Stäng

Vi importerar inbördesskrig

ISLAM. Stoppa den stora invandringen, är jihadexpertens råd. ”I Bryssel lever skolelever mentalt på medeltiden.”

I en intervju med den holländska tidningen De Telegraaf är den palestinsk-belgiska jihadexperten Montasser AlDe’emehs varning tydlig – genom att tillåta den stora invandringen till Europa riskerar man samtidigt att importera ett inbördeskrig, här på engelska på Voice of Europe. 

Hans bakgrund är gedigen; en omfattande kontakt med jihadister i Belgien och Holland som han även rest med i Syrien för att studera närmare, specialist på islam och jihadism samt har arbetat med den belgiska säkerhetspolisen.

Enligt AlDe’emeh är europeiska politiker naiva när det gäller invandring, islam och misslyckad integration.

Hans råd för att undvika en än värre situation i framtiden är att stoppa den stora invandringen.

Först måste vi veta vad vi ska göra med de som redan är här, slår AlDe’emeh fast som även jobbar med skolelever i Bryssel där han noterat att barnen lever där fysiskt men mentalt på medeltiden.

Då eleverna lever mellan två olika världar, och söker efter sin identitet, kommer de oundvikligen i kontakt med radikala islamiska ideologier.

-Pettersson säger att snart är det val igen. I valen 2010 och 2014 var det ett parti som ville diskutera den muslimska invandringen. Tycker ni det var fel så röstar ni naturligtvis på något av de andra sju den 9 september 2018…

Åkesson år 2009: Muslimerna är vårt största utländska hot

12 reaktioner på “Vi importerar inbördesskrig

 1. Bland det viktigaste för att bryta ner PK-dominansen är att inte ge vika för verbala angrepp som islamofob, nazist, rasist osv. Att kunna stå upp för sin åsikt. Men ju mer saker kommer fram och ju fler vi blir desto lättare är det att känna råg i ryggen då verbala angrepp kommer.

 2. De svenska politikerna påstår sig vara skrämda av hoten från Ryssland.
  Synd att de inte uppmärksammat den trojanska hästen, som redan är här!

 3. Inbördeskriget är ju redan igång!

  Problemet är att det bara är den angripande parten som är aktiv!

  ”Försvaret” har inte fattat ännu att vårt land är under pågående ockupation!

  Regeringen ändrar bara beteckning på ockuperade områden –
  från ”No-go zooner” till ”Särskilt utsatta områden”!

  – och alla 87%:are klappar händerna och jamsar med.

  En regering, som inte hade kontrakt, sedan 1999 med Muslimska Brödraskapet, att underlätta islamisering av Sverige, skulle ha utlyst undantagstillstånd och återtagit ockuperat svenskt territorium!

  Vår nästa statsminister, Åkesson, har ju föreslagit att vidta motsvarande åtgärd: – att jämna området med marken och bygga nytt.

  Muslimerna skulle inte ens behöva flytta ut!

 4. Om man röstar på något parti i 7-klövern så kommer man att rösta för en direkt fortsättning av den inriktning Sverige har nu och det kommer alltså inte att bli mindre av problem. Partierna skiljer sig bara marginellt i lite olika frågor som skattefrågor och privatisering m m. Den totala samhällskulturen kommer att marchera stadigt mot mångkulturen och globalismen och avvecklandet av demokratin såsom vi känner den idag! Man kan se det ganska tydligt då ”Alliansen” inte anser sig vilja ta öve makten och regera. Dom tycker att S lika gärna kan administrera nedgången och förfallet så att de kan få en starkare majoritet i valet 2018!

 5. Läs även John Dübecks ett år gamla artikel. Den apokalyptiska mardröm han berättar ifrån svenska skolmiljöer bevisar vansinnet de europeiska länderna och Sverige sysslat med i flera år.

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Handlingsförlamade politiker är ett aber i den nuvarande rådande situationen.
  Att inte ha förmågan att inse fakta att olika grupper från ett stort antal länder med vitt skilda förutsättningar på alla plan inte kan anpassas i ett modernt civiliserat samhälle är mer än naivt.

 7. Det är klart att vi ska ha mannen som förstod för tio år sedan vad som skulle hända med Sverige som statsminister. Sjuklöver börjar lite yrvaket fatta det först nu, dock inte alla. Miljöpartiet och centern verkar fortfarande leva på sina drömmar om ett mångkulturellt Sverige.

 8. Vi som ”hänger” här har vetat det länge. Det finns bara en lösning, ge de partiellt lomhörda politikerna respass. Det som är förvånande är att det är så utbrett. Är det allmän dumhet, tystnadskultur inom partierna eller är det påtryckningar utifrån som gjort det? Jag brukar hävda att utomjordingar tagit över politikernas kroppar. Folk brukar skratta åt det men då ber jag dem komma med en alternativ förklaring som också täcker in allt. Inte det?

  Det är för övrigt inte ett krig utan flera. Först och främst slåss de aktuella grupperna sinsemellan. Sedan är det våldet mot de som inte alls tror ens på någon av deras varianter. Enda lösningen, förutom att sluta importera, är bannlysa all offentlig exponering av ideologiska och exkluderande religioner. Inga religiösa byggnader, religiös media eller religiös mat i det offentliga rummet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: