Stäng

Världens äldsta person har dött – blev 117 år, men i Sverige finns en som är äldre

BEDRÄGERI. Japanska Nabi Tajima som var världens äldsta person har dött, hon blev 117 år gammal. En tjänsteman i staden Kikai söder om Japan meddelar att Tajima dog på ett sjukhus i staden på lördag. Hon hade vårdats på sjukhuset sedan i januari.

Tajima föddes den 4 augusti år 1900 och hade över 160 ättlingar, inklusive barnbarnsbarnbarnsbarn.
Enligt den internationella forskargruppen Gerontology Research Group, som ansvarar för listan över världens äldsta människor är det en annan japanska, Chiyo Yoshida som är 116 år gammal, som tar över titeln.

-Nåväl, det är en ansenlig ålder men i Sverige lever än ännu äldre eller i varje fall en som i många år var äldre.

Som nedan såg det ut minst till den 2 juli 2017.

Idag ser det ut så nedan, damen har blivit 23 år yngre och fått runt fyra miljoner i pension på grund av att hon ljugit om sin ålder.

Hade det varit några tag i myndigheterna hade de i varje fall drivit in fastigheten som hon tidigare ägde men sålt till andra,men Saro bor fortfarande kvar.

TIDIGARE 2017-07-02. Världens äldsta bedragerska blev 23 år yngre den 15 juni 2017

INVANDRARBEDRÄGERI. I Västerås bor det en person som har haft födelsedatum 1 juni 1899. Den damen känner media och myndigheter till sedan många år men de har vägrat göra något åt det. 

Den 1 juni 2017 fyllde Saro Dursun, boende i Västerås 118 år, i varje fall på papperet. I verkligheten är damen ett levande bevis på hur lätt det är för invandrare att lura det svenska systemet.

Kärringen som varit ”världens äldsta människa” är inte längre äldst. Hon blev av med rekordinnehavet den 15 juni då ändrade Skatteverket henne ålder med 23 år!!! Normalt är det endast genom att gå hädan som en ålderspresident kan mista sin titel. Men i det här fallet ägde tronskiftet rum genom ett myndighetsbeslut, meddelat per fönsterkuvert från Skatteverket.

Vi på alternativ media har i många år uppmärksammat den invandrande bedragerskan men media och myndigheter har tittat bort. Det är ”rasistisk” att påpeka att invandrarna ljuger om ålder, identitet och ursprung.

2014 uppmärksammade Granskning Sverige Saro Dursun från Västerås, som då var världens tredje äldsta levande människa. Redan då misstänkte vi att hennes ålder inte stämde och att hon därmed lurat till sig för mycket pension.

HÄR fanns tidigare en video från Granskning Sverige, den blockerades av Youtube på uppmaning av Expressen som inte är intresserade att skriva om bedragerskan. 

Granskning Sverige kan avslöja hur den åldrade invandraren har lurat till sig pengar. Ingen myndighet eller rättsinstans har gjort något, trots att grannarna kan vittna om lyx och överflöd.

Saro Dursun, kom till Sverige från Turkiet i början av 1970-talet och hävdade att hon var 65 år. Hennes troliga ålder var mellan 40 och 45, men hon ansåg sig ha jobbat färdigt. Åren har gått och ingen bland myndigheterna har tagit tag i denna otroliga historia. Vi ringer till poliser, jurister och till Migrationsverket. Skall inte grova bedragare utvisas eller sitta bakom lås och bom? Alla skickar Granskning Sverige vidare till nästa myndighet, tills vi till slut ombeds av Migrationsverket att polisanmäla Saro, för att pröva lagstiftningen.

HÄR fanns tidigare en video från Granskning Sverige, den blockerades av Youtube på uppmaning av Expressen som inte är intresserade att skriva om bedragerskan. 

Till sin hjälp har även denna invandrare haft flata medier, som konsekvent vägrat skriva om bedrägeriet, trots att man fått in upprepade tips.

Historien om ”världens äldsta människa” – Saro Dursun – är en fascinerande historia som varit föremål för många spekulationer. Granskning Sverige kan äntligen räta ut alla frågetecken och samtidigt avslöja ett system, där politiker, myndigheter och medier gjort gemensam sak för att skydda en brottsling. Granskning Sverige kan också visa hur länge som Sveriges myndigheter varit på katastrofkurs.

Saro Dursun kan ha lurat till sig runt fyra miljoner i pension i ett av de förmodligen största pensionsbedrägerierna i svensk historia.

Expressen tar upp världens äldsta fast det finns en äldre i Västerås, liksom GP, men ingen tar upp invandrarbedrägeriet som hållit på i över 40 år fast de känner till det.

På Merinfo ser det fortfarande ut så här den 2 juli 2017

– Petterssons roade sig lite med att googla på Sveriges äldsta människa och Saro Dursun och fann bl.a. detta:

På den uppdaterade portalen Gerontology återfinns inte Saro Dursun på listan över Sveriges äldsta nu levande personer. Vet de något vi inte tidigare känt till eller har de läst alternativa medier?

Danske Per Hagermann har på den nederländska domänen netlog listat Sveriges 25 äldsta då levande personer. Saro Dursun står högst upp, så också Hagermann är lurad. Listan uppdaterads 2012.

På den internationella ”The 110 Club” som listar världens alla människor över 110 år, nämns Dursun i en av trådarna. Inläggen är från 2012 och alltså inte dagsaktuella, men också denna portal är blåsta av Dursun och naiva myndigheter.

En twittrare vid namn Erik Liljengren tog upp Dursun i ett tweet från 2015. Här nämns Dursun i ett tweet som på engelska vänder sig till internationell publik. Vi får också en länk till Ratsit där Dursuns uppgifter finns att läsa och där vi länkas till Tysklands då äldsta person. Hon är 116 år och alltså yngre än Saro Dursun. Lägg då på minnet att grannar sett Dursun jobba för fullt i trädgården till synes obehindrat. Både Liljengren och Ratsit har lurats av Dursun.

Wikipedia listar Nordens äldsta människor. Dursun finns inte med, borttagen eller aldrig nämnd?

Helsingborgs Dagblad hyllade Dursun redan 2009 som Sveriges äldsta person. Tänk så blåsta de var.

Även SVT gick på bluffen 2009, förmodligen utan att kolla närmare.

Osv osv. Listan kan göras längre på medier och sociala medier som hyllat Sara Dursun, invandrare från Turkiet. Många känner sig nog ganska besvikna, lurade och skamsna idag. Den senaste polisanmälningen lades ned, men kanske någon kan göra en ny…

Men, men, vi får lita på statsminister Stefan Löfven när han säger att invandringen blir lönsam lite längre fram… 

-Pettersson tycker att Saro Dursun ska fråntas sitt medborgarskap och skickas tillbaka till Turkiet tillsammans med de personer som hjälpt henne med bedrägeriet och hon bor ihop med. Dessutom borde journalister och politiker som vetat men inte gjort något bli återbetalningsskyldiga av hennes pension.

Saro Dursun är delägare i ett hus värt c:a 3,5 miljoner. Det huset har Sveriges skattebetalare betalat och det är inte mer än rätt att kronofogden säljer det huset för skattebetalarnas räkning…

8 reaktioner på “Världens äldsta person har dött – blev 117 år, men i Sverige finns en som är äldre

 1. För oss i Södertälje är den här, och andra sorters bedrägerier vardagsmat.
  Vi är vana sedan Balkaninvällningen.

  Allt fylldes med dessa ”flyktingar”, allt utom skatteverkets inkomster.
  Den som vill uppleva ”Sveriges” framtid kan göra en resa till, och runt i Södertäljes förorter.

  Vita stenhus med marmor på uppfarten och en nu, svart BMW med mörka rutor på uppgarten signalerar att det är ”arbetskraftinvandringen” som dominerar.

  Sveriges näst största polisutredning gälldd ”Maffian i Södertälje”.

  Hela Sverige står inför samma utveckling!

  Gratulerar alla unga!
  Jag ser fram mot demensen så jag inte behöver förstå.
  Hoppas bara att jag inte blir så dum att jag röstar som 87%-arna!

  1. Du behöver inte rösta på 87%, det fixar valmyndigheten åt dig.
   70% röstade inte på Sossarna.
   96% röstade inte på MP.

 2. Numera är vi datoriserade och den minsta lilla information kan blixtsnabbt tas fram. Förr var det journaler med uppgifter som ord för ord skrivits in, ett väl fungerande postväsende. Hur många påkoms med att lura till sig oförtjänta inkomster förr, en försvinnande liten andel för befolkningen var inte van vid bidrag utan ville klara sig själva.
  Nu när möjligheten finns för att sätta fast så gott som alla då de fuskar, genom samkörning av datauppgifter går det inte tack vare tjuvarnas bästa vän, integritet. Och datalagar som förbjuder myndigheter att hålla tjuvarna borta. Vi har massvis med nya myndigheter men ingenting händer, eftersom till synes alla jobbar som AF. Hur? Jo som ett gäng tandlösa hundar i ett gigantiskt berg av ben.

 3. Historien visa rockså hur fega och undfallande Svenska myndigheter
  är mot utlandsfödda, dom tycker det är lugnast att pytsa ut andras
  skattekronor över bluffmakare!

 4. Titta gärna på bilden av villan ovan…
  Den har vi alla hjälpts åt att finansiera,till den gamla åldriga kvinnan. Sedan finns de som påstår,att vi inte har något hjärta för invandrarna!
  Pyttsan…. 🙁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: