Stäng

Är Sveriges regering tokigare än en tokig

INVANDRING. Pettersson trodde att det inte var möjligt att något kunde bli galnare än Sveriges invandringspolitik, men det kunde det och det är Sveriges invandringspolitik. Regeringen Löfvens ULV-projekt är så galet att det inte ens borde vara möjligt för en tokig att komma på något så enfaldigt som att invandrade lärare som inte kan svenska ska lära barn svenska i invandrartäta områden!

Det är lärarbrist påstår politiker och journalister felaktigt. Det är faktiskt inte sant utan det är för många elever, insläppta av politiker som inte gjort någon konsekvensutredning och journalister som inte granskat konsekvenserna av den förda politiken.

Nu försöker regeringen lösa problemet med för många elever genom att ett snabbspår för lärare. Nationella ULV-projektet. ULV står för Utländska lärares vidareutbildning.

Nu larmar en lärare på Aftonbladet debatt för att projektet skapar kaos i skolan. Läraren är anonym, av omsorg för sina kollegor.

”Vi har fått två härliga och trevliga kollegor med höga ambitioner – och som har fått lärarbehörighet via snabbspåret. Deras grundkunskaper eller personligheter är det inget fel på, snarare tvärtom, men de har stora brister i det svenska språket”

Läraren vittnar om kollegor som undervisar barn i svenska, trots att de inte själva kan språket. De försöker lära barn att läsa och skriva utan att själva kunna uttala bokstavsljuden korrekt eller kunna de grammatiska reglerna.

”Hur kan universitet släppa igenom dessa studenter trots deras undermåliga svenskkunskaper? Kan det vara en ekonomisk fråga för universitetet? För det kan väl inte vara så att våra universitet tror de gör en bra samhällsinsats”, frågar sig läraren.

Framförallt är det redan utsatta områden som drabbas av ULV-projektet, detta eftersom de områdena är i störst behov av lärare med störst möjligheter att kunna utveckla elevernas svenska, men istället hamnar ULV-lärarna på just dessa skolor.

”Som lärare med stort engagemang får man ont i magen när regeringen gör val som hela tiden påverkar de mest utsatta skolorna med sina konstiga beslut”, avslutas debattartikeln i Aftonbladet. 

-Pettersson säger att ni som tycker detta verkar bra fortsätter naturligtvis att rösta på sjuklövern. Själv vill jag stänga gränsen och ge utomeuropeiska invandrare så bra erbjudanden att återvända hem så de inte kan tacka nej…

 

14 reaktioner på “Är Sveriges regering tokigare än en tokig

 1. Lakritsen har självklart som allt annat numera en egen dag, den 12 April !
  En fråga:
  Får verkligen lakrits vara svart i dagens lindrigt sagt galna men heligt mångkulturella Sverige, ordet svart ska man ju vara lite försiktig med i vardagligt tal eftersom det finns så mycket lättkränkta människor runt omkring ute i samhället.

 2. Man måste förstå att alla politiker är livslångt arbetslösa. De känner inte till vad det är att arbeta. För dem är ”sysselsättning” bara en siffra i en statistikkolumn. Att det behövs viss kompetens för att utföra ett visst arbete, och att arbete syftar till att uppnå någon form av resultat, sånt känner inga svenska politiker till. Varför skulle inte icke-svenskspråkiga kunna undervisa i svenska? Den enda förklaring som någon svensk politiker eller journalist klarar av att komma på, är att det vore rasistisk diskriminering.

 3. Dom skrattar åt oss i andra länder.Man vill inte tala om att man kommer från Sverige längre.Man skäms för att vara Svensk.

 4. Varje person har naturligtvis någon gång gjort ett misstag eller två. Det borde dock vara svårare för en regering att göra uppenbara misstag eftersom varje minister har en stor stab av medarbetare som borde hålla misstagen borta.
  Men vad händer i Absurdistan, det forna Sverige? Rader av misstag, bjuda in till fest utan bord och stolar och ingen övernattningsmöjlighet. Inbilla skattebetalarna ”det kommer att löna sig.” När? ”I framtiden, den framtid som är vår.”
  Du store dvärg, kom låt oss sorgen fira.
  Gråt ut hos mig om du är full av skratt.

 5. 2003 var enligt USA och många länder i Västeuropa inklusive svenska politiker 100% säkra på att Irak var nedlusat av massförstörelsevapen som rättfärdigande ett anfall mot landet, hur många massförstörelsevvapen hittades i Irak, nu påstår USA, Storbritannien och Frankrike att gas använts i Syrien och att en vedergällning från dessa länder är bifogad, vet man till 100% att gas verkligen har använts ?
  Vad blir bättre i kriget av en vedergällning, våld föder ju bara våld ?
  Detta krig är som så vanligt bara en konflikt mellan stormakterna som vill säkra sina intressen och positioner i området och som i sin tur skapar enorma flyktingströmmar som sedan EU-länderna ska förbarma sig över och ta hand om

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När obildade politiker härskar i ett samhälle innebär det en radikal nivåsänkning på kunskaper och med tiden ett moras av hela samhällsstrukturen. Att bevittna ett högteknologiskt samhälles förfall på grund av mediokra politiker gör ingen medborgare glad.

 7. Om läraren bara är muslim så är allt OK.
  Regeringen (socialdemokraterna) har ju skrivit kontrakt med Muslimska Brödraskapet att underlätta införande av islam i Sverige.

  Du kan läsa om det på nätet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: