Vad kostar förlusterna i tryggheten?


INVANDRING. Medan politiker och journalister diskuterar ”Vinster i välfärden” drabbas medborgarna av förluster i tryggheten och yttrandefriheten? 

Lärarförbundet bojkottar SD i valrörelsen och skippar därmed Sveriges grundlag och FN:s paragraf om de mänskliga rättigheterna. När inte lärarna står för demokrati är vi illa ute. 

Snart kommer alla entréer på Härnösands gymnasium att vara låsta. Elever och personal har fått passerkort med namn och bild, och besökare blir tvungna att anmäla sig i skolans reception. Det senaste året har skolan dessutom fått besök av en väktare varje dag. Så ser det ut på allt fler skolor i vårt land och det är knappast Sverigedemokraternas fel.


18 responses to “Vad kostar förlusterna i tryggheten?

 • Osa Ma Bi Nladen och Chocko Laden

  Skitsnack. Jag är lärare på gymnasiet i Stockholm och tänker rösta på Sverigedemokraterna. Jag undervisar i svenska och juridik. Många av mina elever är invandrare, andra generations invandrare, afghaner, somalier osv osv. Jag undervisar alla. Afghanerna är nog dom mest ambitiösa när dom väl sitter i skolbänken, men dom smartaste är dom inte.

  Gilla

 • Roland ram

  Vad kostar förlusterna i trygghet.
  Det kostar människors liv svenskars liv.
  Det inskränker på gamla och kvinnors rörlighet i det offentliga rummet.
  Det kostar det vi en gång hade som våra kräk till politiker säljer bort mot godhetspoäng.
  Vårt fostdrland.

  Gilla

 • Kaj jakobsson

  Hur mkt är ett sämre liv värt?Jag o min familj har fått ett sämre liv pga
  Av invandringen. Vi ser dagligen baksidan av densamma.Mina grannar,
  Själva invandrare(skötsamma):säger förstår ni inte vad som händer m
  Sverige?

  Gilla

 • Stenbock

  När det gäller att säkra sina statliga korrekta nyheter över deras propaganda-media STATS-TV,har nu en av de afrikanska folkvalda,beslutat om obligatorisk avgift för säkerställning,av deras lögner och för-annde dikter.
  1.300/årligen skall det fr.o.m. nästa år kosta,att ha en sådan bildburk i sin lägenhet.För enkelhetens skull debiteras vi över skattsedeln. Genialiskt eftersom den nya befolkningen väl knappast erhåller sådan blankett,att fylla i och underteckna före 2 maj.

  Gilla

 • Fredde

  Till min stora förtjusning svara många Jessica Schedvin på Twitter. Och det är endast någon enstaka som är positiv, de andra ifrågasätter både hennes uttalande och brist på respekt för demokrati, och skolans neutrala politiska hållning.
  Och hon kan inte svara för sig… bortgjord!

  Gilla

 • Tony

  Lärare och Journalister verkar vara av samma ryggradslösa
  släkte, dom kan samtliga se att samhället går åt helvete men
  ynkryggarna kör på i samma spår med att försöka bojkotta
  dom enda sanningssägarna? Fan vad ynkliga individer det
  finns.

  Gilla

 • gamgubben

  Vilket nedrans dravel lärarförbundet vräker ur sig. Hur ska någon kunna vara lärare om de inte under sin lärargärning kan tala om alla partier och varför skall inte en SD-are kunna vara lärare?
  Jassica S. har aldrig läst UN’s deklaration om mänskliga rättigheter och om hon är lärare så borde legitimationen annulleras direkt. Hon har förmodligen bara haft legimitation.
  Tror de att de s.k. värdegrunderna som råder just bland PK folket är det rätta och om så, varför är mångkulturen i Sverige inte en succé?

  Gilla

  • gamgubben

   Måste tillägga att jag såg och hörde Vem som vet mest där det bara var lärare aktiva och f.d. i går afton.
   Har aldrig hört så enkla frågor, naturligtvis specialpreparerade för att det inte skulle klart framgå varför våra elever inte är på topp i PISA mätningarna.

   Gilla

 • CARL

  Har vi några lärare längre ?

  Gilla

 • OPete

  Dom flesta lärare lider av socialistisk hjärntvättning liksom många andra i detta avlånga land !!! Men det dagliga klagandet funkar bra om hur dåliga löner dom har och hur stökigt det är och inga resurser finns tillgängliga ! Liksom det vanliga folkets klagan om dåliga pensioner , högs skatter , skatter på allt , alla dessa invandrare , dessa tiggare , vågar inte gå ut på kvällarna och det finns inga poliser när man behöver dom ! Men nog fan har dom en gemensam nämnare ! Alla dessa berörda har röstat för detta ! Så djävla patetiskt !!!

  Gilla

 • jhonsson

  Fler väktare på SL ger ökad trygghet för resenärerna tror Kristoffer Tamson. Det allra bästa är att stänga våra gränser

  Gilla

 • svensson

  Varför är man sååå god om man i alla lägen värnar om invällarna och tar avstånd från vårt eget folk?? Har undrat över detta nu ett antal år men aldrig fått något svar mer än att jag är rasist, varför är jag det?

  Gilla

 • Sara från Skåne

  På tal om trygghet….. Två somalier åtalas för grym och brutal sex-rånvåg i Lund.

  https://www.expressen.se/kvallsposten/brutalt-rangang-satte-skrack-i-lundabor/

  Gilla

  • Tomas

   Snart i en stad närmare dej. Off topic: Grannsamhället drar in storkovan på postkoden i helgen. 80 mille skall ut till ganska få hushåll. De vinnande skall paraderas på stadens torg. Snacka om att bjuda in buset….

   Gilla

 • Roland ram

  Lärare , dessa bortklemade kulturmarxister med näsan i vädret och huvudet i sanden.

  Gilla

 • Kent

  Lärarfacket styrs väl endast av extremvänstern. Jag råkade se ett inslag i SVT för ett tag sedan där en lärare resonerade kring afghaner som ska studera som inte klarar studierna.
  Hon jämförde sig med en vakt i ett koncentrationsläger som hade nycklarna och kunde släppa ut fångarna och det moraliska i att rädda liv eller inte.
  I valet att sköta jobbet som lärare och underkänna en elev som inte klarar studierna så såg hon sig som vakten hade nycklarna och fick välja mellan att sköta jobbet eller rädda liv. Och hennes slutsats blev att hon måste först rädda liv och godkänna eleven även om studierna blev underkända för det var moraliskt av ett högre värde.
  Hon ansåg naturligtvis att en utvisning till Afghanistan ledde till en säker död.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Lärarförbundet kör en repris från 1933: Nationalsocialisternas första åtgärd var att förbjuda judiska lärare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: