”Om vi vill leva i trygghet måste vi visa respekt till varandra”


INVANDRINGEN. Rubriken kommer från Arif Moradi som numera kallar sig Niklas Mo. Herr Moradi är känd från bloggen, LÄS HÄR. 

Arif är en ljugande man från Afghanistan. Han har ljugit om sin ålder och bakgrund, har fått avslag på sin asylansökan, blivit dömd för att ha sexofredat en minderårig flicka på ett konfirmationsläger, fått sin sak prövat igen och fick till slut uppehållstillstånd sedan han påstår att han konverterat till kristendomen, eftersom han vistats på ett konfirmationsläger där han dömdes för att ha sexofredat en 14-årig flicka.

Den mannen pratar alltså om att visa respekt för varandra!

Den 7 april, på minnesdagen för offren av terrordådet på Drottninggatan skrev den dömde och ljugande afghanen ett inlägg på Facebook där han försvarar terroristen Akilov.

Den mördare som gjorde den här på Drottninggatan var också en människa som riskerade att bli utvisad, som mådde inte bra och som själv var rädd.”

-Pettersson noterade att Migrationsverket hade chansen att överklaga Moradis uppehållstillstånd men de avstod och nu har tiden passerat.

Nedan tar Moradi enligt egna ord emot gratulationer från Vänsterpartiets migrationspolitiska talesperson Christina Höj Larsen. Enligt Moradi skedde mötet i riksdagshuset dit han kom för att ”hälsa på henne”. Moradi menar nämligen att han ”vunnit” över Migrationsverket.

Mer på Samnytt.se…


15 responses to “”Om vi vill leva i trygghet måste vi visa respekt till varandra”

 • Emma

  Massrymning från Migrationsverkets förvar i Kållered.
  Natten mot fredagen iscensattes en massrymning från Migrationsverkets förvar i Kållered utanför Göteborg. Enligt journalisten Joakim Lamotte, som varit i kontakt med polisen och Migrationsverket, rör det sig om 14 personer som avvikit.

  https://samnytt.se/massrymning-fran-migrationsverkets-forvar-i-kallered/

  Gilla

 • age

  Någon nämnde ”våta dröm”.

  Finns kanske damer i sammanhanget som ”har nytta” av att han bor kvar.
  Allt tyder ju på att de fungerar som automatiska, gratis dilldos.

  Borde vara svårt att finna något annat område där dessa analfabeter och lögnare kan göra något för vårt fosterland.

  Däremot borde de kanske vara med och bygga sitt eget land och inte rida på vår väl uppbyggda välfärd!

  Gilla

 • Emma

  Det enda Moradi är bra på är manipulera, ställa krav och dupera andra människor.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Han är med andra ord 7 klöverns våta dröm och Sveriges räddare !

  Gilla

 • Emma

  Jag bara undrar hur denna kvinna Christina Höj Larsen kan vurma så för en sådan person (NIKLAS MO) som jag ser det företräder Akilov och hans onda gärning med ett sådant uttalande
  Sedan häpnar man att hon ena stunden kritiserar sexannspelningar våldtäkt mm och efter div uttalande så kramar hon denna otäcka person.

  Christina Höj Larsen och tokvänstern borde granskas med lupp!

  Gilla

 • Roland ram

  En man som är dömd för sexuellt ofredande ska inte ta ordet respekt i sin mun.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…

  Om herr Moradi någon gång i framtiden skulle antastar ännu en försvarslös flicka så kan man ju hoppas att antalet vuxna och förståndiga(?) kvinnor som ställer upp för honom blir så litet dom möjligt.

  Vuxna och förståndiga(?) kvinnor som försvarar en ljugande man. En man som antastat kvinnor. Man tror fan inte att det är sant. Dom här vuxna och förståndiga(?) kvinnorna är för all framtid ansvariga för vad herr Moradi gör.

  Gilla

  • maar

   Denne återfallssexbrottslingen Moradi kan ”botas” med kalium-bromid (resultatet = sexlusten uteblir). Det skulle man kunna praktisera på de flesta afghanska och somaliska gossar.

   Liked by 2 people

 • morran

  hade han inte oxå sökt asyl i flera andra europeiska länder, och under olika identiteter?

  Gilla

  • HB

   Var det inte1a land som gällde? Luktar vänster Latrin tunna rakt av!Hoppas att han står i vägen för nästa Akilov. Kanske att det tillochmed blir en svensk Akilov fast tvärtom. Nästa regeringen måste snabbutbilda 20-30.000 man och rensa ut. Alla mina somaliska kompisar och kollegor säger samma sak. Alla skakar på huvet…

   Gilla

 • Cinna

  Jag kan inte förstå mig på detta vurmande för brottslingar, speciellt inte återfallsförbrytare.
  Som det är nu i Sverige så får kriminella chans efter chans efter chans och förstör gång på gång för fler och fler. Hur motiverar ”godhetsapostlarna” det?

  Jag vill se att lagen utövas så den skyddar vanligt, hederligt folk, inte kriminella på bekostnad av hederliga människor!!!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: