FjärranÖsternRedaktören har blivit rik


Fick ett mail , se nedan!

För det kan väl inte vara nån som försöker att luras??

 


12 responses to “FjärranÖsternRedaktören har blivit rik

 • Billy Boy

  Man kan ju starkt misstänka att den / de som ligger bakom ”erbjudandet” till FjärranÖsternRedaktören är socialisterna i Sverige, som gör fula försök att stärka upp sina budgetar inför de kommande valkampanjerna år 2018.

  Sossarna är väl kanske inte riktigt nöjda med de 30 miljoner kr som LO generöst ställer upp med av fack-medlemmarnas pengar för att vinna valet 9 sept. 2018 åt Stefan Löven (S).

  Bilderna ovan från Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Danne

  Gratulerar!!!!
  Verkar enklare att bli rik där du bor än här!
  Men det kanske mestadels beror på lägre skatter och vart pengarna går😉

  Gilla

 • Krister

  Haha den personen är lika ärlig som våra politiker i riksdagen!!

  Gilla

 • Grune

  Om alla erbjudanden som kommer via e-post skulle vara med sanningen överenskommande så skulle jag vara miljardär nu och innehavare av hundratals nya mobiltelefoner.
  Tyvärr är samtliga dessa mail ett sätt att vilja förfoga över din ekonomi. Alltså är det bedrägeri utfört an kriminella typer.

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Det skrämmande är att sånt där tydligen funkar. Att det existerar de som nappar. De dummaste människorna är en politiskt mycket viktig resurs. De kan användas i sekter som politiska partier. Eftersom de aldrig fattar något eller vill något så lyder knapptryckarkompaniet bara order när de trycker på röstknappen. Precis den typ av medarbetare som alla politiker eftersträvar. Det var precis så de själva gjorde karriär! Sverige leds av de sämsta av alla svenskar.

  Gilla

 • Argus

  Intressant att ett lotteri som uppenbarligen omsätter miljarder inte har en egen infrastruktur för e-post utan använder en ”gratistjänst”*. Google har företagstjänster med egen domän men då får du betala någon hundring om året.

  * Om någonting är ”gratis” är det inte produkten. Du är produkten. Det är mycket stim och stoj om Facebook just nu. Jag väntar på att de ska börja granska Google också.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Haha, inte så dumt om man slipper köpa lotter men vinner ändå. Men det allvarliga är att alldeles för många låter lura sig. Klickar på e-postlänken och får ett virus i datorn.

  Gilla

 • ossie

  Typiskt ”nigeriabrev”.

  Gilla

 • Pettersson

  Bara att skicka in kontonummer och koder också så kommer pengarna…

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  🙂
  Intressant. EU-anhängarna måste nog jubla. EU-territoriet utökat. ”.pe” är väl Peru om jag inte tar fel. Kanske hela Sydamerika är inkluderat?

  Gilla

 • Guran

  Det är bara att gratulera dig ………. och några hundra tusen till som har fått samma mejl 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: