Stäng

Sverige behöver män. Inte manliga kärringar i knutblus

POLITIK. Pettersson undrar om alla politiker är kärringar och inser att de förvandlat politiken till ett könsorgan. För att visa sitt stöd för Sara Danius som igår lämnade posten ständige sekreterare i Svenska Akademien, klär sig nu ministrar i knytblus. ”Idag kör hela teamet knytblus för Sara”, skriver närings- och innovationsministern Mikael Damberg på twitter, liksom infrastrukturminister Tomas Eneroth och en massa andra kärringar. 

Vet de vad Sara Danius gjort eller inte gjort? Är de säkra på att hon fick avgå bara för att hon är kvinna? Om så är fallet vore det inte bättre att slå näven i bordet och säga att nu får det fan vara nog av cirkus!

Eller ska könsorganvänstern och världens enda feministiska regering sätta på sig fittmössor och hucklen också, allt för att ta fokus från huvudfrågan. Tycker ministrarna inklusive kulturministern att det är lämplig ett uppträdande?

-Pettersson ber om ursäkt för språket men jag börjar tröttna på feminismen och fjanteriet…

Sverige behöver män, massor med män om kvinnorna åter ska kunna gå ute på kvällarna, slippa bli gruppvåldtagna och bortgifta som fjortonåringar.

Sverige behöver inte feminister, knutblusar, fittmössor, hucklen, handhjärtan eller armband. Vi behöver män!

Den hårfagre yngling som år 1971 cyklade 40 mil till Öland på 14 timmar blir idag svettig av att titta på en cykel. Tiderna förändras.
Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen utan feminister.
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

79 reaktioner på “Sverige behöver män. Inte manliga kärringar i knutblus

 1. Knytblusar och fittmössor för att protestera att två helt inkompetenta kärringar har fått lämna sina inkvoterade befattningar.. Vilket feministiskt träsk Sverige har blivit.

 2. Lägg ner hela skiten , akademin ställ dessa stofiler på ruinens brant gäller även löjliga politiker i knyt blus. Dettta är det värsta skräp jag har sett.

  Varför inte stötta svenk födda fattigpensionärer med 50 miljarder till så att de ska slippa o leva i misär

 3. Åter ett skäl för att införa IQ-test på våra riksdagsmän och sätta en minimigräns för bli godkänd som riksdagsman. På så sätt kunde vi undvika att de värsta blåbären kom in och bli besparade en del dumheter.

 4. Tycker knytblusen klär sossarna, passar Lövén perfekt. Kanske dags att byta ut rosen.

 5. Ja kan dom inte köra en # på, sov i trappuppgång stöd en hemlös pensionär . Så kan dom pröva på det verkliga livet . Varje gång dom kör en sån där hjärnlös # Så tappar normala människor förtroendet , för en liten klick elit som ser sina helt verklighets frånvända problem,som ett problem för mänskligheten .Och dom förstår det inte ens själva .Och dom kan ju leva sina liv utan att behöva tänka på morgondagen . Det här landet styrs av skräp …Det är så pinsamt att se dom så man skäms …

 6. FÖREBILDER behövs, det har ingenting med IQ att göra men med identitet, att sätta upp mål, att bli TRYGG, att lyckas i livet, att klara av KRAV, exempelvis att jobba….Att INTE ta i livet med pincett – det om något tycker jag är att vara man!
  Knytblusar med fittmössor är inga bra förebilder, möjligen för SOCIALEN-DEMOKRATERNA som är på god väg att köra landet i botten med MILJÖDÅRARNA…..

 7. Vid bråket i den Svenska akademin blir alla namn nämnda utan
  den som benämns kulturprofilen ? heter han kulturprofilen eller
  varför skyddas namnet på denna figur, media är inte sena att i
  andra sammanhang dra folk i smutsen, men sen är det plötsligt
  helt omöjligt att nämna namnet? Fram med namnet på honom med!

  1. Tror inte det är en f.d. SD-medlem ! I så fall hade det framgått av rubriken..Det kan väl aldrig vara så,att Gudrun ”den sköna” är denna miss-X ? 😉

  1. Samma ”konstnär” Carolina Falkholt skapade ett av sina ”alster” på en vägg i en skola i Nyköping år 2014.

   Målningen blev för mycket för kommunen.
   Nyköpings kommun hade hoppats på en målning med havsmotiv när de anlitade konstnären Carolina Falkholt för att dekorera en skolvägg. Det blev en vagina.

   https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fstatic-cdn.sr.se%2Fsida%2Fimages%2F87%2F3488640_2048_1152.jpg

   Läs gärna vidare på länken nedan:

   https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/article18196310.ab

 8. Javisst är det så, jag brukar skriva kärringar av båda könen,
  dom kunde hellre vänt huvudet bak o fram så att det hade
  kommit på samma sida som baken, var det kommer mest skit
  i från är en tvistefråga.?

 9. Exakt så är det Pettersson, Sverige, Thailand, USA eller var än vi bor, världen behöver män, inte några ynkliga känslojägare som inte vet hur man fostar sin son till att bli en man o h sin dotter till att bli en kvinna. Vi Svenskar är populära ute i världen på alla områden, som ledare, äkta makar, affärsmän. Men i vårt egna lilla Fjollistan där man kan få för sig att hälften bär fittmössa och andra hälften hijab eller syltburksduk, där är den svenska, vita, trevliga, hårt arbetande, hetrosexuella, glada mannen hatat och fritt villebråd att jaga. I sept är det val. Inte ett val mellan hattar o mössor utan sunt förnuft mot fittmössor.

 10. Väl talat Pettersson med goa kommentarer, att det fortfarande finns ”dalkarlar”. Jämställdhet ska vara meritokrati!
  Sara Danius kamp mot kulturprofilen sexhandlingar och ekonomiska trixande är ingen könskamp. Resultatet med #knytblus förstärker blott att att regeringen och för många bär fittmössor. Jag älskar Qvinnor. Alla flickor inte ska riskera bli våldtagna och bortgifta mot sin vilja.
  Betänk hur många (allahs flickor) som tvingas ligga på rygg. Vill du att din dotter ska bli sexslav?
  Bättre med den dalkulla som säger; Nästa gång vill jag vara överst 😊

 11. Det ser ut som sossemygel och korruptionen sitter även i Akademins väggar, självklart skattefritt.

 12. Lekstuga dagarna i ända på regeringsdagiset, dom kan dra fittmössorna ner över till hakan så man slipper se dom. Förvuxna ungar.

 13. Föredrar nog en tråkig ”gråsosse” framför en ”knytblus-sosse” ,
  modell Mikael Damberg.

  Sossen Lars-Fredrik har ju lite humor……

 14. Inser nu efter snart femtio år,att nedläggningen av landets dårhus var en förebyggande handling,med tanke på det stora antal sjuka som fanns och som idag utgör en majoritet i vissa kretsar,och förökat sig likt araberna !

 15. Damberg? Ett passande namn på denne stolle.
  Är det fortfarande någon, som undrar varför regeringen kör Sverige
  åt h-e?

  1. M.Damberg vilken trovärdig person !
   En som aldrig haft ett riktigt jobb, påstår sig ha arbetat som flyttkarl och det låter ju imponerad har kanske var med och någon gång och åkte med flyttbilen men svettig blev han nog aldrig av jobbet han kom fram i politiken med hjälp av sin pappa.
   Vilken skämt Sverige är idag !!!!!

 16. Jaha, så blev det #metoo av detta också. Patetiskt.

  Har nog sällan sett ett mer manhaftigt fruntimmer än Sara Danius

 17. Med all upptänklig respekt för det resoluta inlägget – rent spontant kan undertecknad bara tillägga: Fan, vad snygg Du var, Tommy!
  Andreas 🙂

 18. Är det inte riktiga kärringar som styr landet, är det kärringar. Så förvånas folk över att Sverige är världens lilla driftkucku.

 19. Inte underligt att landet håller på att gå åt h-vete när vi endast har ett fåtal män med ryggrad som vågar tala klarspråk ,fakta och sanning. Skrämmande hur många kärringar det finns i det stora Gökboet Sverige ,dårarnas och kriminellas paradis nummer ett.

 20. Finns det något mer fjantigt än manliga? sossepolitiker som försöker spela feministkortet? Skulle möjligtvis vara galna batikhäxor som klänger som Valkyrier på s.k ensamkommande baaaaaaaaarn?

 21. Personligen tycker jag att det är rätt passande. Gustaf III är den utan konkurrens mest feminina kung som Sverige haft så vad är bättre passande att ”män” utan mojo står för svanesången av hens akademi?

  1. Vad har du för belägg för att Gustav III var den mest feminina kungen i vår historia?

   1. Du mera från det uppenbara med smink, peruk, silkesstrumpor och rcetorik? Och att stallmästaren säkrade tronföljden?

 22. Jag som trodde att det bara var Alice B Khunke som hade tagit på sig knytblus och demonstrerade könspolitik.
  Jag antar att alla som tar på sig knytblus inte har en aning om bråkets innehåll.
  Extra löjligt blir det när kärringarna i regeringen lyckas förnedra sina manliga kolleger att ta på sig en löjeväckande knytblus trumfar faktiskt över fittmössorna.
  Verkar vara samma kollektiva hysteri och mobbmentalitet som med metoo.

  1. I avsnitt 4 så angriper de kulturen, för att hålla mig till ämnet. Alla avsnitt är fina dock, serien förtjänar att ses kronologiskt, det blir rysligt spännande! 😉

 23. En fjolliga korkad fårskock från etablissemanget som utan att tänka med sina två små grå och för att synas drar åt samma håll i något som kallas knytblusupprop, vad i hel……e har hänt när gick allt totalt fel i Sverige?
  Ödesåret 1968 extremvänsterns övertagande och starten av en totalt ansvarslös och okontrollerade massinvandringen är ju definitivt två klara anledningar till dagens svenska samhällskollaps.

 24. Det värsta är, att de uppenbarligen inte själva begriper att de är löjliga. ”Statsministern” som ska vara chef törs inte stoppa dumheterna för han har ju sagt att han är feminist. Alla tänkande medborgare i landet får skämmas!

 25. Ja ibland kan man ju undra vad det är för ministrar och annat löst folk som visar upp sig med en trasa kring halsen . Ska dom även passa på att protestera mot att fallossymbolen som en ”konstnär” har lyckats med att måla på en husgavel ska målas över . I så fall vore det ju lämpligt att dom hängde en dildo i ett snöre kring halsen och tog ett gruppfoto som dom kunde använda som passfoto så folk i hela Världen får se vilka stollar vi har berikats med i det här landet .

 26. Hör nog ihop med att hon försvarat Arnault, den s.k. kulturprofilen.
  Konstigt att ingen kvinna kan bli sparkad oavsett orsak.
  Sen att vi har en regering full av fjollor har väl inte gått obemärkt förbi.

  Jag är säker på att de flesta är borta till hösten. Tråkigt nog på några välbetalda jobb utan krav på kvalifikation. Men hellre där.

  1. Ossie! Han hade stått längst fram och gjort handhjärtan och en fittmössa på sin tomma skalle.

 27. Är jag förvånad!! Dessa dårar att dom ens får gå lösa? Skall spärras in omgående! LPT på livstid..

 28. Någon bör slå näven i bordet mot den statliga feministiska dekadensen. Pettersson är en företrädare som har många bakom sig vilka inser att den svenska nationen inte kan styras av fjollor.

  1. Vem någon är det som avses som och ska slå näven i bordet ?
   I Sverige förväntas det alltid att någon annan ska göra jobbet, det tycks om väldigt mycket om det mesta i detta land men det är sällan de tyckande själva gör något åt saker och ting utan man utan väntar på hjälp från annat håll och då blir det ju inte mycket verkstad i slutänden, beror förmodligen på en konflikträdd och bekväm svensk befolkning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: