Stäng

Våldtäktsmän får straff under mininivå

BROTTSLIGHET. Våra politiker tjafsar om att det behövs nya och hårdare lagar för att komma åt den ökande och allt grövre brottsligheten. Det behövs inte, det räcker med att använda de lagar som finns för att komma åt tiggeriet, skjutningarna och våldtäkterna. Börja med att stänga gränsen och använd obligatorisk utvisning vid grövre brott, följ sedan de lagar som redan finns. Ändra bara den lag som hindrar att medborgarskap återkallas. 

Twitter

32 reaktioner på “Våldtäktsmän får straff under mininivå

 1. Tror att domstolarna har direkta order från politikerna att vara mycket varsamma med straffen för importerade ogärningsmän.

 2. Direktivet att ”skona” de som våldtar (troligen mest muslimer, – min fundering) kommer väl från regeringen?
  Sverige ska ju islamiseras enligt kontraktet, som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999?

  => Dessutom gör ju en muslim inget fel, enligt koranen, då muslim ska betrakta kvinna som en åker – och en åker ska brukas – och förses med säd!

  Hoppas att alla kvinnor i vårt fosterland gillar utvecklingen.
  Många söker ju t.o.m. upp ”mörka områden” som ”nöjesresa”!

  — Håll till godo med det ni får! Många har röstat för det!

 3. Och sedan blir det en kort mysstund på något av Kriminalvårdens fina fullservade odisciplinerade hotell som patetiskt kallas för fängelse !
  Blir tveklöst en röst på AFS i höstens ödesval.

 4. Tänk om man kunde göra som hon i TV i morse,
  Hon ville inte betala skatt i ett land som hade svikit henne så hon flyttade till ett annat land.
  Jag känner mig som man och fattigpensionär också Sviken av det som en gång var Sverige. Jag får inte hjälp från SOS av den anledningen att jag tjänat 50 kronor för mycket. och jag blir tvungen att ställa upp som läkare och sjuksköterska utan utbildning och gratis för alla statens pengar går oavkortat till invandringen. Så jag vill inte heller betala skatt i ett land som sviker mig totalt, men jag har inte råd att flytta till ett annat land.
  Jag får göra som alla andra SVENSKAR, jag får bita i det sura äpplet, åtminstone till efter valet då vi får en statsminister igen efter Erlander, en som heter Åkesson.

 5. Varför heter det ”våldtäktsmän”? Borde det inte i jämlikhetens Sverige heta ”våldtäktsperson”? 😉

 6. Debattören Mia verkar vara ett slagträ att slå mot och att kritisera men Mia står trots detta upp för sina åsikter och fortsätter att debattera!
  I en äkta demokrati skiljer man på person och åsikter respekterar att olika åsikter finns men man behöver inte gilla eller instämma i dem !

 7. Advokaten i TV4-inslaget pressades om vad HON trodde om VARFÖR straffsatserna blev så låga. Hon kommenterade bara att -när- domstolen sätter ett lägre straff än föreskrivet, skall detta motiveras.

  Så frågan är…. VAR är motiveringarna? TV4 – varför följer ni inte upp?

  Eller är motiveringen att det är synd om dem. Eller som Uppsala Tingsrätt skrev härom dagen, …”…han döms inte till utvisning pga säkerhetsläget i hans hemland…”

 8. Eftersom polisens resurser och prioriteringar är partipolitiska beslut så behöver man förstå vad PK syftar till ideologiskt. Feminism har ingenting alls att göra med kvinnors rättigheter. Kvinnorättsrörelsen startade i USA vid mitten av 1800-talet. Feminismens mål är att förinta könen. Precis som andra grenar inom Marxismen har som mål att förinta alla nationer (hör dem sjunga ”Internationalen” 1:a maj), förinta kärnfamiljerna, förinta individualiteten för att ersätta allt med ett förslavat beroende kollektiv under statens totala kontroll.

 9. För att domstolarna ÄR politikerna. Nämndemännen har ingen kännedom om vad lagen säger. De känner väl helt enkelt inte till vad minimistraffen är. Utan någon som helst juridisk kompetens så KAN de ju inte ta hänsyn till något annat än sin politiska ideologi när de värderar brott. Det är liksom det som är hela meningen med att ha politiska brottsdomstolar. Lagen ska inte stå i vägen för den aktuella folkviljan uttryck i senaste valresultatet, som ju också avgör partifördelningen av nämndemän. Det är väl bara Sverige och Kina som också har det helt officiellt och öppet har politiska domstolar istället för utbildade objektiva jurister som domare.

 10. Sprid gärna begreppet ”Våldtäktselefanten” #valdtaktselefanten – den elefant i rummet som ingen får lov att tala om.

 11. Jag brukar med intresse följa Mats Dagerlinds krönikor på
  samhällsnytt, och tycker för det mesta att han skriver vettigt,
  men gårdagens krönika tycker jag är underlig, han säger att
  han är tveksam till att lägga sin röst på SD och kanske istället
  lägga den på det nya ASF?? Men herregud, handlar det inte
  om att vi behöver att byta ut den rent skadliga regering vi har
  idag så fort som möjligt , och vad hjälper det då att lägga sina
  röster på ett småparti som kanske inte ens kommer in i riksdagen,
  Sverige har inte råd att i fyra år till att ha en stolle regering.
  Givetvis ska man byta parti om han inte trivs och är nöjd med
  nuvarande, men det är ju direkt kontraproduktivt att i ett valår
  börja att hatta och lägga röster på ett nytt parti, vänta
  åtminstone till efter valet att byta parti, för alla som det vill.

 12. Enkelt svar!

  Domstolarna har ockuperats av batikhäxorna! Samma personer som är med i ”Jag står inte ut”och liknande!

 13. Dom är ju själva offer, har flytt från krig och elände, ”vilket trauma har inte dom gått igenom” citat av RPC den fd mkt gode Dan.
  FI Metoo hallå, hallå, verkar trångt innanför pannbenet.

  1. Men man måste beundra Tjejer och kvinnor i deras länder
   som till skillnad från dom hariga grabbarna stannar kvar, men
   krig o elände drabbar kanske inte dessa?

 14. Helt enligt Mias värderingar ! Man blir ingen bättre människa av att sitta inlåst !!! Många av kvinnorna har sig själva att skylla enligt henne . Snacka om hjärntvättning !!!

  1. Jag har inte yttrat mig om straff för våldtäkt.
   Och är inte den sortens människa som låter mig hjärntvättas vad det än handlar om.
   Just när det gäller gruppvåldtäkt har det visat sig att kvinnan ofta varit påverkad av droger eller kraftigt berusad.och det betyder inte att hon får skylla sig själv men att hon borde vara mer rädd om sig..

   1. ” Och är inte den sortens människa som låter mig
    hjärntvättas vad det än handlar om”????

    Konstigt då att du in till hundra procent försvarar
    allt som Sossarna gör? Det stämmer inte Mia, tror
    inte jag är den ende som lagt märke till det?
    Säg något konkret där du inte försvarat något
    som Sossarna gjort?

   2. När det skrivs elaka och orättvisa påståenden om någon eller faktafel så brukar jag protestera, men det betyder inte att jag försvarar någon.
    Att komma med ett exempel på vad jag inte skrivit är svårt, men jag håller inte med sossarna i allt eftesom jag ALLTID tänker själv.
    Jag tycker t.ex det är fel att de tagit hit fler nyanlända än de klarar av och jag tycker att svenska grundskolor blivit för flummiga.Bland annat.
    Inget parti har bara bra egenskaper och inget bara dåliga.

   3. Det spelar ingen roll om tjejen (eller för den delen killen) är nykter eller berusad – ingen ska behöva ens bekymra sig om att bli utsatt av övergrepp, än mindre grupppvåldtäkt!

    Det senare är ju något som eskalerat i takt med antalet nyanlända hormonstinna hannar från MENA. De där skäggiga som alltid påstår att de är 17 år…

    Och det värsta är att dessa hannar får stanna även om de är dömda, det är bara att påstå att det kan vara farligt för dem att bli hemskickade.
    Borde de inte tänkt på det innan de bröt mot lagen här?

   4. Mia ! Vad är det för skillnad på straff när man utför kriminella handlingar ? Menar du att det bara är vissa som blir bättre människor i ett fängelse beroende på vad dom gjort ??? Och det handlar inte om att vara försiktig utan vilka som utför dåden !!! Med tanke på 1års uppehåll med nyanlända i ditt tycke så undrar man om du inte är fult påverkad ändå . Med tanke på statistiken vilka som utför brotten !

   5. Nej det sista har du rätt i, men det har ingen heller sagt.
    Men jag tycker ändå att ditt avståndstagande för grova
    våldtäkter är ganska vaga, en våldtäkt är en vidrig handling,
    gruppvåldtäkter som inte funnits tidigare i Sverige är ännu
    värre därför dom går ut på att förnedra offret, och riktigt
    tala om för offret hur dålig hon är, en handling som är så
    fruktansvärt låg att tio års fängelsestraff borde vara det
    minsta, men Myndigheterna tycks se väldigt lätt att en
    kvinna förnedras, bara hon är Svenska.

  2. De offer som inte längre vågar gå ut skulle då må bra av att sitta ”inlåsta” så brottslingarna ska slippa må dåligt.
   Svensk rättspraxis i ett nötskal.

 15. Ett utomordenligt bevis på hur den svenska politiska mutsamhälllet skapat av sossar rämnar. Vad som händer när domare och höga tjänstemän tillsätts politiskt, framstår som glasklart o ljuset av detta. Inkompetens och nepotism frodas och syltryggar så långt ögat når.

 16. Detta är ju en del av åldersbedrägeriet, som ingen törs ta tag i.

  Skäggbarnen får ju strafflindring pga deras ringa ålder, nästan ingen av dem är ju över 17 år. Officiellt.

  Om man ifrågasätter det, så är man rasist och kan till och med straffas för det. Fråga bara tandläkaren på Gotland som påpekade att de är snarare över 25 än under 18 år.

  Så här ligger det nu till:
  – Först vet man inte hur gammal man är, inte heller från vilket land man kommer, och inte ens vad man heter. Trots att en flykting enligt FN ska kunna bevisa vem man är så kommer man in i syltryggarnas land: Absurdistan. Där får man mat, bostad, pengar och i stort sett gratis vård.

  – Sedan kan man ge sig ut och gruppvåldta tjejer och killar, ägna sig åt hedersmord, kasta sten på blåljuspersonal, skjuta och och knivskära.

  – Skulle man mot all förmodan åka dit, så kan man bara hänvisa till sin unga ålder, påtala (med tolk) att man riskerar att dö om man skickas hem. Genast kommer då flanellkäringarna springande, tillsammans med mediakåta medlemmar i MP och FI. ”Det är ju sååå synd om baaarnen!”

  Självklart hakar B-kändisar och diverse giriga advokater på.
  Så, en våldtäkt resulterar i 150 timmars krattning av löv en park.

  Efter den ”bestraffningen” kan man ge sig ut och gruppkn*lla svennehoror igen…
  Som tack för det, får man svenskt medborgarskap!
  När det är klart, kan man åka hem på semester till det dödsfarliga landet man kom ifrån. (vilket det nu var…)

  Kom ihåg ovanstående när du står där vid valurnan!
  Är det så här det ska fungera i Sverige framöver?

 17. Våldtäktselefanten stod också i TV 4-studion. De flesta av oss såg den. Säkert också redaktionen – men den fick inte beskrivas. Inte med ett enda ord.

 18. De flesta domare är syltryggar och eftersom mycket av beteendet sitter i ryggraden så…..

 19. De som sitter i en domstol har svurit domareden. Ta den som förevändning och gör trilskande domare arbetslösa och dra samtidigt in A-kassan för dem.

 20. Detta gullande med våldtäktsmän är obegripligt! Det låter som de första stör sig på det, ändå fortgår det. Varför?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: