Stäng

19 reaktioner på “Vad väljer du?

 1. Ojsan det blev SD med 92 procent… Vem kunde tro det speciellt som jag tänkt rösta på F! (hahahaha)

  Nej men ärligt jag är hemskt besviken på att något annat parti överhuvudtaget syntes i testet för de kan bara drömma om min röst.

 2. tänk på att Expressen och den grovt kriminella Researchgruppen (som enligt egen uppgift ”kommit över…..” tiotusentals identiteter från bl a Flashback) samlar in IP-adresser och spar dessa, så de kan se VEM som har sympatier för SD. Så passa på att göra några falska vänster-åsikter för att kamouflera era äkta åsikter.

  Risken att surfa från en smart telefon är att skurkar kan få en koppling till telefonnumret – och med den, en direkt länk till ett namn.

 3. Hmmm, även i årets valkompass så blev jag återigen SD och detta med mycket bred marginal, hmmm?

 4. Min skala såg likadan ut som Petterssons men med skillnaden att C och FI hade bytt plats i mitt resultat. Otroligt att FI kunde hamna där och jag fattar inte varför. Otroligt även att PK-media envisas med att ha med FI eftersom detta skitparti inte sitter med i riksdagen.

  1. FI fick 3.1% i förra riksdagsvalet, det är objektivt motiverat att ha med dem. Att det här falska ”testet” ger dem poäng på dina svar beror på att FI har ljugit nånting som att de vill fred, välstånd och trygghet. Då stämplar det här falska ”testet” alla som vill ha något som det som FI:are.

   Partiprogram är som att spamma en webbsida med massor av populära sökord. En partiledning är inge på något minsta vis bunden till ett partiprogram, det är helt meningslöst och verkningslöst spam. Den här mandatperioden har miljöpartisterna märkt det inom allting som har med miljöpolitik att göra. Och alla borgare har märkt det eftersom de på årsstämmor har röstat bort Decemberöverenskkommelsen, men partiledningarna har totalt struntat i det och fortsatt enligt DÖ ändå. Ett partis stämma enda sätt att påverka sitt partis politik är att rösta framstyrelsemedlemmar. De har sen fullständigt fri fullmakt in blanco att göra den raka motsatsen även till de tydligaste och senaste stämmobesluten.

  2. Glöm inte att ”Svenskan” är ett Sthlm-organ…
   I Fjollträsket bor ju alla de lite annorlunda,utom FI även bögar och flator,som väljer de gröna kommunisterna. Sedan finns det grupper t.v. om röda kommunister,som inte är så stora att de kommer ens med i diagrammet.(AFA o. liknande)

 5. Såna där mätningar är totalt värdelösa. De baseras på vad politikerna ljuger. De ska istället baseras på verkligt genomförd politik i historisk regeringsställning. Vi har fortfarande till 90% Göran Perssons statsbudget. Ingen reform har genomförts i Sverige sedan 1990-talet. Så om man är nöjd med hur det är nu, då är man borgare och sosse, för de kommer inte att fatta ett enda beslut under nästa mandatperiod heller. (Det finns medicinska förklaringar till det)

   1. Jo, men de matchas med partiernas *lögner*, inte med den politik som de de facto för när de regerar.

    Vilket parti tror du de facto bäst passar in på följande:
    Höjd bensinskatt, mackdöd genom krav på att varje mack måste ha en etanolpump, sjöfartsdöd genom krav på bränslebyte av alla fartyg som kommer i Sveriges närhet, höjd trafikförsäkringsskatt, införda biltullar, höjd energiskatt, höjd kärnkraftsskatt, fördubblad arbetsgivaravgift för ungdomar, höjd TV-licensskatt, införd FRA-skatt, höjd kommunalskatt, hemligstämplade tsunamiband, nedrustat försvar, avskaffat civilförsvar, utse Dan Eliasson till generaldirektör för Sverige båda största myndigheter, ökade offentliga utgifter med 60 miljarder om året varje år.

    (Rätt svar: Alla borgerliga partier, såsom de regerade under 8 år senast)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: