Stäng

”Om vi vill leva i trygghet måste vi visa respekt till varandra”

INVANDRINGEN. Rubriken kommer från Arif Moradi som numera kallar sig Niklas Mo. Herr Moradi är känd från bloggen, LÄS HÄR. 

Arif är en ljugande man från Afghanistan. Han har ljugit om sin ålder och bakgrund, har fått avslag på sin asylansökan, blivit dömd för att ha sexofredat en minderårig flicka på ett konfirmationsläger, fått sin sak prövat igen och fick till slut uppehållstillstånd sedan han påstår att han konverterat till kristendomen, eftersom han vistats på ett konfirmationsläger där han dömdes för att ha sexofredat en 14-årig flicka.

Den mannen pratar alltså om att visa respekt för varandra!

Den 7 april, på minnesdagen för offren av terrordådet på Drottninggatan skrev den dömde och ljugande afghanen ett inlägg på Facebook där han försvarar terroristen Akilov.

Den mördare som gjorde den här på Drottninggatan var också en människa som riskerade att bli utvisad, som mådde inte bra och som själv var rädd.”

-Pettersson noterade att Migrationsverket hade chansen att överklaga Moradis uppehållstillstånd men de avstod och nu har tiden passerat.

Nedan tar Moradi enligt egna ord emot gratulationer från Vänsterpartiets migrationspolitiska talesperson Christina Höj Larsen. Enligt Moradi skedde mötet i riksdagshuset dit han kom för att ”hälsa på henne”. Moradi menar nämligen att han ”vunnit” över Migrationsverket.

Mer på Samnytt.se…

15 reaktioner på “”Om vi vill leva i trygghet måste vi visa respekt till varandra”

 1. Någon nämnde ”våta dröm”.

  Finns kanske damer i sammanhanget som ”har nytta” av att han bor kvar.
  Allt tyder ju på att de fungerar som automatiska, gratis dilldos.

  Borde vara svårt att finna något annat område där dessa analfabeter och lögnare kan göra något för vårt fosterland.

  Däremot borde de kanske vara med och bygga sitt eget land och inte rida på vår väl uppbyggda välfärd!

 2. Jag bara undrar hur denna kvinna Christina Höj Larsen kan vurma så för en sådan person (NIKLAS MO) som jag ser det företräder Akilov och hans onda gärning med ett sådant uttalande
  Sedan häpnar man att hon ena stunden kritiserar sexannspelningar våldtäkt mm och efter div uttalande så kramar hon denna otäcka person.

  Christina Höj Larsen och tokvänstern borde granskas med lupp!

 3. Hmmm…

  Om herr Moradi någon gång i framtiden skulle antastar ännu en försvarslös flicka så kan man ju hoppas att antalet vuxna och förståndiga(?) kvinnor som ställer upp för honom blir så litet dom möjligt.

  Vuxna och förståndiga(?) kvinnor som försvarar en ljugande man. En man som antastat kvinnor. Man tror fan inte att det är sant. Dom här vuxna och förståndiga(?) kvinnorna är för all framtid ansvariga för vad herr Moradi gör.

  1. Denne återfallssexbrottslingen Moradi kan ”botas” med kalium-bromid (resultatet = sexlusten uteblir). Det skulle man kunna praktisera på de flesta afghanska och somaliska gossar.

 4. hade han inte oxå sökt asyl i flera andra europeiska länder, och under olika identiteter?

  1. Var det inte1a land som gällde? Luktar vänster Latrin tunna rakt av!Hoppas att han står i vägen för nästa Akilov. Kanske att det tillochmed blir en svensk Akilov fast tvärtom. Nästa regeringen måste snabbutbilda 20-30.000 man och rensa ut. Alla mina somaliska kompisar och kollegor säger samma sak. Alla skakar på huvet…

 5. Jag kan inte förstå mig på detta vurmande för brottslingar, speciellt inte återfallsförbrytare.
  Som det är nu i Sverige så får kriminella chans efter chans efter chans och förstör gång på gång för fler och fler. Hur motiverar ”godhetsapostlarna” det?

  Jag vill se att lagen utövas så den skyddar vanligt, hederligt folk, inte kriminella på bekostnad av hederliga människor!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: