dem som gjort skolan till vad den är idag, alltså ett parti i Sjuklövern, vilket du väljer spelar ingen större roll…Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet. De kan gemensamt ta åt sig äran för dagens skola.

Ni kanske inte tror det, men den här lille gossen är faktiskt utbildningsminister och lovade för fyra år sedan att ordna till skolan. Hoppas han är nöjd.

26 reaktioner på “Våldsamma barn skriker ”fuck you” på förskola

 1. Tre vuxna på en förskolegrupp med 24 barn kan ju inte fungera. Det måste vara jättejobbigt både för personal och barn.

 2. Det är likadant på många skolor i Sverige och problemen är sprunget ur föräldrarnas inställning mot svenskarna. Det är likadant i skolklasserna, invandrarna stör och politikernas lösning är att om alla hjälps åt så får alla lika dåliga betyg i jämlikhetens namn.

  Att föräldrar flyttar sina barn till skolor där barnen har en chans att lära sig något, ser politikerna som ett hot. Därför vill man förbjuda friskolor, inte förbättra de kommunala skolorna. Har själv flyttat mitt barn flera gånger och skiter fullständigt i dem som inte tar något eget ansvar. Du får bara en chans att läsa när du är ung och att känna behöva känna ansvar för andra är bortkastat.

  Politiker bor i bättre bemedlade områden och har sina barn i bra skolor men begär ansvar av väljarna. Nu får politikerna bevisa att allt blivit bättre genom ”mångkulturen”.

 3. Lena: Vissa människor som kopplar in en andlig dimension säger att det finns en mening med allt som sker. Jag har också funderat på det. Kanske för den förda politiken av ett samhälle i fritt fall och äventyr av ett brutet samhällskontraktet gentemot den enskilda medborgaren med sig att svensken är tvungen att ta itu med sin konflikträdsla och bygga upp sitt civilkurage.

  1. Monica :
   Den andliga dimensionen har jag aldrig funderat över men haft många funderingar över den dimension som man som förälder har………..sitt barns bästa !
   Sunt förnuft som kanske är baserat i den kristna tron, jag tror i alla fall på ……sunt förnuft.

 4. Många förskollärare tillhör den politisk korrekta vänstern. Det blir ett psykiskt trauma för dessa som arbetar på den aktuella förskolan. Hela deras världsbild störtar i samman. Undrar om de vågar tala om för sina vänner och bekanta att de ämnar rösta helt annorlunda i kommande val?

  1. Monica :
   De är doomed, inget kommer att ändra sig så länge svensken / svenskan inte agerar med tex generalstrejk.

 5. Det här hände på 80-90-talet alla redan. Det hade öppnats en flyktingförläggning i närheten av min mammas bostad. När hon gick ut på balkongen för att ordna lite med sina blommor kom en unge från förläggningen förbi hennes balkong och räckte ut tungan på ett mycket provocerande sätt. Vad lär deras föräldrar till sina unga hur man skall bete sig i värdländet som tar emot dom för socialt skyddsnät?

 6. Sosse regeringens framtida förskola innehåller naturligtvis minst 4 lärare, (jämte 7 väktare & 8 tolkar) per 30 barn…

  Någon ordning måste det vara. Det fixar vi genom att beskatta höginkomsttagare som bla. sjuksköterskor och poliser med höjda skatter.

  /Svetsarn

 7. Det artar sig allt annat än väl för Sveriges skolor som fått en allt tydligare funktion som drivhus för huliganism, allt under det att PK-fanatikerna citerar valda klichéer ur värdegrundsbibeln, med stående hänvisning till pseudopsykologiska begreppskonstruktioner som socioekonomiska differenser och rasism.

  Politikerna tycks inte ens intressera sig för att hålla skenet uppe, utan visar genom den rent förargelseväckande nonchalansen för de inkomna larmrapporterna sitt totala förakt för de som tvingas hantera konsekvenserna av deras groteska globalistiska griller.
  Andreas.

 8. Tror att minst 90% förskolelärare älskar mångkultur och mångfald, så gnäll för fan inte utan gör ngt istället, idioter, eller ”som man bäddar får man ligga”. Går dom på knäna kan dom ju passa på att be till Mecka på samma gång, tycker inte ett skit synd om dom.

 9. Detta är ett resultat av extremvänsters sedan 1968 totala flummiga inflytande i samhället där ord som moral, respeskt vett och etikett varit tabu och sedan har naturligtvis 7 klöverns s.k perfekta massimport av nysvenskar de sista 35-40 åren som etablissemanget hyllar och vurmar för inte gjort saken bättre men så får man inte säga idag men det gör jag i alla fall !

 10. Han lovade dessutom att göra det på hundra dagar. Nu läser vi tusentals timmar senare och det blir bara värre.

 11. Ja tillväxten av kriminaliteten tycks vara garanterad. De humanistiska stormakten ligger i med öppna spjäll att mata in alla nyanländas anhöriga.
  När får vi myndiga myndigheter i Sverige, så vi får laga landet och slippa se ansvarsfulla människor utnyttjas tills de blir sjuka? Helvetets grepp om samhället tycks breda ut sig. Det är folkets ansvar nu att välja den politik, som kan stoppa den utvecklingen. Men det är lätt att bli förförda av rosenskimrande lögner och sedan har vi ytterligare en mandatperiod med skattehöjningar till bristningsgränsen och samhället i fritt fall.

 12. Någon gång i framtiden kommer väldigt många få ett brutalt uppvaknande !!! Vad har hänt ? Hur kunde det bli så här ? Den enda rättvisan att de själva blir drabbade !!!

 13. Aldrig hört talas om ”ritalin” ?
  Googla och finn ut verkligheten och hur man behandlar barn när samhället faller sönder och inte längre låter föräldrar och vuxna ha auktoritet.
  När marxisterna och liberalerna styr, då faller allt förnuft bort.

 14. Majoriteten av personalen har nog röstat för detta.Tyvärr kommer nog många av dem att fortsätta rösta för sin egen undergång.

 15. Endast 2 av 120 elever har Svenska som modersmål. Skulle önska att det var tvärt om. Grattis 7klövern ni har lyckats Sverige är redan ett blatte land.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: