Stäng

12 reaktioner på “FjärranÖsternRedaktören har blivit rik

 1. Man kan ju starkt misstänka att den / de som ligger bakom ”erbjudandet” till FjärranÖsternRedaktören är socialisterna i Sverige, som gör fula försök att stärka upp sina budgetar inför de kommande valkampanjerna år 2018.

  https://3.bp.blogspot.com/-xI2K7NMOVB8/Wc5Cms7xILI/AAAAAAAAGhE/0xjw4TWzvNMvqgpJtDmpNj0w1VlgjhkzQCLcBGAs/s1600/LOTTERIETLOW.jpg

  Sossarna är väl kanske inte riktigt nöjda med de 30 miljoner kr som LO generöst ställer upp med av fack-medlemmarnas pengar för att vinna valet 9 sept. 2018 åt Stefan Löven (S).

  https://2.bp.blogspot.com/-wssG2DcMrso/WjporEB-B4I/AAAAAAAAGp0/et7wcQ3ZWas2U3AYf3cLxuPHXzXBAh6EQCLcBGAs/s640/God%2Bjul%2Blow.jpg

  Bilderna ovan från Jeanders bildblogg

 2. Gratulerar!!!!
  Verkar enklare att bli rik där du bor än här!
  Men det kanske mestadels beror på lägre skatter och vart pengarna går😉

 3. Om alla erbjudanden som kommer via e-post skulle vara med sanningen överenskommande så skulle jag vara miljardär nu och innehavare av hundratals nya mobiltelefoner.
  Tyvärr är samtliga dessa mail ett sätt att vilja förfoga över din ekonomi. Alltså är det bedrägeri utfört an kriminella typer.

 4. Det skrämmande är att sånt där tydligen funkar. Att det existerar de som nappar. De dummaste människorna är en politiskt mycket viktig resurs. De kan användas i sekter som politiska partier. Eftersom de aldrig fattar något eller vill något så lyder knapptryckarkompaniet bara order när de trycker på röstknappen. Precis den typ av medarbetare som alla politiker eftersträvar. Det var precis så de själva gjorde karriär! Sverige leds av de sämsta av alla svenskar.

 5. Intressant att ett lotteri som uppenbarligen omsätter miljarder inte har en egen infrastruktur för e-post utan använder en ”gratistjänst”*. Google har företagstjänster med egen domän men då får du betala någon hundring om året.

  * Om någonting är ”gratis” är det inte produkten. Du är produkten. Det är mycket stim och stoj om Facebook just nu. Jag väntar på att de ska börja granska Google också.

 6. Haha, inte så dumt om man slipper köpa lotter men vinner ändå. Men det allvarliga är att alldeles för många låter lura sig. Klickar på e-postlänken och får ett virus i datorn.

 7. 🙂
  Intressant. EU-anhängarna måste nog jubla. EU-territoriet utökat. ”.pe” är väl Peru om jag inte tar fel. Kanske hela Sydamerika är inkluderat?

 8. Det är bara att gratulera dig ………. och några hundra tusen till som har fått samma mejl 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: