Vilt slagsmål på gymnasieskola i Göteborg

BROTTSLIGHET. En person ska ha knivskurits i går eftermiddag när flera personer hamnade i ett vilt slagsmål på Krokslättsgymnasiet i Mölndal söder om Göteborg, skriver polisen på sin hemsida.

– Det är åtta till tio killar som slåss. Någon har blivit knivskuren i både axel och lår, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.

Bråket började på en spårvagnshållplats i närheten och fortsatte sedan in på skolan. En person har förts med ambulans till sjukhus och händelsen rubriceras som grov misshandel.

Den person som pekas ut som misstänkt för knivskärningen är känd men har försvunnit från platsen och söks nu av polisen.

-Pettersson  antar att det är Kålle och Osborn som härjar. Göteborgare har alltid slagits i flock och använt kniv…

9 thoughts on “Vilt slagsmål på gymnasieskola i Göteborg

  1. KNIV i skolan som används mot en annan människa blir vanligare i Stefan Lövens Sverige och nu får Afghanerna amnesti….
    ROVDJUREN ges fritt spelrum, hela världen skrattar åt dårhuset Sverige. KATASTROFEN närmar sig, vid nästa lågkonjunktur spår Göran Persson, f.d. statsminister!!

  2. Avkommorna till djungelfolket blir inte bättre än så.
    Här gäller det gamla klassiska ordstävet;
    En katt som föds i stallet är fortfarande en katt och blir aldrig en häst.

  3. Just hur förvildade våra egna ursvenskar,och i mina fall urtyskar blivit får vi dagligen bevis för.
    Senaste dygnet finns här lite av vad som skett i Merkels förlovade land.
    En ”asylsökande skjuten”.Detta skedde i morse när den skyddsbehövande
    angrep personalen på ett bageri i Fulda,med kniv och svärd.Polisen som kom till platsen tvingades skjuta ihjäl denne ”berikande”..
    Bilden nedan visar ett tåg som körde över en Indier (som redan 2010 skulle ha utvisas ur landet),och en 5-årig grabb han helt sonika rykte till sig från perrongen,och hoppade framför tåget.:
    http://imgl.krone.at/scaled/1692738/vfc9d85/630×356
    Detta skedde i NRW. (där nybyggare varmt välkomnas)Lite längre sydväst ut i Saarland,greps tre islamska IS-kämpar som planerade några attentat.
    Sedan finns det hundratal andra ”nyheter” som denna nya del av befolkningen sysslat med under senaste dygnet.
    Håller med Reinfeld,att vi nu lever i ett mer spännande Europa.

  4. Någon som känner sig manad får lite mjukt och mysigt prata dessa busungar till rätta och samtidigt informera dem om att i Sverige finns en väl genomtänkt lag som förbjuder kniv på allmän plats !!!!!!

  5. Skolan måste ha misslyckats. Det går inte att blanda lek och idrott med hemkunskapen, för det är väl i den man använder kniv och inte på idrottstimmarna.

Kommentera