Muslimerna på Sri Lanka trackaseras9 responses to “Muslimerna på Sri Lanka trackaseras

 • Cecil

  Tidigare var det muslimerna som hängde upp urbefolkningen i lyktstolpar som varnande exempel.
  De ville visa vem som bestämmer.
  Men Lankeserna lyckades ta saken i egna händer, liksom nu i Burma.

  Gilla

 • Roland ram

  Dom får bara smaka på sin egen medicin.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Och när dom blir behandlade som dom behandlar andra, då ska det grinas ut i etern helst över hela världen. Amöbor blir nog den rätta termen, ryggradslösa så att säga.

   Gilla

 • Lena

  Jag gissar på att de som kallas för ”nationalister”är sikher. Sikherna är ett ”krigarfolk” som till skillnad från muslimer behandlar och ser på kvinnor som jämställda.
  Om det nu är som jag gissar inte otroligt, så i västvärlden anpassar sig sikher till sina värdländer …….till skillnad mot muslimer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Enkelbiljett till Sverige för dessa stackars muslimer som trackaseras !

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  På tiden att någon visar var skåpet skall stå och bjuder dessa evinnerliga bråk- och terrormakare motstånd. Att trakassera utgör en essentiell del av de koranförslavades förhatliga agenda och skall aldrig accepteras inom territorier som gör anspråk på att definieras som moderna och jämlikhetssträvande demokratier.
  Det multikulturella konceptet är en icke realiserbar utopi så länge marionettregimerna envisas med att bereda de icke integrerbara muslimerna obegränsat utrymme och carte blanche inom politiken.
  Andreas.

  Gilla

  • gamgubben

   Andreas! Tack för att du lärt dig stava.
   Att visa vad skåpet ska stå låter i det här fallet fel i mina öron. Låt var och en ha sin tro men tvinga den inte på din medmänniska. Du får tala om vad du tror eller inte tror men du ska varken ge eller ta emot hugg och slag för din tro. Kommer du till ett land med en viss tro som du inte tror på själv så ha din tro för dig själv privat och följ landets lagar och förordningar samt smält in i deras kulturmönster.
   Om detta gjordes av muslimer, judar, kristna, buddister, hinduer ja det gäller alla religioner, så vore vårt klot en bättre och säkrare plats att leva på.
   Gamgubben är ateist av hävd och ohejdad vana!

   Gilla

 • BjörnLarsson

  Muslimer gör sig populära i alla länder. Det måste vara deras tolerans och förmåga att anpassa sig som gör att alla gillar dem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: